apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Απο το 3ο κομμα και μετα ειναι ολοι εκ του ασφαλους.Ο Λαφαζανης ειναι ο ασφαλης?
Απο το 3ο κομμα και μετα ειναι ολοι εκ του ασφαλους.Ο Λαφαζανης ειναι ο ασφαλης?
οι ανελ δεν θα μπουν....τελειωσε ο ρολος τουςΠολυ ευχαριστο ειναι παντως οτι σε δεκα μερες θα παψω να βλεπω επιτελους αυτην την Χρυσοβελωνη των ΑΝΕΛ.
Συνοψιζοντας (μην τα ξεχασω κιολας)Τελεια. Εχουμε στοιχημα λοιπον.
Εγω εχω αυτη την αποψη. Οτι θα πανε σε 2ο γυρο. Αλλιως θα εχουν την τυχη του πασοκ-Δημαρ-Λαος.Επαναληπτικες? Αφου το διαψευδουν ολοι. Σημερα ακουγα τον Φλαμπουραρη στην ΕΡΑ οτι αποκλειεται.
Απο το ΠΑΣΟΚ και μετα δηλαδη.Απο το 3ο κομμα και μετα ειναι ολοι εκ του ασφαλους.
Μεγάλο πλήγμα για το κόμμα τύπε που δεν έβαλε υποψήφιο τον μιμάκοοι ανελ δεν θα μπουν....τελειωσε ο ρολος τους
+25% Διαγραφομαι -25%ΝΔ διαγραφεσαι 25,01-25,09 Ισοπαλια.Συνοψιζοντας (μην τα ξεχασω κιολας)
Με apoc:
ΝΔ τουλαχιστον 25%
Με balkanexpress:
1) ΛΑΕ κατω απο 10%
2) ΠΑΣΟΚ πανω απο 4,68%.
Αλλος??????????
Μονο που ειναι δικη σου αποψη, με την οποια διαφωνουν Φλαμπουραρης, Σακελλαριδης και Βουτσης. Υπαρχει καποιος μεσα στον Συριζα που συμφωνει?Εγω εχω αυτη την αποψη. Οτι θα πανε σε 2ο γυρο. Αλλιως θα εχουν την τυχη του πασοκ-Δημαρ-Λαος.
Γιατι 3ο κομμα ειναι η θα ειναι το ΠΑΣΟΚ?Απο το ΠΑΣΟΚ και μετα δηλαδη.
Δεν θελω να διαγραφεις λεμε.+25% Διαγραφομαι -25%ΝΔ διαγραφεσαι 25,01-25,09 Ισοπαλια.
δεν υπαρχει λυση εντος ευρωζωνης..υφεση εισ το διηνεκες..αυτα που λεει ο τσιπρας αλλα κι οι αλλοι ειναι μαλ..,ιες,Προτιμας τον Βαγγελα η να ψηφισω καποιον επειδη τα λεει ωραια εκ του ασφαλους ποσοστου 3%+ για να τσιμπαει 10.000 ευρω?
Κατα 90% ναι.Γιατι 3ο κομμα ειναι η θα ειναι το ΠΑΣΟΚ?
Γιατι βιαζεσαι? Ο Σαμαρας ελεγε δεν επιστρεφω στην ΝΔ ουτε σαν αρχηγος....ελεγε επισης δεν κανω κυβερνηση με το ΠΑΣΟΚ...και αλλα τετοια ομορφα. Μην βιαζεσαι σου ειπα.Μονο που ειναι δικη σου αποψη, με την οποια διαφωνουν Φλαμπουραρης, Σακελλαριδης και Βουτσης. Υπαρχει καποιος μεσα στον Συριζα που συμφωνει?
Εχεις πιει κατι αποψε ετσι δεν ειναι? 3ο κομμα με ΔΙΑΦΟΡΑ θα ειναι Χ.ΑΚατα 90% ναι.
XΑ κυβέρνηση μαζί με ΣύριζαΕχεις πιει κατι αποψε ετσι δεν ειναι? 3ο κομμα με ΔΙΑΦΟΡΑ θα ειναι Χ.Α
3ο κομμα θαναι η η χα η ο λαε..το πασοκ θα μπει με το ζορι κ με νοθεια της σινκιουλαρΓιατι 3ο κομμα ειναι η θα ειναι το ΠΑΣΟΚ?
Δεν ειμαστε ετοιμοι για εξοδο απο Ε.Ε.δεν υπαρχει λυση εντος ευρωζωνης..υφεση εισ το διηνεκες..αυτα που λεει ο τσιπρας αλλα κι οι αλλοι ειναι μαλ..,ιες,
με υφεσιακα μετρα καμμια αναπτυξη δεν θαρθει
σε 6 μηνες τα λεμε παλι..θα ειναι πραγματικοτητα το μαυρο χαλι που οδηγουν την ελλαδα παλι
παντρεψου να φαμε την προικα που λενεΣυνοψιζοντας (μην τα ξεχασω κιολας)
Με apoc:
ΝΔ τουλαχιστον 25%
Με balkanexpress:
1) ΛΑΕ κατω απο 10%
2) ΠΑΣΟΚ πανω απο 4,68%.
Αλλος??????????
Tέτοια πες και δεν θα μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ ο jhonnys τύπε3ο κομμα θαναι η η χα η ο λαε..το πασοκ θα μπει με το ζορι κ με νοθεια της σινκιουλαρ![]()