Kostas24ttt1
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το στοίχημα δίνει καλές αποδόσεις πάντως
http://[URL unfurl="true"]www.newsbomb.gr/media/com_news/story/2015/01/22/547299/main/marc.jpg[/img[/URL]]
alex ξεφτιλα θα γινει ο σαμαρας :S
[/quote]
Πως είναι δυνατόν το ποσοστό της ΝΔ μετά την αναγωγή (26%) να είναι μικρότερο από το ποσοστό της δημοσκόπησης (26,4%);
Φίλε, μου έστειλε απειλητικό sms η πρωθυπουργάρα. Ανοίγω τα spam sms και βλέπω:
"ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ.
ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΩΡΑ 18:00.
ΑΝΤΩΝΗς Κ. ΣΑΜΑΡΑΣ"
Λες να είναι ραντεβού θανάτου;
29,66% ειχε παρει, 28,7% του δινουν τωρα. Πού είναι η ξεφτιλα δηλαδή?
Δυόμισι χρονια θυελλα με μηδεν απώλειες και είναι ξεφτιλα?
Ε όχι ρε φιλε.
Αναζητησε την ξεφτιλα στους παλαιοπασοκους που αποφασισαν να στηριξουν το τσιρκο.
αστο ακυρο, χαραμοφαησα τεμπελοελλεηνιδα και ελαφρως μπαζο, κριμα το βυζι :-συντροφισα το τεμαχιο?εχεις καμια με μαγιω?
![]()
εγω δεν το εχω διαβασει πουθενα αυτο που λες...εσυ δεν ειχες ακουσει δηλαδη τις δηλωσεις της ραχηλ και των υπολοιπων θες να μου πεις τωρα?
Πως είναι δυνατόν το ποσοστό της ΝΔ μετά την αναγωγή (26%) να είναι μικρότερο από το ποσοστό της δημοσκόπησης (26,4%);
«Προειδοποιούμε ότι όσοι παίζουν με τη σταθερότητα της χώρας θα πληρώσουν βαρύ τίμημα. Θα αποδοθούν ευθύνες, όχι μόνο πολιτικές. Και όσοι παίζουν με τη χώρα θα πληρώσουν ακριβά» διεμήνυσε το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας
το ποσοστά σε παρένθεση κάτω είναι τα ποσοστά της προηγούμενης δημοσκόπησης.Η εκτίμηση ψήφου πάει στο 8.1 υπέρ ΣΥΡΙΖΑ
Σαλτα και γαμησου ρε φαντασμα..!Δεν αφορουν εσενα αυτα που ποσταραΟλες οι φράσεις παιρνουν άκυρο, απαξ και διαβασει κανεις οτι τις εκστομιζει ο αλεξι. Ουτε καν διαβαζεις παρακάτω
το ποσοστά σε παρένθεση κάτω είναι τα ποσοστά της προηγούμενης δημοσκόπησης.Η εκτίμηση ψήφου πάει στο 8.1 υπέρ ΣΥΡΙΖΑ
Αυτό ηταν χτυπημα κατω από τη μεση αθλιε...
Δες την υπογραφη μου ρε ασχετε.συντροφισα το τεμαχιο?εχεις καμια με μαγιω?
![]()
Πανω είναι το τωρινο ποσοστο και κατω αυτό που ειχε πριν δυο εβδομάδες. Η αναγωγη δεν εμφανίζεται σε αυτόν τον πινακα.Πως είναι δυνατόν το ποσοστό της ΝΔ μετά την αναγωγή (26%) να είναι μικρότερο από το ποσοστό της δημοσκόπησης (26,4%);
Θα στειλω φωτο στο κομμα...σε βλεπω να σε διαγραφουνΔες την υπογραφη μου ρε ασχετε.
Eνοικιαζομενα δωματια ειπα τυπε.Δεν ειπα μπαρακι με γκομενες.που τύπε? καλό μαγαζί?![]()
δεν κοιταω υπογραφες πιρφορωνΔες την υπογραφη μου ρε ασχετε.
Δεν είναι ουτε μπαζο ουτε ανεργη, είναι μια επιστημων με πολυσχιδή κοινωνικη προσφορα.δεν κοιταω υπογραφες πιρφορωνουτως η αλλως τη βρηκα στο φβ και ειναι ελαφρως μπαζο και ανεργη ταϊζομενη απο τη μαμα και το μπαμπα , επισης τα καλυτερα πολιτικα βυζια τα εχω δει σε 3 συντροφισες του δεν πληρωνω
![]()
και το οακκε εχει αξιολογες παρουσιες τυπεδεν κοιταω υπογραφες πιρφορωνουτως η αλλως τη βρηκα στο φβ και ειναι ελαφρως μπαζο και ανεργη ταϊζομενη απο τη μαμα και το μπαμπα , επισης τα καλυτερα πολιτικα βυζια τα εχω δει σε 3 συντροφισες του δεν πληρωνω
![]()