balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ελα στα λιοσια να μας δειξεις ,,πρωινες ωρες..Τον τραχανά μόνο να τον στοκάρω γνωρίζω, ενδιαφέρεσαι;
ελα στα λιοσια να μας δειξεις ,,πρωινες ωρες..Τον τραχανά μόνο να τον στοκάρω γνωρίζω, ενδιαφέρεσαι;
Nαι ρε τύπε, δινει 17% στα λοιπα, πού ειναι το προβλημα??Τύπε, από πρόσθεση όλα καλά;
Έχετε αριθμημένα τα τσαντίρια;ελα στα λιοσια να μας δειξεις ,,πρωινες ωρες..
Α μαλιστα. Εγω τι να πω τωρα?Αν δεν κατέβει ο Τζημερος μάλλον θα αναγκαστώ -και παρα την άθλια και προδοτικη στάση του Πακιστανου με το Όχι-να το ρίξω ΧΑ
αν παρει πανω απο 12% το ΛΑΕ θαρθει δευτερος,,αλλιως πρωτος με 1-2 % μονο απο νδ,,,εγω προτιμω την νδ πρωτη,να τους γαμησει ολους το ταμ τιριριμ κ να καταλαβουν ολοι,μα ολοι τι θα πει ΕΕ κ λοιπα νεοφιλελεδικα μορφωματα!!για να τελειωνουμε επιτελους με αυτες τις ευρωμαλακιεςΜην κοιτάς τις δημοσκοπήσεις, μου είπε πριν λίγο καλός φίλος που βρίσκεται στα πράγματα.
Αυτό για το οποίο οι δημοσκόποι τρίβουν τα μάτια τους, είναι η κατάρρευση της εικόνας του Τσίπρα.
Η μείωση της δημοτικότητας του είναι ραγδαία και μη ανατρέψιμη.
Επίσης η παράσταση νίκης, είναι πλέον στις 10 μονάδες διαφορά από τις 40 και πλέον που ήταν πριν 20 μόλις μέρες.
Θα ανάψω λαμπάδα ίσα με το μπόι του, αν που ΘΑ ΧΑΣΕΙ τις εκλογές.
Nαι ρε τύπε, δινει 17% στα λοιπα, πού ειναι το προβλημα??
Ειπαμε, για τριτο κομμα ΧΑ ή ΠΑΣΟΚ.τριτο κομα λαε η χα ..παω εδω στοιχημα με τα μπουνια
πασοκ τελευταιο με ανελ μαζι ..
Δεν συνομιλω με ανεργους χημικους...Ναι ρε τύπε, αλλά δεν φταίει αυτός!
Εσείς φταίτε που συνεχίζετε την κουβέντα με κάποιον εμφανέστατα σαλταρισμένο...
Ειπαμε, για τριτο κομμα ΧΑ ή ΠΑΣΟΚ.
Η ΛΑΕ δεν εχει καμια ελπιδα να παει τοσο ψηλα.
Το πιθανοτερο ειναι να μπει τελευταια στην βουλη και να την περασει και ο Λεβεντης.
ΑΝΕΛ εκτός, ισως και με κατω απο 2%.
Φυσικα. Την τελευταια φορά κερδισα τεσσερα και δεν τα πληρωσε κανενας.και κερδιζει κι ολα τα στοιχηματα,,γατα σ αυτα ο αλεξ!!![]()
Τι δουλειά έχεις ρε μπαγλαμά στη νεοφιλελέ Ελβετίααν παρει πανω απο 12% το ΛΑΕ θαρθει δευτερος,,αλλιως πρωτος με 1-2 % μονο απο νδ,,,εγω προτιμω την νδ πρωτη,να τους γαμησει ολους το ταμ τιριριμ κ να καταλαβουν ολοι,μα ολοι τι θα πει ΕΕ κ λοιπα νεοφιλελεδικα μορφωματα!!για να τελειωνουμε επιτελους με αυτες τις ευρωμαλακιες
Πόσο γελοίοι πια, άλλα λενε το πρωι άλλα το βραδυ.Τώρα το θυμήθηκε ο σύντροφος Παπαδραχμούλης. Πριν δέκα μέρες μιλούσε για αυτοδυναμίες...
![]()
Αν ειναι κατω απο 1.5%, τοτε η ΝΔ χτυπαει ανετα ενα 33-34%.πράγμα το οποίο θα με χαροποιήσει τα μάλα.... αν δε είναι και κάτω από 1.5% θα ανοίξω σαμπάνιες...
Αν παρει η ΛΑΕ πανω απο 4,5% θα ειναι θριαμβος.αν παρει πανω απο 12% το ΛΑΕ θαρθει δευτερος,,αλλιως πρωτος με 1-2 % μονο απο νδ,,,εγω προτιμω την νδ πρωτη,να τους γαμησει ολους το ταμ τιριριμ κ να καταλαβουν ολοι,μα ολοι τι θα πει ΕΕ κ λοιπα νεοφιλελεδικα μορφωματα!!για να τελειωνουμε επιτελους με αυτες τις ευρωμαλακιες
Αν ειναι κατω απο 1.5%, τοτε η ΝΔ χτυπαει ανετα ενα 33-34%.
Η λυση για την Ελλαδα ειναι να εχει μια σοβαρη κυβερνηση.δε βλεπεις τι γινεται στη λεσβο? μονη λυση για την ελλαδα ο ΣΤΡΑΤΟΣ.................
Τύπε δεν εχετε λόγω υπαρξης ως κόμμα,ειστε ουραγοι σε ενα συνοθύλευμα στο οποίο ηγειται ο Συριζα και το οποιο μοιαζει λιγότερο επικινδυνο απο το αλλο μπλοκ με Λαφαζανοκκεδες.Για την οικονομια δε θα μπορεσετε να κάνετε τίποτα.Πριν μας σκασει αυτη η βομβα στα κεφάλια εχουμε το μεταναστευτικο.οι νεοναζι ειναι απαραιτητοι ως μοχλος πίεσης σας απο τα δεξιά,οτι κάνατε το κάνατε απο το φοβο τους μη το ξεχνάςΑ μαλιστα. Εγω τι να πω τωρα?
Η εναλλακτικη σου στο νεοφιλελευθερο κομμα ειναι οι νεοναζι. Καλώς.
Τύπε δεν καταλαβαινω τι μου λες.Τύπε δεν εχετε λόγω υπαρξης ως κόμμα,ειστε ουραγοι σε ενα συνοθύλευμα στο οποίο ηγειται ο Συριζα και το οποιο μοιαζει λιγότερο επικινδυνο απο το αλλο μπλοκ με Λαφαζανοκκεδες.Για την οικονομια δε θα μπορεσετε να κάνετε τίποτα.Πριν μας σκασει αυτη η βομβα στα κεφάλια εχουμε το μεταναστευτικο.οι νεοναζι ειναι απαραιτητοι ως μοχλος πίεσης σας απο τα δεξιά,οτι κάνατε το κάνατε απο το φοβο τους μη το ξεχνάς