Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
μια οι φωτιές μια η ανάπτυξη αέρα να αναπνέουμε θα έχουμε?
95 % του οξυγονου παράγεται στη θάλασσα, οπότε χαλάρωσε δε πεθαίνεις από ασφυξία
ναι αλλα εχει μεγαλη διαφορα αν ψηφιζετε ανταρσια η νδ.οποτε?οτιδηποτε εκτος απο συριζα/χα/ανελ/κκε-ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ
ναι αλλα εχει μεγαλη διαφορα αν ψηφιζετε ανταρσια η νδ.οποτε?
ολα ειναι πιθανα.δεν ξερω τι θα διαλεξει ο..."σοφος" ελληνικος λαος παλι.σιγουρα θα εξαρτηθει το μελλον μας απο αυτο παντως.Εγώ κρατάω πισινή και επιμένω για το απρόβλεπτο.
Μην υποτιμάς ποτέ την δύναμη της ανθρώπινης βλακείας.
Κάτι που είναι φανερό από εδώ μέσα πρωτίστως.
μαλιστα..οποτε κατι σε νδ πασοκ ας πουμε??ενταξει, μιλαμε για λογικους και νοημονες ανθρωπους, οχι για λαχανικα...αυτα τα ανταρσια και λοιπες πιπες ειναι για παιδακια του χαλανδριου που ζουν με τα λεφτα του μπαμπα-ειπαμε
φιλε, ωραια το θετεις το ζητημα!
Απλα, στην αισθητικη και στην λογικη μου, ο συριζα και η χα τα ιδια σκατα ειναι, πελατης του αλλου, και απλα μου κανει πουλ μπασκλας και δευτεραντζα καποιος να μην ενοχλειται απο δαυτους!
Και προφανως , κατι τετοιο την καθιστα σε εντελως διαφορετικο κοινωνικο και νοητικο επιπεδο απ αυτο που πουλαει, και μου κακοφαινεται! Δηλαδη δεν ειναι τοσο πολιτικο το θεμα, οσο ειναι θεμα αντιληψης και αισθητικης/ξεφτιλας!
Πχ δεν μπορω εγω να βλεπω την επιχειρηση μου να ψοφαει και να μην μπορω να κανω εισαγωγες λογω capital controls, και συναμα να γνωριζω οτι ενας ανθρωπος αρκετα κοντα μου εχει συμβαλλει σ αυτο το αισχος-με χαλαει
συγνωμη τυπε που θα στο πω αλλα επρεπε να ησουν και λιγο προετοιμασμενος για τα καπιταλ κοντρολς (λογαριασμους στο εξωτερικο κτλ)
τι εμπορας εισαι?
σε βαθος χρονου τα καπιταλ κοντρολς και η αποκλειστικη χρηση πλαστικου χρηματος ειναι ευλογια
(εκτος αν θες να φοροδιαφευγεις)
φιλος μου λογιστης εχει πελατη μεγαλογιατρο που βγαζει
τουλαχιστον 200 χιλιαρικα το χρονο και δηλωνει 20![]()
αυτος πληρωνετε 2-3 χιλιαρικα την γεννα μαυρα
οταν σε μερικα χρονια θα εξαφανιστει το μετρητο και απ τα στρωματα
οι υποψηφιοι γονεις θα του λενε παρε τη χρεωστικη μας να μας χρεωσεις τα 3 χιλιαρικα
απο τις 200 χιλιαδες που βγαζει το κρατος θα παρει και σωστα το 40%
αρα 80 χιλιαρικα![]()
η χρηση πλαστικου χρηματος και τα καπιταλ κοντρολς ειναι ευλογια για
το λαμογιο που λεγετε νεοελληνας, (μη το ψαχνεις)
συγνωμη τυπε που θα στο πω αλλα επρεπε να ησουν και λιγο προετοιμασμενος για τα καπιταλ κοντρολς (λογαριασμους στο εξωτερικο κτλ)
τι εμπορας εισαι?
σε βαθος χρονου τα καπιταλ κοντρολς και η αποκλειστικη χρηση πλαστικου χρηματος ειναι ευλογια
(εκτος αν θες να φοροδιαφευγεις)
φιλος μου λογιστης εχει πελατη μεγαλογιατρο που βγαζει
τουλαχιστον 200 χιλιαρικα το χρονο και δηλωνει 20![]()
αυτος πληρωνετε 2-3 χιλιαρικα την γεννα μαυρα
οταν σε μερικα χρονια θα εξαφανιστει το μετρητο και απ τα στρωματα
οι υποψηφιοι γονεις θα του λενε παρε τη χρεωστικη μας να μας χρεωσεις τα 3 χιλιαρικα
απο τις 200 χιλιαδες που βγαζει το κρατος θα παρει και σωστα το 40%
αρα 80 χιλιαρικα![]()
η χρηση πλαστικου χρηματος και τα καπιταλ κοντρολς ειναι ευλογια για
το λαμογιο που λεγετε νεοελληνας, (μη το ψαχνεις)
Πχ δεν μπορω εγω να βλεπω την επιχειρηση μου να ψοφαει και να μην μπορω να κανω εισαγωγες λογω capital controls, και συναμα να γνωριζω οτι ενας ανθρωπος αρκετα κοντα μου εχει συμβαλλει σ αυτο το αισχος-με χαλαει
τυπε
1ον
τα πολιτικα ειναι σαν τα ποδοσφαιρικα να περναμε την ωρα μας να γελαμε
απ τη στιγμη που δεν ειναι οργανωμενη σε ενα κομμα, κανενα προβλημα
2ον
ο συριζα μια χαρα κομμα του συνταγματικου τοξου ειναι πλεον
να μου ελεγες ψηφιζει τα ακρα (νεοναζι χρυσαυγουλους, κκε, και δραχμαζανη)
να το συζητουσαμε, οντως οσοι γουσταρουνε τα ακρα εχουν ενα θεματακι
3ον
πεστης οτι θα ψηφισεις λεβεντη να βαλει ταξη στο δημοσιο
με τους κοπριτες, και αν θελει να ψηφισει κι αυτη
να δουμε τι θα σου πει
απο τον καιρο που ο συριζα συνεμορφωθει... ;)1ον
2ον από πότε έγινε άκρο ο λαφαζάνης?
και τι ψηφιζετε εσεις οι ανθρωποι με τις μικρες επιχηρησεις αν επιτρεπετε ?![]()
μπαα..ξερω πολλους μικρους να νομιζουν οτι αν βγει η νδ θα ειναι καλυτερασιγά μην έχει καμιά μικρή επιχείρηση
καμιά κερδοφόρα επε θα έχει με πάνω από 10 άτομα προσωπικό
μικροί βιοτέχνες όσοι έχουν απομείνει συριζα και τώρα λαε θα ψηφίσουν
μπαα..ξερω πολλους μικρους να νομιζουν οτι αν βγει η νδ θα ειναι καλυτερα,,ειδικα στο μελλον,,αγνοουν οτι θα κλεισουν σιγουρα εντος ΕΕ την προσεχη διετια τριετια... :S
Το φρεσκο ποιο ειναι? Ο 66χρονος πρωην κομμουνιστης Λαφαζανης?αφού στηρίζουν το σάπιο καλά να πάθουν
το αντιθετο του σαπιου δεν ειναι το φρεσκο κυρ δικολαβε...Το φρεσκο ποιο ειναι? Ο 66χρονος πρωην κομμουνιστης Λαφαζανης?
Μπα?σαν επιχειρηματιας πρεπει να εισαι αποστασιοποιημενος απο πολιτικες , ιδεολογικες διενεξεις.
Ποιο ειναι?το αντιθετο του σαπιου δεν ειναι το φρεσκο κυρ δικολαβε...![]()