kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ποσο σιγουρος εισαι γιαυτο?τι λες τωρα, να τον εκμεταλλευονται οι πλουτοκρατες και να μην του δινουν ουτε τα βασικα για μια δουλεια σφραγιδοφυλακα ?
ποσο σιγουρος εισαι γιαυτο?τι λες τωρα, να τον εκμεταλλευονται οι πλουτοκρατες και να μην του δινουν ουτε τα βασικα για μια δουλεια σφραγιδοφυλακα ?
Μια χαρά, τι το θες το Δημόσιο;
Το δημόσιο είναι μόνο για γυναίκες, αγραμματους και ΑΜΕΑ.
Να πας στον ιδιωτικό τομέα να βγάλεις χρήμα...
Δεν ηταν ποτε προεδροι κομματον που κυβερνησαν οσοι αναφερεις....ουτε χωμενοι στο συστημα οπως αυτοι που αναφερω εγω.
Οκτωμβριο εχουν οι podemos. Δεν ειπα εγω οτι τον μαιο θα ειναι στο eurogroup.
Noεμβριο ειναι κανονικα με σκεψεις για επισπευση για οκτωμβριο.
Μάθε πρώτα να γράφεις ορθογραφημένα ΗΛΙΘΙΕ.Γιατι η ΝΔ με 250εκ ευρω ΧΡΕΟΣ που βρηκε λεφτα για τοσο ακριβει διαφημισει????
Τι "Καλά ok..." βρε τρόμπα...Καλα οκ...
Κρατάω και αυτό το ποστ, όπως και όλα σου τα ποστ αφού έχεις εθιστεί στο μπουκάκε!Θυμισου αυτο το ποστ. Εαν ο Συριζα δεν κανει συνεργασια με ΑΝΕΛ θα παει για 2ο γυρο και θα παρει αυτοδυναμια. Το πως θα την παρει ειναι αλλο θεμα (τυχων πιεσεις απεξω) αλλα θα την παρει.
στον ιδιωτικό έβγαζα λιγότερα χρήματα για 8 ώρες εργασία πριν το 2012 μάλιστα
Κρατάω και αυτό το ποστ, όπως και όλα σου τα ποστ αφού έχεις εθιστεί στο μπουκάκε!
Το ζητάειο οργανισμός σουη μούρη σου, ΛΟΥΛΗ!
Πώς να εκλάβεις ως σοβαρό έναν άνθρωπο που πίστεψε ότι ο Λαφαζάνης θα του φέρει 5 δις από τους Ρώσους τύπε;Τύπε μακριά από το δημόσιο. Είναι ντροπή να είσαι δημοσιος υπάλληλος.
Εκτος, αν εισαι γυναίκα, Αμεα, κομμουνιστής....
γιατι ολοι οι επαναστατες θελετε να μπειτε στο δημοσιο ?
Μάθε πρώτα να γράφεις ορθογραφημένα ΗΛΙΘΙΕ.
Έχεις και πολιτική άποψη κατά τα άλλα, ΣΤΟΚΕ.
ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΠΑΓΛΑΜΑ, ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΣΑΪΤ.
οχι. βολεψακιδες ειναι απο δω και απο κειδηλαδή στο δημόσιο μόνο αριστεροί επαναστάτες εργάζονται?
Τύπε μακριά από το δημόσιο. Είναι ντροπή να είσαι δημοσιος υπάλληλος.
Εκτος, αν εισαι γυναίκα, Αμεα, κομμουνιστής....
οχι. βολεψακιδες ειναι απο δω και απο κει
ναιδηλαδή έγινα και βολεψάκιας που σε 4 μήνες που λήγει η σύμβασή μου θα είμαι πάλι άνεργος?
Ο άπλυτος αρχηγός δημόσιε βρωμιάρη, δήλωσε σήμερα πως το μνημόνιο είναι χειρότερο και από την χούντα.δημοκράτης είσαι από του λίγους. Μήπως σου έχει λείψει και μία περίοδος κάτσε να δεις πότε ήταν πότε ήταν
α ναι τη ΧΟΥΝΤΑ