apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Noεμβριο ειναι κανονικα με σκεψεις για επισπευση για οκτωμβριο.Ούτε Οκτωβριο εχουν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Noεμβριο ειναι κανονικα με σκεψεις για επισπευση για οκτωμβριο.Ούτε Οκτωβριο εχουν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλυτερα απο τον τσιπρα? μεγαλη επιτυχια,τι να σου πωΘα ψηφισω ΝΔ γιατι η ΝΔ ξερει να κυβερναει καλυτερα. Τοσο απλα.
Συνεχισε να εκτιθεσαι. Βαρεθηκα ηδη.Τι εννοείς ;
Δεν ισχύει η ακύρωση στοιχήματος για το EUROBET ;
Δεν ισχύει για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ;
Ορίστε :
Ακύρωση στοιχήματος πραγματοποιείται με το αντίστοιχο αποδεικτικό συμμετοχής και εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις ακύρωσης όπως καθορίζονται από την Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., εντός πέντε (5) λεπτών της ώρας από την ολοκλήρωση της συναλλαγής επικύρωσης του στοιχήματος . Κατά την ακύρωση στοιχήματος ακυρώνονται όλες οι στήλες που περιλαμβάνονται σε αυτό και η αξία τους επιστρέφεται στον παίκτη.
Αν δεν απατωμαι, η εναλλακτικη ειναι ο Τσιπρας.καλυτερα απο τον τσιπρα? μεγαλη επιτυχια,τι να σου πω
ακομα κ οι πακιστανοι μπορουν να κυβερνησουν καλυτερα απο τον τσιπρα
εγω προτεινω να νομιμοποιησουμε ολους τους εισαγομενους και να μπορεσουν να ψηφισουν, οπως ειχε κανει ο σημιτης
Οταν τυποι σαν εσενα οταν τους στριμωχνουν και βρισκουν το skype σαν δικαιολογια για να την κανουν ναι ειμαι.Γιατι τύπε, εισαι κατα του σκάιπ?
Η άλλη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν στην Βαρκελώνη η νίκη της Άδα Κολάου, επικεφαλής λίστας αριστερών κομμάτων (όπως το Podemos) και κινημάτων που γεννήθηκαν με τους «Αγανακτισμένους».σιλανς, ειπα μνημη ελεφαντα, ειχες και την κλασικη επαρση του βλακα που δε ξερει τι του γινεται
"Στριμωχνουν" εννοεις οταν καποιος αποφασιζει ας πουμε να βγει μετα απο κανενα τετραωρο συζητησης.Οταν τυποι σαν εσενα οταν τους στριμωχνουν και βρισκουν το skype σαν δικαιολογια για να την κανουν ναι ειμαι.
Ρε τυπε εγω σου εθεσα ενα συγκεκριμενο θεμα και εσυ μου βαζεις υποθεσεις και προυποθεσεις. Η επιλογη ασφ φορεα ισχυει για το ΙΚΑ εαν εισαι εργαζομενος μπορεις να διαλεξεις απαλλαγη απο ΟΑΕΕ αρκει να εχεις συγκεκριμενα ενσημα και νομιζω 2 χρονια συνεχη ασφαλιση. Για τους μικρους οικισμους φροντισε ο Σαμαρας να μην ισχυει απο το 2012.Το μαυρα ισχυει για ολες τις περιπτωσεις....!Το θεμα ειναι οτι το κρατος δεν βοηθαει τον ανεργο να κανει κατι δικο του. ΓΙα να ειναι νομιμος με το που ξεκινησει θελει 420 ευρω 2/μηνο.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΗ άλλη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν στην Βαρκελώνη η νίκη της Άδα Κολάου, επικεφαλής λίστας αριστερών κομμάτων (όπως το Podemos) και κινημάτων που γεννήθηκαν με τους «Αγανακτισμένους».
Μαιο δεν εγιναν εκλογες στην Βαρκελωνη?????????
news.in.gr/world/article/?aid=1231410258
Το σε βαρεθηκα ηδη σημαινει την κανω γιατι με εκαναν ρομπα παλι...Συνεχισε να εκτιθεσαι. Βαρεθηκα ηδη.
Η άλλη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν στην Βαρκελώνη η νίκη της Άδα Κολάου, επικεφαλής λίστας αριστερών κομμάτων (όπως το Podemos) και κινημάτων που γεννήθηκαν με τους «Αγανακτισμένους».
Μαιο δεν εγιναν εκλογες στην Βαρκελωνη?????????
news.in.gr/world/article/?aid=1231410258
Ούτε Νοεμβριο εχουν, ξαναδοκιμασεNoεμβριο ειναι κανονικα με σκεψεις για επισπευση για οκτωμβριο.
φιλε εγω τον βαγγελα δε θελω να τον δω να καταστρεφεται, εχει περασει τοσα και τοσα κ η ντοριτσα με τον αντωνακη τον βγαλανε στη σεντρα χωρις να φταιειΑν δεν απατωμαι, η εναλλακτικη ειναι ο Τσιπρας.
Οπότε ΝΑΙ, μου αρκει οτι ειναι καλυτεροι απο τον Τσιπρα.
Οκ εισαι στην κατηγορια του 2ο μεγαλυτερου ΜΑΛΑΚΑ μετα τον τραμουντανα (εαν δεν εισαι κλωνος του γιατι τοση ωρα απορω πως δεν εχει γραψει εκτος εαν τον στραπωνιαζει κανενας πακης) και ΟΧΙ δεν θελω το κρατος να τον φερει στην πορτα τον πελατη αλλα μπορει να δωσει ωθηση σε νεους ανεργους ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ να δωσει 2 χρονια παραταση σε υποχρεωτικη ασφαλιση και μετα να τα σκαει κανονικα στον ΟΑΕΕ Μονο να κερδισει εχει.το μονο που εθεσες ειναι γκρινια γιατι δε σε βοηθαει το κρατος - μηπως θελεις να σου φερει και τους πελατες στην πορτα σου ?
οσο για το που θα βρει το αρχικο κεφαλαιο ο ανεργος/αφραγκος - στην αναγκη κανοντας το σκατο του παξιμαδι - πλενοντας τζαμια στα φαναρια, σε βενζιναδικο, σερβιτορος, λαντζιερης, κουβαλητης και οτισηποτε αλλο μπορει να σκαρφιστει που θα γεμισει τη τζεπη του
Συνεχισε να εκτιθεσαι. Βαρεθηκα ηδη.
Παραθετεις ενα ποστ που λεει απολυτως λογικα πραγματα, και απαντας οτι αυτος που γραφει ειναι μαλακας.Οκ εισαι στην κατηγορια του 2ο μεγαλυτερου ΜΑΛΑΚΑ μετα τον τραμουντανα (εαν δεν εισαι κλωνος του γιατι τοση ωρα απορω πως δεν εχει γραψει εκτος εαν τον στραπωνιαζει κανενας πακης) και ΟΧΙ δεν θελω το κρατος να τον φερει στην πορτα τον πελατη αλλα μπορει να δωσει ωθηση σε νεους ανεργους ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ να δωσει 2 χρονια παραταση σε υποχρεωτικη ασφαλιση και μετα να τα σκαει κανονικα στον ΟΑΕΕ Μονο να κερδισει εχει.
Αλεξ κανε ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟύτε Νοεμβριο εχουν, ξαναδοκιμασε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε εγω τον βαγγελα δε θελω να τον δω να καταστρεφεται, εχει περασει τοσα και τοσα κ η ντοριτσα με τον αντωνακη τον βγαλανε στη σεντρα χωρις να φταιει
θα φαει αυτος ολη την πουτσα και μετα θα χαθει
αλλα αμα θελει κ αυτος να γινει πρωθυπουργος, καλα να παθει
σιγα μην ψηφισω βαγγελα να με κυβερναει ο μενουμε ελλαδα με τον θοδωρακη το καλο παιδι
και τη φωφη τη συνταξιουχο απο τα 35
ασταδιαλα ολοι τους, εγω θα κυβερνησω μουνια
Οκ εισαι στην κατηγορια του 2ο μεγαλυτερου ΜΑΛΑΚΑ μετα τον τραμουντανα (εαν δεν εισαι κλωνος του γιατι τοση ωρα απορω πως δεν εχει γραψει εκτος εαν τον στραπωνιαζει κανενας πακης) και ΟΧΙ δεν θελω το κρατος να τον φερει στην πορτα τον πελατη αλλα μπορει να δωσει ωθηση σε νεους ανεργους ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ να δωσει 2 χρονια παραταση σε υποχρεωτικη ασφαλιση και μετα να τα σκαει κανονικα στον ΟΑΕΕ Μονο να κερδισει εχει.