ametroelpis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Ειπα να τον πω
Μπορείς να λές οποιους θές! Εμένα όχι! Στο έχω ξαναπεί, να μην το γράφεις, το θεωρώ προσβολή.λέω όμως όλους τους ανθρώπους που είναι στο χώρο του κκε και συναισθάνονται την ανάγκη για μια μεγάλη αλλαγή στη χώρα κσι την ευρώπη...
λοιπόν, καρντάσια,
αν μπορεί κανείς να μιλήσει λίγο σοβαρά...
2 μέρες πριν τις εκλογές, βλέπω να διαμορφώνεται ρεύμα αλλαγής. ανάλογο με του 1981.
αυτό το αντιλαμβάνονται όλα τα κόμματα και το λαμβάνουν υπόψη τους στις τοποθετήσεις τους.
βεβαίως οι συνθήκες είναι άλλες, τα ζητήματα πολύ πιο δύσκολα και το ξύλο και η απογοήτευση που θα πέσει αν διαψευστεί αυτή η προσδοκία, θα είναι καινοφανές.
το βάρος στους ώμους του συριζα είναι τεράστιο.
όμως είναι μονόδρομος.
VENCEREMOS!!!
υγ τίποτε δεν έχει κλειδώσει πριν καταμετρηθεί και η τελευταία ψήφος
υγ2 η υπόθεση της αλλαγής δεν θα προχωρήσει αν ο λαός που θα την υποστηρίξει στην κάλπη δεν την πάρει πάνω του και από Δευτέρα... δεν υπάρχει κοινωνική αλλαγή δι' αναθέσεως...
υγ3 αν υπάρχει διάθεση έχω κι άλλα σοβαρά να πω...
.Ειπα να τον πω να σε κανει και γενικο γραμματεα της ισοτητας των δυο φυλων,αλλα μου αρνηθηκε γιατι εχει τον Γαβριηλ γι αυτη την θεση.
μαζι σου αλεξη για μια ελλαδα σεξυ
αν δε γινει πρωθυπουργος παντως ο αλεξης μπορει να συνεργαστει με τον μητσικωστα, κανει τον αντρεα πολυ καλυτερα ;)
δεν ηρθες σημερα ομως για να τραμπουκισουμε κνιτακια στο συνταγμαγαμεμάκη είσαι η καλύτερη παρέα για μια βόλτα στη σαχάρα...
στο λαό ελπίζουμε όλοι...δυστυχως φοβαμαι χοντρες απογοητευσεις μετα το γυρολόι τσιπρα σε αμερική, βατικανα και τα ρεστα...
μακαρι να διαψευστώ κι ο συριζα να τα πάει καλά !
ακομη και ενα μικρο βήμα, μια μικρη επιτυχια θα ειναι καταλυτική !
Ετσι αδερφω δειξε ποια εισαι,αν θες καμμια φορα,σου κανω τα εισιτηρια,να ερθεις εδω πανω στην Βουλγαρια,εχει και εδω Πακιστανους να σου κανουν την σουφρα σαν το γαρυφαλλο του Γιωργακη.Τολμας καρακαξα να ερθεις?Σου υποσχομαι θα σε πηγαινουμε πιπα κωλο μια βδομαδα.Ξερω προτιμας να μεινεις στην υπογα σου.Επειδή δεν είμαι καλός στα Βουλγάρικα που μιλάτε εκεί πάνω, αυτό υπονοεί πως ο Γαβριηλ είναι γκέι?Λολ συντηριτικές κάργιες.
"Βλέπουν ότι αυτό που κάνουν είναι αναποτελεσματικό. Ότι τους γυρίζει μπούμερανγκ. Κι όμως εθελοτυφλούν και συνεχίζουν να το κάνουν. Όπως η στρατηγική του φόβου που επέλεξε να εφαρμόσει στον προεκλογικό αγώνα η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατιας. Άμα είσαι μονοκομματος (για να μη χρησιμοποιησω χειρότερους χαρακτηρισμους) δεν παίρνεις από λόγια και βγάζεις μόνος σου τα μάτια σου. Και το κακό είναι ότι δεν πληρώνεις μόνος σου - όπως είναι φυσικό - τις συνέπειες. Αλλά και πάρα πολλοί άλλοι".
η ντορουλα ειναι τζαστ αραουντ δε κορνερ μουρο μου ;)[size=19pt]Πυροβολεί κατά ρυπάς ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος στο Facebook στοχοποιώντας εμμέσως χωρίς να τον κατονομάσει τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά για την προεκλογική στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας.[/size]
"Βλέπουν ότι αυτό που κάνουν είναι αναποτελεσματικό. Ότι τους γυρίζει μπούμερανγκ. Κι όμως εθελοτυφλούν και συνεχίζουν να το κάνουν. Όπως η στρατηγική του φόβου που επέλεξε να εφαρμόσει στον προεκλογικό αγώνα η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατιας. Άμα είσαι μονοκομματος (για να μη χρησιμοποιησω χειρότερους χαρακτηρισμους) δεν παίρνεις από λόγια και βγάζεις μόνος σου τα μάτια σου. Και το κακό είναι ότι δεν πληρώνεις μόνος σου - όπως είναι φυσικό - τις συνέπειες. Αλλά και πάρα πολλοί άλλοι".
δεν γίνεται πολιτική χωρίς βόλτες και παζάρια και με όλους αυτούς...
στα υπόλοιπα συμφωνώ.
μαζι σου αλεξη για μια ελλαδα σεξυ
Ειπε οτι δεν του αρεσουν τα καροτα.Λες να ηθελε να θολωσει το τοπιο?Ποιός σου έίπε ότι Ο Λέγκολας δεν είναι ο Γαβριήλ ; ....
μόνο το χίτλερ άφησε απ' έξω, και αυτόν γιατί είναι ψόφιος.δεν γίνεται πολιτική χωρίς βόλτες και παζάρια και με όλους αυτούς...
στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Ειπε οτι δεν του αρεσουν τα καροτα.Λες να ηθελε να θολωσει το τοπιο?
Τέλος η κατάθλιψη, τέλος το cipralex
η Ελπίδα έρχεται με Τσίπρα, τον Αλέξ'