tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ξερεις εσυ
τοσες φορες τα εχω πει
βγάλε επιτέλους τον σκασμό μαλάκα πασόκε γαμώ τους παπαντρέου όλους...
ξερεις εσυ
τοσες φορες τα εχω πει
μαστα...θα πάρεις τον Ελληνα/νιδα 25αρηδες να τους βάλεις να δουλέψουν την γη και τα ζωα (γιατι μονο αγροκτηνοτροφία μπορείς να έχεις σε υψηλο ανταγωνιστικό επίπεδο) ....και μετά ξύπνησες προφανως γιατί μάλλον δεν έχεις εικόνα για τι είδους τεμπεληδες μιλάμε στις ηλικίες 25-35 πλέον που έχουν μεγαλώσει με το lifestyle και το easy come easy goes...
Στην δουλειά του. Ο πολιτικός προσλαμβάνεται από τον λαό για να του καλυτερέψει την ζωή με βάση ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. Αν δεν κάνω λάθος τότε ο ΓΑΠ βροντοφώναζε προεκλογικά ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και σίγουρα δεν είχε μιλήσει για δντ. Όταν εκλέχθηκε όμως έκανε ακριβώς αυτό. Αυτό δεν είναι ο ορισμός του ότι δεν κάνω καλά την δουλειά μου στον βαθμό της εξαπάτησης?σε τι απετυχε;
Ο Ελληνας γαμάει και δέρνει.Ο Ελληνας έχει τεράστιες δυνατότητες ιδίως στο εμπόριο τη ναυτιλία την παραγωγή και τις υπηρεσίες.Απλά τον έχουν δέσει χεροπόδαρα με ένα σύνολο κανόνων δυτικής προέλευσης μέσω ευρώ που δεν του ταιριάζει.Ο Ελληνας τα θεωρεί μαλακίες όλα αυτά.
Και αυτον τυπε? :Sβγάλε επιτέλους τον σκασμό μαλάκα πασόκε γαμώ τους παπαντρέου όλους...
ποιοί είναι αυτοί οι δυτικόφερτοι κανόνες που τον έχουν δέσει χειροπόδαρα ?? το ότι πρέπει να πληρώνει φόρους μήπως ?? ή το ότι πρέπει να πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές ?? ή το ότι δεν πρέπει να βγαίνει σε σύνταξη από τα 40 του ??
Και αυτον τυπε? :S
http://[URL unfurl="true"]www.parapolitika.gr/sites/default/files/styles/sc_640x430/public/parapolitikaold/mediadefaultimagesetoris.jpg?itok=Ek0NU4F4[/img[/URL]]
[/quote]
λένε ότι ο Θεός άλλους έπλασε και άλλους έκλασε... αυτός ανήκει στην δεύτερη κατηγορία
βγάλε επιτέλους τον σκασμό μαλάκα πασόκε γαμώ τους παπαντρέου όλους...
Στην δουλειά του. Ο πολιτικός προσλαμβάνεται από τον λαό για να του καλυτερέψει την ζωή με βάση ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. Αν δεν κάνω λάθος τότε ο ΓΑΠ βροντοφώναζε προεκλογικά ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και σίγουρα δεν είχε μιλήσει για δντ. Όταν εκλέχθηκε όμως έκανε ακριβώς αυτό. Αυτό δεν είναι ο ορισμός του ότι δεν κάνω καλά την δουλειά μου στον βαθμό της εξαπάτησης?
http://[URL unfurl="true"]www.parapolitika.gr/sites/default/files/styles/sc_640x430/public/parapolitikaold/mediadefaultimagesetoris.jpg?itok=Ek0NU4F4[/img[/URL]]
[/quote]
αυτος ειναι τα λιμα του ψυχακια
Καλά ρε ''μάστορα''. Μηδέν επιχειρήματα, απαξιωτική απάντηση και ντε φακτο κατάληξη (παπαγαλίζεις).αστο μαστορα
δεν τοχεις
παπαγαλιζεις επικινδυνα
Παντα εχεις την λυση ρε μπαγασα.να το δώσει στην πρέσσα μαλάκα...
να το μεταβιβάσει στην γυναίκα του που έχει εισόδημα για να μην έχει τεκμήριο ηλίθιε...
[/quote]
υποψήφιος με την Ένωση Κεντρωων προ δεκαετιών ... μέγας κι αδικημένος της οικογενείας
Ακριβώς και επειδή η αλήθεια βρίσκεται στα ψιλά γράμματα ο καπιταλισμός εφόσον κατάργησε τα φέουδα σου έδωσε την ψευδαίσθηση οτί μπορείς να γίνεις ίσος άσχετα που όποιος έχει περισσότερα χρήματα λαμβάνει και καλύτερη παιδεία ακόμα και αν έχει χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης η οι εργάτες δουλεύουν 12 ώρες την ημέρα αλλά οι οικονομικές τους απολαβές με τα βίας φτάνουν για την βασική διαβίωσή της τη στιγμή που ο γόνος ενός εργοστασίου εργάζεται ελάχιστες ώρες με υπερπολλαπλάσια χρήματα. ο λένιν έλεγε οτι για να αλλάξει ο κόσμος πρέπει να αλλάξει ο τρόπος σκέψης πάρε παράδειγμα τον τραμουντάνα του αναφέρεις λέξεις ισότητας και αλληλεγγύης και σου μιλάει για μοντέλα άκρως ανταγωνιστικά που θέλει να επιβάλει μια κοινωνία ζούγκλας όπου οι άκρως ανταγωνιστικοί μια μικρή ομάδα θα επιβάλουν και θα έχουν στο περιθώριο και στην εξαθλίωση το μεγαλύτερο σύνολο της κοινωνίας
Καλά ρε ''μάστορα''. Μηδέν επιχειρήματα, απαξιωτική απάντηση και ντε φακτο κατάληξη (παπαγαλίζεις).
.
Εμπάθεια προς το πασοκ και τον απατεώνα τον γαπ όχι προς εσένα,πίστεψε με έχω ράμματα για τη γούνα όλων των καθικιών που μας κυβέρνησαν μέχρι σήμερα.τι να σου πω ρε μαστορα
οταν λες λεφτα υπαρχουν και δεν βαζεις ολη την δηλωση τοτε τι κανεις
παπαγαλιζεις επικινδυνα γιατι παραπληροφορεις
απο επιχειρηματα ενα σωρο
τα εχω πει τοσες φορες που δεν εχει νοημα να τα ξαναεπαναλαβω
τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω γιατι βγαζουν εμπαθεια