voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Παίζει όμως να κατεβεί το Κίνημα στις εκλογές.
Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της.
και από κίνημα θα γίνει κούνημα...
Να ξεχασει ο ΓΑΠ το 2,5%... αν κατέβει το ΚΙΔΗΣΟ πάει για 0,5% με 1% το πολύ....
αν δεν εχεις λεφτα να παρεις καινουργια
φτιαχνεις τα παλια
εγω προχτες εριξα 1200 ευρω σε αμαξι 15ετιας
θα το κρατησω, δεν εχω λεφτα για πεταμα (καινουργιο)
80-90% θα μπει, οταν του δινουν 2,5-3% με 25% αναποφασιστους με αναγωγη παει στο 3,5%
το γεναρη τον ειχαν πιο χαμηλα (1,5%) και ακουμπησε το 5%
με πρωτια συριζα κατα 90% κυβερνηση συριζα-ενωση κεντρωων-ανελ 152-155 εδρες πιθανον
To οτι εγω εχω ευνοηθει απο καποιο κομμα κι εσυ οχι, θα πρεπει να το βασισουμε στη δηλωση σου ας πουμε.Το μπάχαλο στο Σύριζα με "ενοχλεί" μόνο στο βαθμό που δίνει πρωτιά σε ΝΔ ή βάζει το ΠΑΣΟΚ στη βουλή.
Εγώ, αντίθετα από σενα και τα κομματόσκυλα επιπέδου Χώνη-Αλεξ, δεν έχω ευνοηθεί από πολιτική παράταξη και το 4% μου είναι "γνώριμο" ποσοστό.
ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ κατεβαίνουν μαζι...! Τέλεια σιγουρεψαμε οτι δεν θα μπουν στην Βουλή!
Μα ναι, αυτο χρειαζεται η Ελλαδα80-90% θα μπει, οταν του δινουν 2,5-3% με 25% αναποφασιστους με αναγωγη παει στο 3,5%
το γεναρη τον ειχαν πιο χαμηλα (1,5%) και ακουμπησε το 5%
με πρωτια συριζα κατα 90% κυβερνηση συριζα-ενωση κεντρωων-ανελ 152-155 εδρες πιθανον
Εδω κατεβαινει ο Καρατζαφερης. Αυτο σου κανει εντυπωση? Καποιοι ανθρωποι δεν εχουν συναισθηση.Παίζει όμως να κατεβεί το Κίνημα στις εκλογές.
Ρε συ asian fun για fun = αρβάλα τα γραφεις αυτα ή τα πιστευεις?
Συγκυβερνηση με το Λεβεντη και τους φλατζοΚαμμενους LOL...
Γιατι δεν πιεζετε το αποκομμα του λαου του Κουτσουμπα να παρει το Υπουργειο Εργασιας να δει κι αυτος την ψωλαρα οπισθεν που φωναζει συνεχεια για συνταξεις αυξηση μισθων και πουτσες με @@ρια μεντολες?
Ψηφισε Δραχμαζανη ρε τραμουντανα, ασε μπας και χρεωκοπησει η μπουρδελοχωρα, θαρθεις με τις λιρες να τα παρεις ολα
Ασε που το ακαπ με τα αραπικα δολλαρια θαναι τζαμπα, κοβω ολες να μου τα πινουν μεχρι πατουρας για μερικα ψωροδολλαρια!
ΖΗΤΩ Η ΔΡΑΧΜΗ!
ναι βέβαια ... ας ήταν μόνο το στάρι και θα ήμασταν καλά... έχωμεν και λέμε
(1) μοσχαρίσιο κρέας
(2) χοιρινό κρέας
(3) αγελαδινό γάλα
(4) αραβόσιτος
(5) κριθάρι
(6) πατάτες
(7) όσπρια πάσης φύσεως
(8) αλιεύματα (ας είναι καλά οι οικολόγοι σαν και σένα που δεν αφήνουν να αναπτυχθούν ιχθυοκαλλιέργειες και οστρακοκαλλιέργειες με το πρόσχημα της μόλυνσης του περιβάλλοντος)
(9) φυτικά έλαια (πλην ελαιολάδου)
αυτά μου έρχονται στο μυαλό τώρα... είμαι σίγουρος ότι η λίστα μπορεί να εμπλουτιστεί με μερικές εκατοντάδες γραμμές ακόμη...
και φυσικά να μην πούμε το βασικό που απαιτείται για την παραγωγή οποιουδήποτε αγροτοκτηνοτροφικού προιόντος το οποίο λέγεται ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ...
επειδή πας για ποτάκι το οποίο δυστυχώς εγώ πληρώνω (στον λογαριασμό της ΔΕΗ)...
(1) αριστερή κυβέρνηση έγινε μία φορά , ο κοσμάκης είδε τα χαίρια της και είναι και η τελευταία... μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα αλλά ο Τσίπρας δεν θα είναι πρωθυπουργός και η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές δεν θα είναι αριστερή
(2) αλληλεγγύη ναι... στα πλαίσια της λογικής... ισότητα ΟΧΙ και ποτέ... όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίσοι και ίδιοι... και είναι άλλο οι ίδιες ευκαιρίες και η ισονομία και άλλο η ισοπέδωση που ευαγγελίζεσαι...
(3) παπάρια εργατικοί είναι.. αμα ήταν εργατικοί θα είχαμε παραγωγή και σε ποσότητα και σε ποιότητα...
τράβα να πιείς το ποτάκι σου ... λίγα σου μείνανε μέχρι να λήξει η συμβασούλα σου
Αστα μεγαλε, δεν σας βγαινει καθολου.
Ο Μειμαρακης εχει καταρριψει καθε προγνωστικο.
Αποδειχθηκε ο πλεον καταλληλος και ο πλεον ικανος.
Οσοι προσπαθουν να τον απαξιωσουν, ξεφτιλιζονται.
Συσπειρωσε τη ΝΔ και μεσα σε δυο μηνες παει να την βγαλει πρωτη.
Εξαφανισε τους ΑΝΕΛ σε εβδομαδες.
Συσπειρωσε τον δεξιο κοσμο.
Εδωσε ηθικο.
Κραταει πληρη ενοτητα στο κομμα. Ουδείς εχει να του προσαψει το παραμικρο.
Τεραστια μαγκιά ο Βαγγέλας.
Κλάψτε.
Εδω κατεβαινει ο Καρατζαφερης. Αυτο σου κανει εντυπωση? Καποιοι ανθρωποι δεν εχουν συναισθηση.