Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Μπορει να με διαφωτισει καποιος τυπος με τι ποσοστο βγαινει αυτοδυναμο το πρωτο κομμα αν η βουλη ειναι εφτακομματικη?
Αυτό το "δεν μπορει να γινει χειροτερα" είναι απυθμενη μαλακια.
Δεν τον υποτιμω τον θυμο, αλλά ΔΕΝ τον σεβομαι. Όπως δεν σεβομουν ποτέ το επιχειρημα "ψηφιζω νεοναζί επειδή φτωχυνα". Η απαντηση είναι αν φτώχυνες και ψηφίζεις φασιστες σου αξιζει να ψοφήσεις από την πεινα.
Αλεξακο περιμενωωωωωωωΑυτο ισχυει και για τον ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞ? Εσυ ελεγες οτι ψηφισε Χ.Α γιατι ο πουστης ο μεσσηνιος του εκοψε την συνταξη...! Λοιπον αξιζει στον πατερα σου να ψοφησει απο την πεινα οπως λες? η ισχυει μονο για τους αλλους που ψηφισαν Χ.Α για τον ιδιο λογο με τον δικο σου?
Με την αδεια σου, λεω να σε γραψω στ αρχιδια μου.Αλεξακο περιμενωωωωωωω να απαντησης μαλακομουνοπανο που θα κρινεις εσυ τους αλλους την ωρα που ο πατερας σου ψηφισε Χ.Α Θα σε παω κολοφερατζα
Με την αδεια σου, λεω να σε γραψω στ αρχιδια μου.
Δεν τον υποτιμω τον θυμο, αλλά ΔΕΝ τον σεβομαι. Όπως δεν σεβομουν ποτέ το επιχειρημα "ψηφιζω νεοναζί επειδή φτωχυνα". Η απαντηση είναι αν φτώχυνες και ψηφίζεις φασιστες σου αξιζει να ψοφήσεις από την πεινα.
Αλεξακο περιμενωωωωωωωΑυτο ισχυει και για τον ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞ? Εσυ ελεγες οτι ψηφισε Χ.Α γιατι ο πουστης ο μεσσηνιος του εκοψε την συνταξη...! Λοιπον αξιζει στον πατερα σου να ψοφησει απο την πεινα οπως λες? η ισχυει μονο για τους αλλους που ψηφισαν Χ.Α για τον ιδιο λογο με τον δικο σου?
δεν τον ρωτας καλύτερα το λιγδιάρη τον πρασινοφρουρό αν βρωμανε τα χνωτα του από την πεινα σήμερις ;
και σε ποια αφεντικά κωλοτρίβεται τώρα για να λαδωσει το αντερό του ;
Υπολογιζεις τι ποσοστο κομματων μπαινει στη βουλη. Ανεξάρτητα από ποσα κομματα είναι.Μπορει να με διαφωτισει καποιος τυπος με τι ποσοστο βγαινει αυτοδυναμο το πρωτο κομμα αν η βουλη ειναι εφτακομματικη?
επισης θα ψηφισουν συριζα οσοι εχουν δανεια και πιστευουν οτι ο τσιπρας θα τους τα διαγραψει και γενικοτερα ναυαγια που πιστευουν οτι θα μοιρασει λεφτα ο τσιπρας μεχρι και στους επαγγελματιες ανεργους,ψευτοκουλτουριαριδες και συνδικαληστες και φυσικα αυτοι που εχουν βγαλει τα εκατομυρια εξω απο την ελλαδα και περιμενουν να παμε στην δραχμη να γινουν τσιφλικαδεςΠαλαιοί πασόκοι, κακομαθημένοι, καθως και ανθρωποι με περιορισμενη ικανοτητα να κανουν την υπερβαση εκτος των παιδικών πλαισιων "θελω να τιμωρησω".
Σαν τα παιδακια που κρατανε μουτρα στον πατερα τους επειδή δεν βγαζει κι άλλα λεφτα από το ΑΤΜ.
Υπολογιζεις τι ποσοστο κομματων μπαινει στη βουλη. Ανεξάρτητα από ποσα κομματα είναι.
Αν πει π.χ. το 90%, τοτε διαιρεις 250 : 90 = 2,77.
Πολλαπλασιάζεις το 2,77 με το ποσοστο του πρωτου κομματος, π.χ. 35% και βγαινει 97. Προσθετεις 50 μπονους και παει 147.
Κανε τις αναγωγες σου.
Αλεξακο περιμενωωωωωωω
Περιμενω την απαντηση απο τον ιδιο..αφού σου έχει απαντήσει... δεν γράφει πουθενά ότι εξαιρεί τον πατέρα του... τι άλλο θέλεις ?
Υπολογιζεις τι ποσοστο κομματων μπαινει στη βουλη. Ανεξάρτητα από ποσα κομματα είναι.
Πολλαπλασιάζεις το 2,77 με το ποσοστο του πρωτου κομματος, π.χ. 35% και βγαινει 97. Προσθετεις 50 μπονους και παει 147.
Κανε τις αναγωγες σου.
Κοτεψες δεξιε να βαλεις στοιχημα μαζι μου.Υπολογιζεις τι ποσοστο κομματων μπαινει στη βουλη. Ανεξάρτητα από ποσα κομματα είναι.
Κανε τις αναγωγες σου.
36,3% για το 151, για την ακριβεια.αρα αν μπει το 90% στην βουλη το πρωτο κομμα για αυτοδυναμια θελει ενα ποσοστο κοντα στο 36%
Κοτεψες δεξιε να βαλεις στοιχημα μαζι μου.
να το βαλεις και στην υπογραφη σου οπως ειχε κανει παλαιοτερα ο αλεξ τυπε :SΚοτεψες δεξιε να βαλεις στοιχημα μαζι μου.
Τι να του απαντησεις ρε φιλε...Παιδακι...αφού σου έχει απαντήσει... δεν γράφει πουθενά ότι εξαιρεί τον πατέρα του... τι άλλο θέλεις ?
και εγώ σε μια τέτοια περίπτωση ούτε τον πατέρα μου ούτε την μάνα μου θα εξαιρούσα...
Τι να του απαντησεις ρε φιλε...Παιδακι...