Επισκέπτης
Καλα οσο για τον ΓΑΠ θα παρει ενα καλο ακαπ, αν τωρα τον βαλουν στη Βουλη τι να πω, θα φαλακρωσω γρηγοροτερα....
Κλείνουμε την ελληνική χρυσός (για λόγους οικολογίας). Απαγορεύουμε την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού για τους κορμοράνους.
Πληρώνουμε όμως τους αργόσχολους εργαζόμενους και τα φαντάσματα στον οργανισμό για την αποξήρανση της Κωπαΐδας και της ΕΡΤ.
Ο μεγαλύτερος φασισμός σήμερα είναι, ο ορθός πολιτικός λόγος και η οικολογία.
Οτιδήποτε με αριστερό προσδιορισμό και με σοσιαλιστικό επιθετικό προσδιορισμόμου γυρίζει τα μυαλάμε γεμίζει με θυμό και πίκρα.
Δυστυχώς η Ευρωπαϊκή Χριστιανοδημοκρατία όπως ακόμη περισσότερο οι αποκαλούμενοι "φιλελεύθεροι" του ALDE είναι συνιστώσες της σοσιαλδημοκρατίας.
Θα εξακολουθώ να ακολουθώ τον μοναχικό δρόμο της ελευθερίας, όπως τον εξέφρασε ο Ρόναλντ Ρήγκαν και η Μάργκαρετ Θάτσερ.
Ελπίζω κάποτε, ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, να υπάρξει και κάποιος φορέας να τον εκφράσει εν Ελλάδι.
Οι 2 ΗΓΕΤΕΣ που άλλαξαν τον κόσμο...
Και τι θα κάνουν τύπε;Ναι,τόλμα να τα πεις αυτά στη μάπα των Χριστιανοδημοκρατών εγώ είμαι νεοφιλελέ και σας γαμάω και θα δεις που θα βρεθείς.Δεν παίζουν αυτά μίνιμουμ στην Ευρώπη έστω εκτός Αγγλίας.Δε γίνεται να δηλώνεις μάγκας νεοφιλελέ χωρίς συνέπειες.
Και τι θα κάνουν τύπε;
Θα φωνάξουν τα χρυσαύγουλα για να δείξουν τα μπρατσάκια τους;
Δε χρειάζεται.Σε τελειώνουν σε dt.Για την ηπειρωτική Ευρώπη νεοφιλελέ είναι ο διάβολος με τα δύο κέρατα.Αμα τολμήσεις και πεις κάτι τέτοιο έστω private σε κοπανάνε όλοι.Απλά δεν παίζει.Είναι όλοι PC(politically correct).
To οκτάμηνο στη ΔΕΗ τελειωσε?καλώς σας βρήκα κηφηναριό δεν είμαι όμως.
πάλι με την κακολογία στο στόμα είσαι πες ένα καλή επιστροφή ρε σκατόψυχε δεν κοστίζει και τίποτα
και επειδή η ώρα πέρασε σας αφήνω για τη βολτούλα μου έχει ποτάκι το πρόγραμμα σήμερα
Alex, περιμένω υπογραφή για την προεκλογική περίοδο:To οκτάμηνο στη ΔΕΗ τελειωσε?
Γεια σας είμαι ο παλιός καλός μαλακας λεφτινις που μου διαγράψανε το προφίλ λίγο πριν από το δημοψήφισμα.
Εκανα την απαραιτητη διωρθωση
Νεοφιλελεύθεροι = αυτοί που ορίζουν κόστος για όλα και αξία για τίποτα. Η ελευθερία είναι υπαρξιακή αξία και δεν μετριέται.Κλείνουμε την ελληνική χρυσός (για λόγους οικολογίας). Απαγορεύουμε την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού για τους κορμοράνους.
Πληρώνουμε όμως τους αργόσχολους εργαζόμενους και τα φαντάσματα στον οργανισμό για την αποξήρανση της Κωπαΐδας και της ΕΡΤ.
Ο μεγαλύτερος φασισμός σήμερα είναι, ο ορθός πολιτικός λόγος και η οικολογία.
Οτιδήποτε με αριστερό προσδιορισμό και με σοσιαλιστικό επιθετικό προσδιορισμόμου γυρίζει τα μυαλάμε γεμίζει με θυμό και πίκρα.
Δυστυχώς η Ευρωπαϊκή Χριστιανοδημοκρατία όπως ακόμη περισσότερο οι αποκαλούμενοι "φιλελεύθεροι" του ALDE είναι συνιστώσες της σοσιαλδημοκρατίας.
Θα εξακολουθώ να ακολουθώ τον μοναχικό δρόμο της ελευθερίας, όπως τον εξέφρασε ο Ρόναλντ Ρήγκαν και η Μάργκαρετ Θάτσερ.
Ελπίζω κάποτε, ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, να υπάρξει και κάποιος φορέας να τον εκφράσει εν Ελλάδι.
Οι 2 ΗΓΕΤΕΣ που άλλαξαν τον κόσμο...
όλοι οι καλοί σύντροφοι στη λαική ενότητα μόλις ανακοινώθηκε ο Χουντής
Λέφτη, τι γραμμη εχουν παρει να ψηφισουν τα συνδικατα των δημοσιων?
Αν δεν ψηφίσουν Τσίπρα, θα τις χασει τις εκλογές
Ρεπάρεις τύπε σήμερα λόγω αλλαγής κυβέρνησης;η αδεδυ συσπειρώνεται στη λαική ενότητα γύρω στους 15 συντρόφους π.χ ο φωτόπουλος δεη ο καλφαγιαννης της ερτ ο αποστολος καψαλης του εκα και πολλοί άλλοι έχουν πολιτικοποιηθεί με τη λαική ενότητα
η γσεε σε γενικές γραμμές στηρίζει τσίπρα και νδ
η αδεδυ συσπειρώνεται στη λαική ενότητα γύρω στους 15 συντρόφους π.χ ο φωτόπουλος δεη ο καλφαγιαννης της ερτ ο αποστολος καψαλης του εκα και πολλοί άλλοι έχουν πολιτικοποιηθεί με τη λαική ενότητα
η γσεε σε γενικές γραμμές στηρίζει τσίπρα και νδ
To οκτάμηνο στη ΔΕΗ τελειωσε?