Γεια σας είμαι ο παλιός καλός λεφτινις που μου διαγράψανε το προφίλ λίγο πριν από το δημοψήφισμα.
Από όσο είδα δεν σας χάλασε το 62% που έβγαλε το ΟΧΙ άσχετα που το είχατε σίγουρο το ΝΑΙ αλλά το προσπερνάω.
Επίσης προσπαθήσατε να με φιμώσετε αλλά δεν πειράζει. Επίσης μου διαγράψανε 5 λογαριασμούς στην προσπάθεια να έχουμε έναν πολιτικό διάλογο. Αν θυμάστε παρόλα τα βρισίδια που έχω δεχτεί ούτε έβρισα ούτε προκαλούσα ούτε τρόλαρα κανένα απλά πάντα παρέθετα την γνώμη μου και την άποψη μου που μάλλον δεν σας ήταν και τόσο αποδεκτή που ούτε με επιχειρήματα την αντικρούατε. Οπότε η απορία μου είναι η εξείς. Γιατί τόση μάχη και τόσο μίσος για να με διαγράψετε και να μην ακούγεται η γνώμη μου? Και να μην θέλετε να ακούγετε και η άποψή μου ποιόν ενοχλούσε? Αν και τη δημοκρατία αλλιώς την ξέρω αλλά Τεσπά ας πάει και το παλιάμπελο που λένε για να μην με λέτε και μίζερο παραπονιάρη .
Όσο αφορά τα πολιτικά τώρα. Σαφώς και είμαι αριστερή πλατφόρμα. Επίσης οι μαρξιστικές λενινιστικές μου απόψεις είναι ξεκάθαρες. Είμαι ενάντια στο μνημόνιο και υπέρ της δραχμής με ΚΑΘΕ κόστος και ΧΩΡΙΣ κανένα φόβο. Την περίοδο του δημοψηφίσματος έζησα τον ποιο ωραίο προεκλογικό αγώνα. Ήμασταν καθημερινά στον κόσμο , του μιλάγαμε για τα υπέρ του ΟΧΙ που καθημερινά προσπαθούσαμε να τον πείσουμε να μην ψηφίσει ΝΑΙ αλλά ΟΧΙ. Φτιάχναμε πανό κάναμε μοιράσματα αφισοκολλήσεις μιλούσαμε με τον κόσμο. Γενικά είχαμε ενωθεί όλη οι αριστεροί από διάφορους αριστερούς χώρους. Παλέψαμε ενάντια σε όλα τα μίντια και τη προπαγάνδα που έκανε το ΝΑΙ και ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ. Χαρακτηριστικό είναι η μεγαλειώδεις συγκέντρωση του ΟΧΙ που πραγματικά καταφέραμε να κατεβάσουμε 400.000 κόσμο στην πλατεία συντάγματος
Μετά ο Τσίπρας μας απογοήτευσε ζητούσαμε άμεσα συνέδριο πριν τη σύναψη του μνημονίου για να καθορίσουμε ξεκάθαρη αντιμνημονιακή πολιτική ο τσίπρας φοβήθηκε. Μας πρόδωσε. Δεν φτάνει που ψήφισε μνημόνιο έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια την κεντρική επιτροπή και τα όργανα του κόμματος και έκανε του κεφαλιού του. Αλλά μετά από ότι έγινε και είπε ο ίδιος να πάμε σε συνέδριο επειδή φοβάται το συνέδριο πάει αιφνιδίως σε εκλογές . Ναι δεν φοβάται τη νδ το πασοκ και το ποτάμι όσο φοβάται τους πρώην πλέον συντρόφους του
Α για να προλάβω τα σχόλια δεν κρύβομαι ούτε φοβάμαι για την ψήφο μου στο ΣΥΡΙΖΑ πλέον όμως όλες μου τις δυνάμεις θα της ρίξω στο νέο κόμμα Λαφαζανη Αλαβάνου Ζωης Λαπαβίτσα τη λαική ενότητα . Έτσι κι αλλιώς ο αγώνας δεν τελείωσε. Κερδίσαμε τόσες μάχες, δεν χάσαμε τίποτα και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ μέχρι τη νίκη!!!Με απεργίες, πορείες, αγώνες, καταλήψεις.
Ελπίζω αν θέλετε να μην μου διαγράψετε και αυτό το προφίλ για να έχουμε μια ανταλλαγή απόψεων τώρα αν σας ενοχλούν τόσο οι απόψεις μου πράξτε όπως νομίζεται