alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ πότε εγινες συριζαιος? Μας πρηζεις τρια χρονια με το ΕΠΑΜ και τωρα μας πουλάς συριζαιικη μουρη?κλαψε κι άλλο !
δωσε πόνο...
Αντε παρακει ρε γελοιε.
Εσυ πότε εγινες συριζαιος? Μας πρηζεις τρια χρονια με το ΕΠΑΜ και τωρα μας πουλάς συριζαιικη μουρη?κλαψε κι άλλο !
δωσε πόνο...
την παταει και κοσμος που δεν φταιει
μονοκούκη συριζα βλέπω!..............Μην υποτιμας το θυμο.Φυσικα το αγνωστο με βαρκα την ελπιδα μοιαζει δελεαστικοτερο απο τη ζοφερη πραγματικοτητα.Με τη διαφορα ομως οτι μπορει να αποδειχθει φρουδες ελπιδες η ακομα χειροτερα καταστροφικοτερο απο τη σημερινη κατασταση.
Εσυ πότε εγινες συριζαιος? Μας πρηζεις τρια χρονια με το ΕΠΑΜ και τωρα μας πουλάς συριζαιικη μουρη?
Αντε παρακει ρε γελοιε.
Δεν τον υποτιμω τον θυμο, αλλά ΔΕΝ τον σεβομαι. Όπως δεν σεβομουν ποτέ το επιχειρημα "ψηφιζω νεοναζί επειδή φτωχυνα". Η απαντηση είναι αν φτώχυνες και ψηφίζεις φασιστες σου αξιζει να ψοφήσεις από την πεινα.Μην υποτιμας το θυμο.Φυσικα το αγνωστο με βαρκα την ελπιδα μοιαζει δελεαστικοτερο απο τη ζοφερη πραγματικοτητα.Με τη διαφορα ομως οτι μπορει να αποδειχθει φρουδες ελπιδες η ακομα χειροτερα καταστροφικοτερο απο τη σημερινη κατασταση.
Σήμερα στην τράπεζα μία κυρία μπροστά μου κάνει ανάληψη 10.000 σε μετρητά και λέει:
"Ουφ, τώρα μπορώ να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ".
τυπε δεν το ξερες? ολοι με τον νικητη πανε παντα και μετα θα τρεχουν στα γραφεια να τους βρουν δουλειαΕσυ πότε εγινες συριζαιος? Μας πρηζεις τρια χρονια με το ΕΠΑΜ και τωρα μας πουλάς συριζαιικη μουρη?
Αντε παρακει ρε γελοιε.
εγω προσεξανα προσέχανε...
Σιγα τον ζόφο...Μη χεσω βραδιατικα.Μην υποτιμας το θυμο.Φυσικα το αγνωστο με βαρκα την ελπιδα μοιαζει δελεαστικοτερο απο τη ζοφερη πραγματικοτητα.Με τη διαφορα ομως οτι μπορει να αποδειχθει φρουδες ελπιδες η ακομα χειροτερα καταστροφικοτερο απο τη σημερινη κατασταση.
Στα @@ μου ψηφιζω για να σας στειλουμε στον διαολο. Ενας ακομη λογος ειναι για να σε βλεπω εδω να ποσταρεις κλαψουροποστΑπό μεθαύριο θα εχεις έναν ακομη λογο να ντρεπεσαι. Αλλά δεν θα σε λυπηθω.
Εγω δεν ζητησα ποτέ τιποτα από τη ΝΔ, θα ζητησω από τα ζαβά?τυπε δεν το ξερες? ολοι με τον νικητη πανε παντα και μετα θα τρεχουν στα γραφεια να τους βρουν δουλεια
δεν πιστευω να δεις και εσυ με αλλο ματι τον συριζα μετα τις εκλογες τυπε ?
Εσυ πότε εγινες συριζαιος? Μας πρηζεις τρια χρονια με το ΕΠΑΜ και τωρα μας πουλάς συριζαιικη μουρη?
Αντε παρακει ρε γελοιε.
τωρα ειναι αργα τυπε,απο δευτερα θα κανει ο τσιπρας κουμαντοΕγω δεν ζητησα ποτέ τιποτα από τη ΝΔ, θα ζητησω από τα ζαβά?
Τοσο κομπλεξικος? Και το λες κιολας?Στα @@ μου ψηφιζω για να σας στειλουμε στον διαολο. Ενας ακομη λογος ειναι για να σε βλεπω εδω να ποσταρεις κλαψουροποστ
ανενηψες??
μαζι σου τζωνυ
pia xaza ψηφιζουν αυτον τον βραδυγλωσσο καυθστερημενο???ελεος ρεεεε,
Θεοδωράκης: Είμαι καλός στα παζάρια. Ψηφίστε Ποτάμι.
βρε παπάρα κομματόσκυλο και κυρίως καθυστερημένος σαν εσένα δεν είμαι... Τα κουμάντα μου τα έκανα όπως είπα και δεν θα έχω πρόβλημα, αντιθέτως... εσύ θα έχεις πρόβλημα και θα πάρεις τα τρία του Αλέκση! ;)αυτο σημαινει ομολογια οτι πηρατε τα @@ μας???
δεκτη
Εσυ νομιζεις ότι η ζωη είναι Μονοπολη. Βλακεντιε...μαλακιο...βλεπω το τσυριζα ως τον καταλυτη των εξελιξεων
ως την αποτυχία που θα εξαγριωσει το λαο και θα τον βγαλει στο δρόμο
τον τσιπιριπο κατι σαν τον κερενσκυ δλδ