alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
ΠΙΡΦΟΡΟΣ?????????????δεν ψαχνω για γκομενες τις χορτασα ως ελευθερος, είμαι πλέον παντρεμενος και περναω καλά.
ΠΙΡΦΟΡΟΣ?????????????δεν ψαχνω για γκομενες τις χορτασα ως ελευθερος, είμαι πλέον παντρεμενος και περναω καλά.
Η κριση γεννησε γραφικά κομματα και αυξησε το ποσοστο ανεπαρκων κομματων.
Συνεπώς ειναι απολυτα λογικο και η ποιοτητα των συμμετεχοντων να ειναι χαμηλη.
Ουδέποτε θα συνεβαινε ας πουμε κατι τετοιο σε μια βουλη που θα ειχε μονο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ, οπως παλιοτερα, αντε και κανενα ΛΑΟΣ ή Συνασπισμό ακομη.
Φανταζομαι σε αυτες τις εποχες αναφερεσαι ως "καλές".
Κι ομως η συνεργασια με τη Ζωη του εξασφαλιζει ανετη εισοδο στη βουλη και μεγαλυτερα ποσοστα. Αυτη την ωρα αυτο ειναι που μετραει.
ΠΙΡΦΟΡΟΣ?????????????
Τον Κατσανεβα απ εξω θα τον αφησουν;Ειναι κι αυτος της Δραχμης και ειναι σοβαρος και με προτασεις.Θυμαμαι ειχε βγαλει πριν χρονια τον καιρο του παρτυ,ενα βιβλιο με επαγγελματα που θεωρουνταν καπως υποτιμημενα αλλα εξασφαλιζουν εργασια και σε καιρο κρισης και επεσε μεσα.Λαφαζάνης – Αλαβάνος κατεβαίνουν μαζί για το κόμμα της δραχμής
Στην επισημοποίηση του πολιτικού τους «γάμου» αναμένεται να προχωρήσουν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας με τον Αλέκο Αλαβάνο που προΐσταται του Σχεδίου Β ενόψει των εκλογών εντός του Σεπτεμβρίου.
Οι δύο πολιτικοί συναντώνται στη Βουλή στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής.
Προγραμματική συμφωνία των δύο θα είναι η έξοδος από το ευρώ και η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, επιχειρώντας κατ” αυτόν τον τρόπο να δημιουργηθεί ένα πολιτικό μπλοκ εντός της Βουλής που θα εργάζεται για την επιστροφή στη Δραχμή.
Πέραν του Σχεδίου Β, πιθανή ακόμα θεωρείται η συμπόρευση της Λαϊκής Ενότητας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΕΠΑΜ.
Σε τι ηταν σοβαρος ο Κατσανεβας? Γι αυτο ο Ανδρεας δεν ηθελε να τον βλεπει?Τον Κατσανεβα απ εξω θα τον αφησουν;Ειναι κι αυτος της Δραχμης και ειναι σοβαρος και με προτασεις.Θυμαμαι ειχε βγαλει πριν χρονια τον καιρο του παρτυ,ενα βιβλιο με επαγγελματα που θεωρουνταν καπως υποτιμημενα αλλα εξασφαλιζουν εργασια και σε καιρο κρισης και επεσε μεσα.
Ασφαλώς.Δηλαδη η Ζωή θα φέρει ψηφους στην ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ;
Τον Κατσανεβα απ εξω θα τον αφησουν;Ειναι κι αυτος της Δραχμης και ειναι σοβαρος και με προτασεις.Θυμαμαι ειχε βγαλει πριν χρονια τον καιρο του παρτυ,ενα βιβλιο με επαγγελματα που θεωρουνταν καπως υποτιμημενα αλλα εξασφαλιζουν εργασια και σε καιρο κρισης και επεσε μεσα.
Πας πολυ πισω.Εγω κρινω οτι βλεπω και τι θεσεις προτασει ο καθενας.Μη το κανουμε σαν τον Μαστορακη που μερικοι ξεχνανε τι καριερα εχει κανει σε ραδιοφωνο,τηλεοραση και λενε,Πες μας τι εκανες στη Χουντα.Σε τι ηταν σοβαρος ο Κατσανεβας? Γι αυτο ο Ανδρεας δεν ηθελε να τον βλεπει?
Ασφαλώς.
Ξερω κοσμο που θα ψηφισει Ζωη ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ κι αν ενταχθεί.
Δεν εχω ακουσει ανθρωπο που να την συμπαθει τυπε
Σου θυμιζω οτι εχει 45.000 σταυρους.Δεν εχω ακουσει ανθρωπο που να την συμπαθει τυπε
Α αλλαξαν ο Μαστορακης και ο Κατσανεβας και πηραν προαγωγη σε κατι ανωτερο απο γλοιωδεις σαύρες?Πας πολυ πισω.Εγω κρινω οτι βλεπω και τι θεσεις προτασει ο καθενας.Μη το κανουμε σαν τον Μαστορακη που μερικοι ξεχνανε τι καριερα εχει κανει σε ραδιοφωνο,τηλεοραση και λενε,Πες μας τι εκανες στη Χουντα.
Ναι,εγκριτοι τυπου Χιου.Σου θυμιζω οτι εχει 45.000 σταυρους.
Και οτι υπαρχει κοσμος, που οταν βλεπει το παραληρημα της, αναφωνεί "γεια σου ρε λεβεντισσα, πες τους τα!!!!"
Σου θυμιζω οτι ο Συριζα πηρε 36%, μην εκπλησσεσαι για το επιπεδο του κοσμου.
Ρε Στέκα 72, μήπως είσαι δυσκίνητος ;
Η Ελλάδα, και η ΝΔ να ανέβει με 60% στην Εξουσία,
και σε αυτή την περίπτωση για πολλά χρόνια θα κυλάει στην ύφεση.
Το ίδιο περίπου θα γίνει ,με οποιαδήποτε Κυβέρνηση, με μικρές διαφορές.
Φίλος μου με αυστραλέζικο διαβατήριο, εδώ και 4 χρόνια
μου λεει και μου έλεγε να πάω και εγώ στην Αυστραλία ,
που θα γύριζε με την οικογένειά του,
και μου είπε εδώ και 4 χρόνια ότι θα καταστραφεί οικονομικά η Ελλάδα.
Η Αυστραλία έχει τις πιο άνετες γκόμενες .
Α, ρε Στέκα 72, αντί να είσαι στην Αυστραλία με τις υπέροχες γυναίκες της,
είσαι στην Ελλάδα της κρίσης , και ψάχνεις να βρείς κανένα
οπαδό των ΑΝΕΛ !
Εχεις το χρυσό διαβατήριο στο χέρι σου, και αντί να το χρησιμοποιήσεις
σωστά,να είσαι με γκομενάρα Αυστραλέζα με άρωμα mademoiselle coco ΣΑΝΕΛ,
χάνεις το χρόνο σου με τους ΑΝΕΛ.
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαα !
Απόρρητη τηλεφωνική δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis που ολοκληρώθηκε σήμερα (κι ενώ τα γεγονότα βρίσκονταν σε εξέλιξη) έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες του press-gr την εξής πρώτη εικόνα όσον αφορά την εκτίμηση ψήφου:
ΣΥΡΙΖΑ 30-33%
ΝΔ 20-22%
Χρυσή Αυγή 9-12%
Λαφαζάνης 6-7% με ανοδική τάση
Ποτάμι 3-5%
ΚΚΕ 5%
Το ΠΑΣΟΚ και οι ΑΝΕΛ κινούνται στα επίπεδα του 3% και το αν θα μπούν στη βουλή, θα εξαρτηθεί από τη συσπείρωση των επόμενων εβδομάδων, καθώς τώρα είναι πολύ χαμηλή.
Άλλωστε όπως φαίνεται και είναι λογικό, καταγράφεται μεγάλο το ποσοστό των αναποφάσιστων δεδομένου ότι δεν έχει αρχίσει καν η προεκλογική περίοδος...
[video]http://alertgr.blogspot.gr/2015/08/metron-analysis_22.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#.VdoFDpfkg8k[/video]