...και χακαρισμα της ΓΓΔΕ, υποκλοπή των ΑΦΜ, εκτυπωση 100 δις ευρώ....
Να μην ξεχνάμε και τους θεωρητικούς (εκ Λονδίνου).
Δεν φοβάται τη δραχμή
Από την ΕΕ στη Ζιμπάμπουε για τα πειράματα των ηγετίσκων.
...και χακαρισμα της ΓΓΔΕ, υποκλοπή των ΑΦΜ, εκτυπωση 100 δις ευρώ....
Υπαρχετε ακομη εσεις?Πρεπει να μπει και ο Λαικος Ορθοδοξος Συναγερμος στη λιστα με τα κομματα στο γκαλοπ!
Να μην ειναι στα αλλα κομματα!
Το ξερω οτι δεν ειναι,εξαλλου δεν εχει μπει στη Βουλη η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Ειναι της ιδιας ιδεολογιας ομως.H Γαιτανη δεν ειναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ειναι ΔΕΑ.
Εγω γουσταρω Ολγα Γεροβασιλη τύπε, να το προσεξω?Λαϊκή Ενότητα λόγω Ραχήλ Μακρή Δεν ξέρω αλλά αυτή η γυναίκα με αναστατώνει
Υπαρχετε ακομη εσεις?
Η νεολαία του κόμματος τύπε δεν εγκαταλείπει την μάχηΥπαρχετε ακομη εσεις?
Xερακι-χερακι και οι δυο στην πολιτικη χωματερη.Λες να τα βρουν τωρα Καμμενος - ΚΦ; Τον Ιανουαριο ήρθαν κοντα αλλά...
Εγω περιμενω οταν διαλυσει τη Βουλη ο Παυλοπουλος την Τεταρτη, να πει οτι το κλεισιμο ειναι ακυρο και να αρνειται να βγει απο μεσα.Η μουρλή το βιολί της...
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί την Τρίτη τον Στουρνάρα σε απολογία στην Βουλή
Xερακι-χερακι και οι δυο στην πολιτικη χωματερη.
Εγω περιμενω οταν διαλυσει τη Βουλη ο Παυλοπουλος την Τεταρτη, να πει οτι το κλεισιμο ειναι ακυρο και να αρνειται να βγει απο μεσα.
Λες να την βγάλει με το ζόρι εξω ο φρουραρχος της βουλής;
Μυστικές δημοσκοπήσεις τον δίνουν και πρώτο να ξέρεις τύπε ;)Φανταστειτε να εγγραφεί μέλος ο Λεβεντης στο σαιτ και να δει οτι ερχεται δευτερο κομμα στη δημοσκοπηση.
Θα τον χασουμε τον Προεδρο!!!
Δημοσκοπηση πρεσβείας τύπε?Μυστικές δημοσκοπήσεις τον δίνουν και πρώτο να ξέρεις τύπε ;)
Δημοσκοπηση πρεσβείας τύπε?