stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Εγω ειμαι αναποφασιστος ακομα ειμαι αναμεσα σε Νεα Δημοκρατια,Ποταμι,Τζημερο και Λεβεντη παιζει και Χρυση Αυγη
Σε καλο δρόμο είσαι...
Εγω ειμαι αναποφασιστος ακομα ειμαι αναμεσα σε Νεα Δημοκρατια,Ποταμι,Τζημερο και Λεβεντη παιζει και Χρυση Αυγη
για ριξε μια επαναληψη.
Ψηφισε... μόλις βγηκε από το εκλογικό τμημα...
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ
Στηρίζουμε τον Πρόεδρο. Ήρθε η ώρα του Λεβέντη να μπει στο ελληνικό Κοινοβούλιο
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Δαγκωτό.
http://[URL unfurl="true"]www.antidiaploki.gr/content/data/multimedia/images/uploads/2014/04/logo-ENKE-large1.png[/img[/URL]]
[/quote] :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
δεν ειδα ρε φιλε εσυ που κανεις κριτικη στους αλλους
τι θα ψηφισεις
Εσύ Πασόκ δεν θα ψηφίσεις; :S
ΠΑΣΟΚ ο μαστερακος?Εσύ Πασόκ δεν θα ψηφίσεις; :S
Το σύστημα χαιρεται διπλά γι' αυτους που δεν συμμετεχουν.ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ
<<ΤΟ ΚΟΛΩΣΥΣΤΗΜΑ ΣΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ>>
ρε τυπε τι να κανω ? δεν ειμαι σαν τον τζονι κοματοσκυλοΣε καλο δρόμο είσαι...
ΠΑΣΟΚ ο μαστερακος?
Αυτος ηταν Συριζα και ξερο ψωμι να φυγουν τα παλια κομματα.
http://[URL unfurl="true"]www.antidiaploki.gr/content/data/multimedia/images/uploads/2014/04/logo-ENKE-large1.png[/img[/URL]]
[/quote]
Ρέντμαν,αν ψηφίσουμε Λεβέντη σε περίπτωση που τα κάνει μουνί,εσύ θα τα ακούσεις - να το ξέρεις. :tickedoff:
Θα σου πω κατι που ειχα ακουσει παλιοτερα.επισης δεν εχουμε δημοκρατια εδω και καιρο ....
Το σύστημα χαιρεται διπλά γι' αυτους που δεν συμμετεχουν.
Την καλημερα μου φίλε...
Ρέντμαν,αν ψηφίσουμε Λεβέντη σε περίπτωση που τα κάνει μουνί,εσύ θα τα ακούσεις - να το ξέρεις.
Eννοειται. Οποιος απεχει ή ψηφιζει λευκό και ακυρο δεν δικαιουται να ομιλει. Τελος.Ακριβως στην ιδια κατηγορία είναι το Λευκό και Ακυρο...
Η Ενωση Κεντρωων ειναι πιο παλιο κομμα απο τον Συριζα ρε τύπεΠαλαιο κομμα ο ΣΥΡΙΖΑ, το νεο είναι η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
Η Ενωση Κεντρωων ειναι πιο παλιο κομμα απο τον Συριζα ρε τύπε