Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
χ στην καλυτερη αν σου κατσει καθυστερημενος τριτο κομμα,,,Κερδισμένος από τωρα είμαι.
κανονικα σ εχω παιξει με χαντικαπ,στοχω ξαναπει,αλλα θα σε παρω κι ετσι,,,
χ στην καλυτερη αν σου κατσει καθυστερημενος τριτο κομμα,,,Κερδισμένος από τωρα είμαι.
μωρη λεγκω ο πρετεντερ ειναι δικος σας?πισωγλεντης? ;)GPO τώρα δινει 6 μοναδες διαφορα υπερ ΣΥΡΙΖΑ χαχαχαχαχα
Βαλτε μεγκα
Α τωρα το αγαπήσαμε το μεγκα ε?GPO τώρα δινει 6 μοναδες διαφορα υπερ ΣΥΡΙΖΑ χαχαχαχαχα
Βαλτε μεγκα
oxi,,alla an leei to mega 6% einai apo 8-10%,,, ;)Α τωρα το αγαπήσαμε το μεγκα ε?
Ρε τι είναι τούτοι
Που είναι οι παλιές καλές εποχές που ένας αξιωματικός των Ε.Δ ήταν ΝΔ άντε μέχρι κέντρο ΠΑΣΟΚ. Τώρα μας έγιναν και οι ναύαρχοι "αναρχοάπλυτοι" >Ερχεται η π@υτσα...Υπομονή 3 μερούλες τετοια ωρα..Εδώ να εισαι ετσι?????
Απλά σου δειχνει πώς γυρίζουν όλοι υπερ του Alexis...Πόσο μυαλό θελει πια????Α τωρα το αγαπήσαμε το μεγκα ε?
Ρε τι είναι τούτοι
Α τωρα το αγαπήσαμε το μεγκα ε?
Ρε τι είναι τούτοι
Γιατι ρε συνχανουμε ξηγιεσαι ετσι...Δεν ειμαι Συριζαίος το ειπαμε..Μαλιστα το helpmevote.gr με βγαζει από την αλλη μερια..Που είναι οι παλιές καλές εποχές που ένας αξιωματικός των Ε.Δ ήταν ΝΔ άντε μέχρι κέντρο ΠΑΣΟΚ. Τώρα μας έγιναν και οι ναύαρχοι "αναρχοάπλυτοι" >
Μεχρι τις επομενες εκλογες σε 40 μερες θα ξαναγυρισουν...Απλά σου δειχνει πώς γυρίζουν όλοι υπερ του Alexis...Πόσο μυαλό θελει πια????
Μονο? Τουλάχιστον 15...oxi,,alla an leei to mega 6% einai apo 8-10%,,, ;)
Μ αυτά που γράφεις δε σε κάνω για ΝΔούλη....Γιατι ρε συνχανουμε ξηγιεσαι ετσι...Δεν ειμαι Συριζαίος το ειπαμε..Μαλιστα το helpmevote.gr με βγαζει από την αλλη μερια..
Και ο Σαμαράς πάντως σκατό πατημένο είναι σε σύγκριση με κάτι παλιούς ΝδίτεςΠαρενθεση.
Είναι μαλλον γνωρισμα της εποχης μας, τα μειράκια να απαξιωνουν βλακωδώς τους παλαιοτερους.
Όπως οι νεοι αριστεροι λενε τον Μικη Θεοδωρακη "Μίκυ" ετσι τωρα οι πυρηνες λενε τον Ξηρο "βλακα, μαλακα και σκατοψυχο".
Μωρε ειχε δικιο ο Τζωρτζατος. Οι νεοι "ανταρτες πολης" είναι σκατα πατημενα...
που ξερεις εαν κ τι λενε?Παρενθεση.
Είναι μαλλον γνωρισμα της εποχης μας, τα μειράκια να απαξιωνουν βλακωδώς τους παλαιοτερους.
Όπως οι νεοι αριστεροι λενε τον Μικη Θεοδωρακη "Μίκυ" ετσι τωρα οι πυρηνες λενε τον Ξηρο "βλακα, μαλακα και σκατοψυχο".
Μωρε ειχε δικιο ο Τζωρτζατος. Οι νεοι "ανταρτες πολης" είναι σκατα πατημενα...
ρε ψηλε επειδη εισαι ενημερωμενος οι ποντεμος τι ρολο βαρανε κατα την γνωμη σου?Ρέ πονηρά Συριζόνια από εδώ πήρατε τήν ιδέα γιά τό First we take Manhattan πού έπαιξε ό Τσίπρας μέ Podemos στό τέλος τής ομιλίας; Ή τό χρησιμοποιούσατε καί πιό παλιά;
Μηπως να ενημερώνεσαι λιγο καλυτερα?που ξερεις εαν κ τι λενε?
απο αυτα που λενε οι γκαιμπελικες ειδησεις?
99% ειναι ολα παραποιημενα κατασκευασμενα ;) ;) ;)