john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
[facebook]]
ο τζημερος ειναι ενα φασισταριο του κερατα ειχε πει να δουλέυουν οι μεταναστες 5 χρονια αμισθι
και μετα θα το σκεφτουμε αν θα τους δωσουμε χαρτια και ενα σωρο αλλες μαλακιες
μονο η δραση του μανου αξιζε για τα κοινωνικα της προοδευτικα πιστευω που σχεδον απολυτα ταυτιζοταν με του συριζα
(τα κοινωνικα, οχι τα οικονομικα)
πλεον που ο αλεξης εγινε κεντροαριστερος (και εδιωξε τα ακραια σουργελα) και στα οικονομικα εκφραζει απολυτα
τον κεντρωο φιλελευθερο ψηφοφορο και τον σοσιαλφιλελευθερισμο
O Λεβέντης δεν ειναι πρόβλημα για αυτο και δε θα εισπράξει μεγάλο ποσοστο τελικά.Στο επόμενο διάστημα προβλέπω ραγδαία αύξηση των Λεβεντο-μαλάκων.
αν όντως το είπε ειναι άλλος ενας πολυ καλός λόγος για να τον ψηφίσωο τζημερος ειναι ενα φασισταριο του κερατα ειχε πει να δουλέυουν οι μεταναστες 5 χρονια αμισθι
Ούτε 3 χρόνια δεν κατάφερε να κλείσει με τους αληταροκοπρίτες που την έριξαν.Ε καλα, δεν "εδιωξε" και ψηφοφορους.
Μετα απο 3 χρονια διακυβερνησης πηγε απο το 29,7% στο 27,8%.
Σιγα τα ωα.
...
ο πολιτικός που θα πρέπει να κυβερνήσει την ελλάδα είναι αυτός που θα πεί “Δεν υπόσχομαι τίποτε άλλο παρά δάκρυα, πόνο και αίμα"
Αυτό ακριβώς τύπε. Φαντάσου να μην μπει οριακά στην βουλή ο Λεβέντης, δηλαδή για το πόσες χαμένες ψήφους μιλάμε.O Λεβέντης δεν ειναι πρόβλημα για αυτο και δε θα εισπράξει μεγάλο ποσοστο τελικά.
Αν δεν εφαρμοσουμε κατα γραμμα το 3ο, φυσικα θα ερθει και 4ο.καινουρια κυβερνηση καινουριο μνημονιο λεω εγω, αντε παμε και για το 4ο
Το 3ο είναι και το φαρμακερό.Αν δεν εφαρμοσουμε κατα γραμμα το 3ο, φυσικα θα ερθει και 4ο.
Μεχρι να βαλουμε μυαλο.
Tελικα ο Βαγγελας θα κανει προταση στην Χ.Α?Αν δεν εφαρμοσουμε κατα γραμμα το 3ο, φυσικα θα ερθει και 4ο.
Μεχρι να βαλουμε μυαλο.
Tελικα ο Βαγγελας θα κανει προταση στην Χ.Α?
Εσύ ρε ξεφτίλα έχεις τα μούτρα να ποστάρεις ακόμα;Tελικα ο Βαγγελας θα κανει προταση στην Χ.Α?
Εδω μιλανε τα 40χρονα εγω δεν θα γραφω?αχαχαχαχ. Σου χαλαω την σουπα εε? Δεν πειραζει καλη χωνεψηΕσύ ρε ξεφτίλα έχεις τα μούτρα να ποστάρεις ακόμα;
Πάνε Αυτοκτόνα μωρή ΡΟΜΠΑ!
Δεν εχω αποφασισει ακομα. Εσυ ΝΔ η ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφισεις τωρα που εδιωξε λαφαζανη και ΣΙΑΟχι.
Τύπε εισαι με Συριζα ή με Ενοτητα?