redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τι ειναι το πασοκ;
το κομμα που σας εκανε ανθρωπους
τι ειναι το πασοκ;
Που τα εχουν βρει ακριβως? Δεν ψηφισαν κανενα νομοσχεδιο του Συριζα. Η ΝΔ εκραζε την Χ.Α και καλα.... και τωρα σκεφτονται να τους ζητησουν στηριξει...!
Οριακη θα ειναι η διαφορα για 2ο η 3ο Κομμα.Η ΧΑ μετα τις εκλογές θα ειναι διψήφια.
Δεν νομίζω να δεχτεί τον Βαγγο για συνομιλίες.
Μπορεί να εχει κ μεγαλύτερο ποσοστό από νδ
μετά από τόσα χρόνια διακυβέρνησης μαζί με τη νδ...και η χώρα έφτασε σε αυτό το σημείο?τι ειναι το πασοκ;
Ναι ναι ναι οτι πεις...!Το 18 μηνο περασε αλλα το ξεχασεςμια χαρά τους αποφυλακίσανε τους χρυσαύγουλους οι δικοί σου…
http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/news/pasok-paliatzis.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
καλο φωτομονταζ αλλα δεν πειθει
3ο μνημονιο μαστορα θα το φατε στην μαπα και θα το χωνεψετε
μετά από τόσα χρόνια διακυβέρνησης μαζί με τη νδ...και η χώρα έφτασε σε αυτό το σημείο?
μάλλον κάτι δεν έκανε καλά
To ενδεχομενο να σας γραφουν στα @@ τους οπως και εγω τοσο καιρο δεν σου περασε απο την φαντασια σου εεε? (Δεν λεω μυαλο γιατι δεν εχεις)ρε σεις που είναι ο λαλίστατος μέμος ?? που είναι ο λέφτης ?? που είναι ο πορνόπαπος ??
κατά τα φαινόμενα κατάπιανε τα πληκτρολόγια τους και αφήσαν τα απροσάρμοστα τον αποκαμένο και τον ασιάτη να προσπαθούνε να δικαιολογήσουνε τα αδικαιολόγητα….
To ενδεχομενο να σας γραφουν στα @@ τους οπως και εγω τοσο καιρο δεν σου περασε απο την φαντασια σου εεε? (Δεν λεω μυαλο γιατι δεν εχεις)
ναι βέβαια… το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν καταπιεί τα πληκτρολόγια τους (μην τυχόν και προλάβουμε να τους τα χώσουμε στον κώλο)…To ενδεχομενο να σας γραφουν στα @@ τους οπως και εγω τοσο καιρο δεν σου περασε απο την φαντασια σου εεε? (Δεν λεω μυαλο γιατι δεν εχεις)
ναι βέβαια… το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν καταπιεί τα πληκτρολόγια τους (μην τυχόν και προλάβουμε να τους τα χώσουμε στον κώλο)…
Που τα εχουν βρει ακριβως? Δεν ψηφισαν κανενα νομοσχεδιο του Συριζα. Η ΝΔ εκραζε την Χ.Α και καλα.... και τωρα σκεφτονται να τους ζητησουν στηριξει...!
To ενδεχομενο να σας γραφουν στα @@ τους οπως και εγω τοσο καιρο δεν σου περασε απο την φαντασια σου εεε? (Δεν λεω μυαλο γιατι δεν εχεις)
Επι τις ουσιας να δω ποτε θα πεις κατι....Ρε τύπε πάνε τέλειωσε πρώτα το δημοτικό και μετά μου εκφράζεις και πολιτικές απόψεις σε δημόσια φόρα, αγράμματε...
Εισαι αστειος πραγματικα...!Πρεπει να εχουν @@ και δεν εχει κανενας τους. Αν ειχαν θα ηταν εδω να ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ, να ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ και να το σκεφτουμε. Αντιθετως κρυβονται πισω απο το γραφειο τους στο δημοσιο. Εσυ εισαι αλλη περιπτωση, συνεχιζεις να δικαιολογεις τα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.