maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
εγώ είμαι η μειοψηφία σύμφωνα με τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος...
Και συ "ναι" ψηφισες ρε γερμανοτσολια-δοσιλογε????
εγώ είμαι η μειοψηφία σύμφωνα με τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος...
Και συ "ναι" ψηφισες ρε γερμανοτσολια-δοσιλογε????
ετσι απλα νομίζετε οτι κερδίζονται οι πρωτιές μάγκες?.,....το παραδέχομαι... Μνημόνιο και ξερό ψωμί...
το παραδέχομαι... Μνημόνιο και ξερό ψωμί...
Αφού γουστάρεις μνημόνιο ρε Τράμμυ, ποιοί είμαστε εμείς που θα στη χαλάσουμε;
ετσι απλα νομίζετε οτι κερδίζονται οι πρωτιές μάγκες?.,....
Τωρα θα το λατρεψεις και εσυ ... οπως ολοι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ....
το έχω δηλώσει ανοικτά λουλούκα μου... το μνημόνιο είναι ευλογία για την Ελλάδα...
Κι η καύλα μεγαλύτερη όταν τα περιοριστικά μέτρα τα φέρνει "αριστερή" κυβέρνηση!
Αν δε υπάρχουν και χαχόλοι που εξακολουθούν να πιστεύουν πως είναι αριστερή, τότε η καύλα γίνεται εκσπερμάτωσις!
Δε με χαλάει... ΠΑΣΟΚ/ΝΔ στην κυβέρνηση να μην έχουμε και όλα τ' άλλα θα διορθωθούν.
ορίστε τρανό παράδειγμα
Κατηγορια Τζοννυ παιζει κι αυτος....
alter egο του αποκαμένου είναι...
Δεν με απασχολει το εχω ξαναπει. ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ που δεν θα βλεπω τον Σαμαροβενιζελο να κουναει το δαχτυλο σαν να μην εχει ευθυνη για τπτ
Και σου ειπα και τοτε δεν με νοιαζει τι θα κανει...!Αρκει να φυγει ο Σαμαροβενιζελος. Τα αλλα να τα πεις αλλου. Εγω ειμαι 100000% καλυμενος.
Ψευτης δεν ειναι (ακομα τουλαχιστον) θα δειξει.
Εαν βγει ο Σαμαρας και σου κανει την ζωη χειροτερη τι τιμωρια θα επιβαλεις στον ευατο σου?
Να βαλεις το 3ο μνημονιο να το δουμε μωρη πορνη..!
Το μνημονιο που λες οτι φαγαμε περιμενω να ποσταρεις αλλιως ΣΚΑΣΕ
Α δεν ψηφιστηκε ακομα?????????????? Αρα δεν υπαρχει μνημονιο. Παλι θα θα θα...!Σκασε μωρη ρομπα.
Σε αντιθεση με τους Σαμαροβενιζελους που ηθελαν 11δις μια χαρα ειναι
Υπογραφτηκε τπτ???????
Γιατι πρεπει παλι να σου θυμισω τη ψηφισα στο παρελθον? Δηλαδη παραδεχεσαι οτι ο Τσιπρας ειναι νικητης στην διαπραγματευση?
Του αποκαμμένου τα ποστ έβγαλα να ευθυμήσουμε λίγο με αφορμή εσένα χάνε αλλά αφού παραδέχτηκες πως είσαι το ίδιο άτομο αυτό σε τιμά!Ναι, με ξεσκέπασες.
Άντε στα φουλάρια σου τώρα.
Μπούλη.
Και με τι μουτρα λες άλλους οτι ειναι φανατικοι?Δε με χαλάει... ΠΑΣΟΚ/ΝΔ στην κυβέρνηση να μην έχουμε και όλα τ' άλλα θα διορθωθούν.
Δε με χαλάει... ΠΑΣΟΚ/ΝΔ στην κυβέρνηση να μην έχουμε και όλα τ' άλλα θα διορθωθούν.
Το ξέρω ότι δεν σε χαλάει τυπε .... το 3ο μνημόνιο θα είναι καλύτερο από τα μνημόνια των ΠΑΣΟΚ/ΝΔ.
Αλλά μήπως καποτε ήσουν αντιμνημονιακός?
Μήπως εσκιζες μνημονια με τον αποκι και τον μεμα?