΄
εννοώ πως το πρωτο που πρέπει να σκεφτόμαστε θα πρέπει να είναι να ανοίξει η αγορά εργασίας ξανά και να αρχίσουν να ξαναδημιουργούνται ευκαιρίες ...όχι το πως θα πιάσουμε μια ξύστρα, να καβατζωσουμε τα 750 το οκτάωρο και μετά να παίζουμε στοίχημα μπας και βγάλουμε τίποτα μαύρα να τα φάμε στις πουτάνες...
ένας βολεμενος δημοσιος που δούλευε το οκταωράκι του ξύνωντας τα παπάρια του περιπλανώμενος στο ιντερνετ να βρει να γαμήσει cg μετά το πέρας του ωραρίου του όταν τον ρώτησα γιατι ρε μπαγάσα εσύ πρέπει να παίρνεις 2500 ευρώ αφού οκτώ ώρες κοιτάς μια οθόνη, μου απάντησε ξέρεις πόσο κοστίζει το μηχάνημα που επιβλέπω στην βάρδια μου? Δύο δις!!!! και λίγα παιρνω λοιπόν για την ευθύνη που μου αναλογεί αν αυτό πάθει κατι.....
Λες και θα ταβαζε από την τσέπη του ο βλαμένος αν το μηχάνημα πάθαινε βλάβη ...μη σου πω ότι θα έβγαζε και χοντρομιζάρα αν φούσκωνε την ζημιά και πούλαγε την επισκευή σε κολλητούς του...
Αυτοί ήσασταν ,είστε και θα είστε μάγκες ...τέλος... που έλεγε και ο δημόσιος γαμιάς και κρυφονταβατζάκος των ct