Τυπε και ενα 35% να φαγωθηκανε τα 200 δις τι γινανε? Απο ποιους φαγωθηκανε? Μπας και ο Παγκαλος ειχε δικιο "μαζι τα φαγαμε" ?
Πήρες τίποτα από τις μίζες Πασόκ - Νδ; Εννοείς την άνοδο της κατανάλωσης μέσω των Κρατικών εξόδων;
Τυπε και ενα 35% να φαγωθηκανε τα 200 δις τι γινανε? Απο ποιους φαγωθηκανε? Μπας και ο Παγκαλος ειχε δικιο "μαζι τα φαγαμε" ?
Σωπα καλε. Οι μισθοι, οι συνταξεις και οι επιδοτησεις των αγροτων και του καθε απιθανου επι χρονια, πληρωνονταν απο την παραγωγη της χωρας. Οχι απο δανεικα.Τυπε και ενα 35% να φαγωθηκανε τα 200 δις τι γινανε? Απο ποιους φαγωθηκανε? Μπας και ο Παγκαλος ειχε δικιο "μαζι τα φαγαμε" ?
Δεν πηραν τα μετρα του μνημονιου Τσιπρα, επειδη δεν χρειαζοταν. Τελος του 2014 μια χαρα εβγαινε η χωρα και απο τα μνημονια και απο την κριση.Γιατί ό χοντρός δεν πήρε τα μέτρα του Μνημονίου Τσίπρα; Γιατί ο Γιωργάκης - Σαμαράς δεν πήρε τα μέτρα του Μνημονίου Τσίπρα;
Σύριζα ψηφίζεις;
Και εγώ συμφωνώ ότι το Πασοκ κατέστρεψε την Ελλάδα .
Αλλά την αποτελειωσε η ΝΔ του Κωστάκη !
Ημιμαθής Ιεχωβάς.Καλά ρε Λαδάκη, δεν γίνεται να είμαστε όλοι φωστήρες στα οικονομικά σαν εσένα που έχεις διαβάσει Στίγκλιτς και Κρούγκμαν.
Δηλαδή τέτοιο φανατισμό ούτε ο Απόστολος Παύλος με τον Χριστιανισμό, όταν ανένηψε από διώκτης του...
Δεν πηραν τα μετρα του μνημονιου Τσιπρα, επειδη δεν χρειαζοταν. Τελος του 2014 μια χαρα εβγαινε η χωρα και απο τα μνημονια και απο την κριση.
Τωρα μετα απο 6 μηνες μαλακίες, φυσικά χρειαζεται μνημονιο Τσιπρα.
Ο Καραμανλης προκηρυξε εκλογες τον Σεπτεμβριο του 2009 και οι Προεδρικες εκλογες θα γινονταν τον Μαρτιο του 2010! Ειχε ενα εξαμηνο μπροστα του! Ποιος του ειπε να παει πιο νωρις σε εκλογες?!ποσο βαρετό ειναι να πρεπει να αποδομησεις τοσες πολλες μαλακιες σε ενα ποσταρισμα (διανθισμενο απο εμοτικονς λες και γραφουμε στο κοσμοπολιταν, τελος παντων).
Το 2009 εκλογες εγιναν λογω εκβιασμου για την προεδρικη εκλογη. Κανενας δεν τα παρατησε. Μια χαρα παλεψε ο Καραμανλης να τις παρει. Απο τη μια λες οτι ο Καραμανλης τα παρατησε, απο την αλλη οτι τον εκβιαζε ο αλλος με εκλογες, τρικυμια εν κρανιω.
Ε οχι και μεχρι το Σεπτεμβριο του 2013 η κυβερνηση Παπαδημου. Ηδη ηταν οριακής νομιμοτητας, και η εξαμηνη θητεια της παραήταν κιολας.
Δεν μου ειπες ομως, τι εμποδιζε το Σαμαρα να πει "οχι, εγω θελω εκλογες ΤΩΡΑ, το νοεμβριο του 2011". Αντιθετως δεχθηκε να παει 6 μηνες πισω, να δημιουργηθουν οι ΑΝΕΛ, να μεγαλωσει η Χρυση Αυγη και ο Συριζα, και ο ιδιος απο 40% να παει στο 20%.
Επι της ουσιας δεν μου απαντατε τιποτα.
Ο,τι και να καταλογιζει κανενας στον Σαμαρα, το 2011 εβαλε τη χωρα πανω απο το κομμα και το προσωπικο του συμφερον.
Κατι που δεν εκανε ουτε ο ΓΑΠ το 2009 ουτε το ζαβο τωρα.
Απο ποια μνημονια θα βγαιναμε?!!! Αυτη ηταν η μεγαλυτερη μπαρουφα του Σαμαρα! Με τετοιο χρεος δεν βγαινουμε απο τα μνημονια ουτε σε 50 χρονια!Δεν πηραν τα μετρα του μνημονιου Τσιπρα, επειδη δεν χρειαζοταν. Τελος του 2014 μια χαρα εβγαινε η χωρα και απο τα μνημονια και απο την κριση.
Τωρα μετα απο 6 μηνες μαλακίες, φυσικά χρειαζεται μνημονιο Τσιπρα.
Πήρες τίποτα από τις μίζες Πασόκ - Νδ; Εννοείς την άνοδο της κατανάλωσης μέσω των Κρατικών εξόδων;
Ναι
The Greek economic miracle is the period of sustained economic growth in Greece from 1950 to 1973. During this period, the Greek economy grew by an average of 7.7%, second in the world only to Japan
Κάποια τα φάγανε, κάποια γίναν επιχειρήσεις.
Τα300160 δις ΠασοκΝδτι γίναν;
παμε παλι (τι κουραστικο θεε μου).Ο Καραμανλης προκηρυξε εκλογες τον Σεπτεμβριο του 2009 και οι Προεδρικες εκλογες θα γινονταν τον Μαρτιο του 2010! Ειχε ενα εξαμηνο μπροστα του! Ποιος του ειπε να παει πιο νωρις σε εκλογες?!
Για ποια οριακη νομιμοτητα μιλας?! Η κυβερνηση Παπαδημου δεν ηταν υπηρεσιακη! Ηταν μια κυβερνηση συνεργασιας που ειχε την στηριξη τριων κομματων στην αρχη και μετα 2 κομματων.Ειχε ευρεια κοινοβουλευτικη πλειοψηφια! Τι την εμποδιζε να εξαντλησει την τετραετια?!
Δεν μας τα λες καλα!
Απο ποια μνημονια θα βγαιναμε?!!! Αυτη ηταν η μεγαλυτερη μπαρουφα του Σαμαρα! Με τετοιο χρεος δεν βγαινουμε απο τα μνημονια ουτε σε 50 χρονια!
Καλά ρε Λαδάκη, δεν γίνεται να είμαστε όλοι φωστήρες στα οικονομικά σαν εσένα που έχεις διαβάσει Στίγκλιτς και Κρούγκμαν.
Δηλαδή τέτοιο φανατισμό ούτε ο Απόστολος Παύλος με τον Χριστιανισμό, όταν ανένηψε από διώκτης του...
Καλα εισαι νομικος και λες τετοιες μπαρουφες!!!Παμε παρακατω. Τι παει να πει "για ποια οριακή νομιμοτητα" μιλαω?
Δοθηκαν διερευνητικες εντολες μετα την παραιτηση ΓΑΠ?
Πώς ορίσθηκε κυβερνηση με πρωθυπουργο μη πολιτικο προσωπο?
Δεν υπηρχε πλειοψηφια ΠΑΣΟΚ και δεδηλωμενη στη βουλη?
Εγω δεν τα λεω καλα?
Εγω μια χαρα τα λεω.
Καλα θα κανετε να με διαβαζετε καλυτερα, μπας και μαθετε και κατι.
Τί απέγινε με εκείνα τα ΑΦΜ;
Κόκκαλα έχουν;
Η ουσια ειναι οτι ο λαος δεν καταδίκασε ΠΟΤΕ τα μεγαλα κομματα για το λογο αυτο.Από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη χρειαζόταν αυτά τα μέτρα.
Ξενοφών Ζολώτας: «Αυτοί οι δύο θα χρεοκοπήσουν τη χώρα»
Στις 3 Ιανουαρίου του 1990 η κατάσταση στα δημοσιονομικά πράγματα έτεινε να γίνει απελπιστική. Το ΑΕΠ της χώρας σε ευρώ ήταν περίπου στα 70 δις (σήμερα είναι 184 δις) ενώ το Δημόσιο χρέος ακόμη ήταν μόνο στο 70% με ραγδαία όμως αυξητική τάση (σήμερα είναι ως γνωστόν στο 176% του ΑΕΠ).
Ναι, ειμαι νομικος και τα λεω μια χαρα. Εσυ δεν εισαι. Αρα σεβασμος οταν μιλαω νομικα.Καλα εισαι νομικος και λες τετοιες μπαρουφες!!!
Τυπε τα δανεια καποια στιγμη επροκειτο να αναθεωρηθουν, αφου ομως ο πιτσαδορος εφαρμοζε το προγραμμα. Δεν προλαβε ομως γιατι τον ριξανε!!