Ο πρασινοφρουρος δεν ψηφισε απλα πασοκ, αλλα το στηριζει καθε φορα μετα μανιας.δεν εχεις ψηφισει πασοκ ρε πρασινοφρουρακι;
Σαν και εσενα δηλαδη. ΑΑΑ και τον φιδεμπορα στην πατρα.
Ο πρασινοφρουρος δεν ψηφισε απλα πασοκ, αλλα το στηριζει καθε φορα μετα μανιας.δεν εχεις ψηφισει πασοκ ρε πρασινοφρουρακι;
Το ΠΑΣΟΚ ηδη εχει εξαφανισθει.
Η ΝΔ δεν προκειται να εξαφανισθει ποτέ, γιατι εκπροσωπει καποιον κοσμο, την μεση ταξη, που δεν θα εξαφανισθει ποτέ και φυσικα δεν μπορει να εκφρασθει απο σταλινικους και νεοναζι.
Η Δεξια ηταν και ειναι παντα η συμπαγεστερη παραταξη στη χωρα.
Αποδειξη οτι ακομη και αυτην την περιοδο, στις εκλογες ειναι κοντα στο 30%.
Αλλαγές μπορει να γινονται αλλά η ΝΔ ειναι παντα σταθερη γυρω στο 30%.Προφητης ειμαι;
Ολα ανοιχτα ειναι πλεον. Αλλα δεν γινεται να μιλας για "αυτην την περιοδο" ενω εχουμε δει τεραστιες αλλαγες στο πολιτικο χαρτη σε ελαχιστα χρονικα διαστηματα.
Σε τι διαφωνεις στο ποστ μου που ειρωνευτηκες? Εχω απολυτο δικιο. Τιποτα δεν μπορεις να αντικρουσεις. Γι αυτο πετας τη μπαλα στην εξεδρα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε τι διαβαουμε πρωινιατικα και δεν πεφτει ο ουρανος να μας πλακωσει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μου φαινεται υπαρχει διαρροη ρευστων κουμουνδουρου συγγρου
Mια και ειπες για λαμογια τυχοδιωκτες και βολεμενοι θα ηθελα να μου πεις σε παρακαλω ο Λιαπης σε ποια παραταξη ανηκε,ο μητσοτακης και συγγενεις,ο καραμανλης και συγγενεις,ο παπαγεωργοπουλος,ο πανικος ψωμιαδης,ο κεφαλογιαννης,ο τσιτουριδης,παυλοπουλος,χουπας.που ανηκαν και ανηκουν ακομη αυτα τα καλοπαιδα;Το ΠΑΣΟΚ ηδη εχει εξαφανισθει.
Η ΝΔ δεν προκειται να εξαφανισθει ποτέ, γιατι εκπροσωπει καποιον κοσμο, την μεση ταξη, που δεν θα εξαφανισθει ποτέ και φυσικα δεν μπορει να εκφρασθει απο σταλινικους και νεοναζι.
Η Δεξια ηταν και ειναι παντα η συμπαγεστερη παραταξη στη χωρα.
Αποδειξη οτι ακομη και αυτην την περιοδο, στις εκλογες ειναι κοντα στο 30%.
Ενω το ΠΑΣΟΚ ηταν ενα συνονθυλεμα τυχοδιωκτων, λαμογιων και βολεμενων.
Εξαλλου γι αυτο με την πρωτη ευκαιρια μετακομισαν στο τσιρκο για να συνεχισουν το φαγοπότι.
Στη ΝΔ. Αλλη ερωτηση?Mια και ειπες για λαμογια τυχοδιωκτες και βολεμενοι θα ηθελα να μου πεις σε παρακαλω ο Λιαπης σε ποια παραταξη ανηκε,ο μητσοτακης και συγγενεις,ο καραμανλης και συγγενεις,ο παπαγεωργοπουλος,ο πανικος ψωμιαδης,ο κεφαλογιαννης,ο τσιτουριδης,παυλοπουλος,χουπας.που ανηκαν και ανηκουν ακομη αυτα τα καλοπαιδα;
Σε τι διαφωνεις στο ποστ μου που ειρωνευτηκες? Εχω απολυτο δικιο. Τιποτα δεν μπορεις να αντικρουσεις. Γι αυτο πετας τη μπαλα στην εξεδρα.
Τιποτα,εχω μια σελιδα ολοκληρη να γεμισει με τετοια ατομα που ανηκουν στην παραταξη της νδ αλλα βαριεμαι.Στη ΝΔ. Αλλη ερωτηση?
Ο πρασινοφρουρος δεν ψηφισε απλα πασοκ, αλλα το στηριζει καθε φορα μετα μανιας.
Σαν και εσενα δηλαδη. ΑΑΑ και τον φιδεμπορα στην πατρα.
Mια και ειπες για λαμογια τυχοδιωκτες και βολεμενοι θα ηθελα να μου πεις σε παρακαλω ο Λιαπης σε ποια παραταξη ανηκε,ο μητσοτακης και συγγενεις,ο καραμανλης και συγγενεις,ο παπαγεωργοπουλος,ο πανικος ψωμιαδης,ο κεφαλογιαννης,ο τσιτουριδης,παυλοπουλος,χουπας.που ανηκαν και ανηκουν ακομη αυτα τα καλοπαιδα;
Τυπε εισαι με την Φωφη η με τον Γιωργακη, τωρα;απλα επαθες μεταλλαξη απο το πολυ σανο
και εγινες ροζαλοφρουρακι
Τιποτα,εχω μια σελιδα ολοκληρη να γεμισει με τετοια ατομα που ανηκουν στην παραταξη της νδ αλλα βαριεμαι.
Τυπε εισαι με την Φωφη η με τον Γιωργακη, τωρα;
Μεγαλο διλημμα.
Καποιοι θυμωνουν μαζι σου. Εγω απλα σε λυπαμαι.καποια στιγμη θα τα βρουν αυτοι
και συ με μια καλη πλυση στομαχου θα επιστρεψεις στα πατρια εδαφη
παρα ειναι βαρυ το 3ο μνημονιο του ζαβου
σε φανταζομαι εσενα και τον αλεξ μελη της νεολεας να τσακωνεστε μεσα στα αμφιθεατρα για το ποια ειναι η καλυτερη παραταξη και ποιος κολλαει καλυτερα τις αφισες χωρις τσαλακωμα.εσυ ειδικα τζωνη εισαι τοσο φανατισμενος οσο ο τσουκαλας με τον ολυμπιακο.τον κατουρανε και λεει πως βρεχει,κατι σαν και σενα εδω μεσα.τωρα πες με συριζαιο νδιτη οτι μασαω σανο και σαμαλι η οτι σκατα αλλο θες.εσυ εχεις μια σελιδα
εγω περιμενω εδω και χρονια τον αλεξ71 με τις χιλιες σελιδες των σκανδαλων του πασοκ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φανταζομαι ποιος κολλαει καλυτερα τις αφισες χωρις τσαλακωμα.
O κοσμος δεν ειναι χαζος αλεξ,πασοκ - νδ εχουν τελειωσει σαν κομματα.Δεν προκειται να τα ξαναεμπιστευτουν οι πολιτες.Ολες αυτες οι σιχαμερες οικογενειες που εχουν φαει τα χρηματα του κρατους και τα μοιρασαν σε φιλους και συγγενικα προσωπα πρεπει να εξαλειφθουν απο την πολιτικη σκηνη.Να μην υπαρχουν.