stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
που ειναι ο κουφοντινας!!!!!!!!!!!???????????????????
Σε ξενοδοχείο .... κριμα που δεν εκτελεστηκε .....
που ειναι ο κουφοντινας!!!!!!!!!!!???????????????????
τραβηγμενο σεναριο ρε φιλε....Με 230 θετικές ψήφους υιοθετήθηκε από τη Βουλή το νομοσχέδιο με το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων μέτρων. Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισε ο Γιάνης Βαρουφάκης. «Όχι» ψήφισαν 63 βουλευτές (31 εκ των οποίων από τον ΣΥΡΙΖΑ) και παρόντες δήλωσαν πέντε.
Για δες από ποια κόμματα είναι οι 63 .....
δεν μας φτανουν τοσοι μαλακες τυπε? να ειχαμε και αυτον?που ειναι ο κουφοντινας!!!!!!!!!!!???????????????????
στο ειπε ο τζίμερος......Δεν καταλαβες καλα, τα εχω σηκωσει και εξαφανισει σχεδον ολα εδω και κανενα χρονο που φαινοταν που παει η δουλεια. Τωρα κλαψτε ολοι παρεα και ραντεβου στα ΑΤΜ.
αυτος απλα εχει την βούλα....οι αλλοι απλα κρύβονται πισω απο το δαχτυλό τους....δυσκολευομαι δυστυχως να διακρίνω πια ποιός ειναι ο αληθινός τρομοκρατης μαγκα.....δεν μας φτανουν τοσοι μαλακες τυπε? να ειχαμε και αυτον?
σε αυτο εχεις δικιοαυτος απλα εχει την βούλα....οι αλλοι απλα κρύβονται πισω απο το δαχτυλό τους....δυσκολευομαι δυστυχως να διακρίνω πια ποιός ειναι ο αληθινός τρομοκρατης μαγκα.....
1.εδω ειναι κι εδω πληρωνεται..δεν εχει εδρα πκεον εκεί
ε καλα εσυ εισαι μαγκας...σαν την αρχηγαρα
στο ειπε ο τζίμερος......
αλλος γκιόζης και αυτος!.......
κουλαρεεεεεε.... αν φτιαξουν γιατι να σε ρωτησουν?Δεν ξερω αν ειμαι "μαγκας", ΜΑΛΑΚΑΣ παντως δεν πιανομαι πλεον...... Φτιαξτε εσεις και η πρωτη φορα αριστερα ή το αποκομμα των δραχμολαγνων ή τα χρυσαυγουλα ή οι προηγουμενοι απατεωνες αυτο το μπουρδελο, κρατος και μετα το ξανασυζηταμε.
Α και εννοειται, απο δω και περα οποιαδηποτε δραστηριοτητα στην επικρατεια ΜΟΝΟ με μαυρα.
το ιδιο ψωνιο με τον βαρουφακη εχεις αΔεν χρειαζοταν να μου το πει κανενας, αν σας δυσκολευει οτι καποιοι ακομα εδω περα ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ δεν ειναι δικο μου προβλημα.
το καλάμι σε πόνεσε η εντάξη?......Δεν χρειαζοταν να μου το πει κανενας, αν σας δυσκολευει οτι καποιοι ακομα εδω περα ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ δεν ειναι δικο μου προβλημα.
κουλαρεεεεεε.... αν φτιαξουν γιατι να σε ρωτησουν?
μαυρα? και προστυχα?
οκ..... μια χαρα....Οχι, δε χρειαζεται να με ρωτησουν, απλα τοτε θα το ξανασκεφτω να εμπιστευτω το ελληνικο "κρατος". ;)
Μαυροτατα και προστυχοτατα!
το ιδιο ψωνιο με τον βαρουφακη εχεις α
νομιζω βεβαια οτι δεν εχεις τουλαχιστον το μυαλο του
κανεις λαθος.... δεν ειναι οπαδιλικη ειναι η ζωη μαςΤυπε, αυτο ειναι μεγαλη προσβολη αλλα θα το ξεπερασω!!
Δε θελει ρε τυπε πολυ μυαλο και ιδιαιτερες γνωσεις για να καταλαβεις οτι εχουμε μπλεξει με αρχιΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και οτι σωσει ο καθενας κερδος ειναι.
το καλάμι σε πόνεσε η εντάξη?......
κανεις λαθος.... δεν ειναι οπαδιλικη ειναι η ζωη μας
ετσι τουλαχιστον μιλας σωστα οχι σαν ζωο οπαδος κομματοςΤυπε, για να σοβαρευτουμε, ξερεις ποτε στραβωσα μια και καλη με το μπουρδελο?? Το 2009 ή 2010 που μας ξεφουρνισαν το φασουλι με τις "περαιωσεις" ηταν??? Μεχρι τοτε πληρωνα και ξαναπληρωνα, μεχρι και για ενα σκασμο χρηματα που με πιστολιασανε πληρωσα φορο....... Και πιστευα οτι ειμαι τιμιος και σωστος. Ε, εκει με τις γαμωπεραιωσεις ειπα το ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.
ετσι τουλαχιστον μιλας σωστα οχι σαν ζωο οπαδος κομματος