apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Τραμουντανα φτιαξε και αλλον κλωνο υπερ του τζημερου...Που να καταλαβουν τη διαφορα τα βοδια.
Τραμουντανα φτιαξε και αλλον κλωνο υπερ του τζημερου...Που να καταλαβουν τη διαφορα τα βοδια.
Αμφιβαλεις οτι εαν οχι 1ο παει στανταρ για 2ο κομμα?οποιος λεει οτι εχει ελπιδες η Χ.Α ειναι για τον πουτσο....και ολοι οι ΕΛληνες να ψαχνουνε στα σκουπιδια αυτο το κομμα δεν βγαινει...εχετε χασει το μυαλο σας μερικοι
να δουμε ποτε θα γινει η διωξη του για-ν-η που ζημιωσε ή χρεοκόπησε κατοχους ελληνικων ομολογων ,μετοχών καταθέσεων...
Οχι βεβαια αλλα ας τον βαλουνΝαι ενω οι υπολοιποι διπλα στον μπαρουφακη δεν ειχαν ιδεα
ΓΤΠ ειναι ολοι
Και τον λαλιωτη να βαλουν φυλακη, δεν ξεπλενεται η ντροπη της διαπραγματευσης
Αμφιβαλεις οτι εαν οχι 1ο παει στανταρ για 2ο κομμα?
οποιος λεει οτι εχει ελπιδες η Χ.Α ειναι για τον πουτσο....και ολοι οι ΕΛληνες να ψαχνουνε στα σκουπιδια αυτο το κομμα δεν βγαινει...εχετε χασει το μυαλο σας μερικοι
Πιο ικανός απο τους παραπάνωεγω το Μαρκο τον σεφερλη θελω υπουργό
Οχι βεβαια αλλα ας τον βαλουν
Αν μπορουσαν να τον βαλουν θα χαν ξεκινησει απο κει
Δεν εχω αντιληφθει εστω μια επιτυχια αυτης της κυβερνησης σε κανενα επιπεδο
Οπως απετυχε μεχρι εδω, ετσι θα συνεχισει μεχρι να πεσει
Μην ελπιζεις τυπε, οι ανθρωποι φανηκαν ποιοι ειναι
Moλις πεσει θα βγει το πορισμα...!Αν μπορουσαν να τον βαλουν θα χαν ξεκινησει απο κει
Δεν εχω αντιληφθει εστω μια επιτυχια αυτης της κυβερνησης σε κανενα επιπεδο
Οπως απετυχε μεχρι εδω, ετσι θα συνεχισει μεχρι να πεσει
Μην ελπιζεις τυπε, οι ανθρωποι φανηκαν ποιοι ειναι
Εγω αμφιβαλλω, ΝΑΙ.Αμφιβαλεις οτι εαν οχι 1ο παει στανταρ για 2ο κομμα?
Στηριζουμε Συριζα, διαγραφουμε τους Λαφαζανικους, εφαρμοζουμε μνημονιο και βγαινουμε απο την κριση.Βαρεθηκα τυπε...ας γινει οτι θελει πλεον.
Καλα καλα....Εγω αμφιβαλλω, ΝΑΙ.
Στηριζουμε Συριζα, διαγραφουμε τους Λαφαζανικους, εφαρμοζουμε μνημονιο και βγαινουμε απο την κριση.
Εμεις στον Συριζα ξερουμε να αντιμετωπιζουμε τους χρυσαυγιτες. Να προσεχεις.Καλα καλα....
AαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΕμεις στον Συριζα
Moλις πεσει θα βγει το πορισμα...!