Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.674
- Πόντοι
- 1.406
Αυτος ειναι Αυτοκρατωρας τυπε
Αυτος ειναι Αυτοκρατωρας τυπε
για να γίνονται μετα πλούσιοι!οχι ρε παμφτωχους θελουμε οπως οι τωρινοι![]()
μας τα επρηξε ομως τυπε με την οικολογιαπολιτικη ανιδιοτελεια τυπε
στηριζουμε παπανικολα σε αυτο![]()
θα φτιαξει και γηπεδο στο αεκακι τυπε,λες να ψηφιζει βυζαν ο αλεξ αντι για νδ?Αυτος ειναι Αυτοκρατωρας τυπε![]()
τα λεει ωραια τυπεμαλακες το ξερατε οτι 1 σουβλακι και μια μεριδα τηγανητες πατατες περιεχουν 12 εκατομυρια γλυκοτοξινες;
τι λεει ο τυπος;
Αυτος ειναι Αυτοκρατωρας τυπε![]()
απο κει κονομαει τυπε κανει τζαμπα διαφημιση στο μεγκα τοση ωρα ειναι μαγκας ο παπους ;)μας τα επρηξε ομως τυπε με την οικολογια
εχεις παει στο μαγαζι του ποτε τυπε?απο κει κονομαει τυπε κανει τζαμπα διαφημιση στο μεγκα τοση ωρα ειναι μαγκας ο παπους ;)
leftins 600 ευρω θα δινει το μηνα σε ολους τους ανεργους το κινημα EΛ.ΛΑ.ΔΑ γιατι δεν το υποστηριζεις?
εχω περασει απεξω τυπε τα φαλαφελ δεν ειναι οικολογικα ;)εχεις παει στο μαγαζι του ποτε τυπε?![]()
ενω το τσυριζα απο το 3% που πηγε στο 33% το ψηφιζουν για τις θεσεις του...παντως πιο ξεκαθαρες θεσεις εχει το ελ.λα.δα απο το τσυριζακοιτα αν θες μιλαμε σοβαρα αν θες πλακιτσα γουσταρω και γω
υπαρχει κανενας σοβαρος ανθρωπος να παει να ψηφησει κινημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α αυτη τη μαλακια μονο για τρολαρισμα θα το ψηφησουν αν παρει πανω απο 600 ψηφους
εχω περασει απεξω τυπε τα φαλαφελ δεν ειναι οικολογικα ;)
Γιατι είναι ασοβαρος ο Παπανικολας που μιλαει για 600 ευρω στους ανεργους και δεν είναι ο Τσιπρας που λεει για 751 ευρω στους ιδιωτικούς υπαλληλους?κοιτα αν θες μιλαμε σοβαρα αν θες πλακιτσα γουσταρω και γω
υπαρχει κανενας σοβαρος ανθρωπος να παει να ψηφησει κινημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α αυτη τη μαλακια μονο για τρολαρισμα θα το ψηφησουν αν παρει πανω απο 600 ψηφους
πιο ρεαλιστης ειναι ο παπανικολας τυπεΓιατι είναι ασοβαρος ο Παπανικολας που μιλαει για 600 ευρω στους ανεργους και δεν είναι ο Τσιπρας που λεει για 751 ευρω στους ιδιωτικούς υπαλληλους?
Σε τι έγκειται η διαφορα?
οτι ο παπανικολας ειναι 151 ευρω πιο σοβαροςΓιατι είναι ασοβαρος ο Παπανικολας που μιλαει για 600 ευρω στους ανεργους και δεν είναι ο Τσιπρας που λεει για 751 ευρω στους ιδιωτικούς υπαλληλους?
Σε τι έγκειται η διαφορα?
ενω το τσυριζα απο το 3% που πηγε στο 33% το ψηφιζουν για τις θεσεις του...παντως πιο ξεκαθαρες θεσεις εχει το ελ.λα.δα απο το τσυριζα
Εγω παντα ημουν και είμαι φανατικος βυζανιστής τύπεθα φτιαξει και γηπεδο στο αεκακι τυπε,λες να ψηφιζει βυζαν ο αλεξ αντι για νδ?