jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Αλλα τουλάχιστον δεν ΨΕΥΔΕΤΑΙ.
που το ξερεις ρε μαστορα ;
του εκανες τον ορο της αληθειας;
Αλλα τουλάχιστον δεν ΨΕΥΔΕΤΑΙ.
του τον έκανε η Ευγενία...!!!που το ξερεις ρε μαστορα ;
που το ξερεις ρε μαστορα ;
Εντάξει τώρα. .... πήγε φυλακή άνευ αποδείξεων. Δεν έχει αλλάξει στάση. Αμφιβάλλω να γίνει Σπύρος 《Άδωνις》και να τα αναποδογυρισει όλα.
Προς το παρών είναι ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ.
Πάντως αν ο Τσίπρας κατάφερνε να περάσει τέτοιο μνημόνιο χωρίς σημαντικές απώλειες (και πάλι λίγες είναι σχετικά) θα πίστευα πως δεν είναι πολιτικός αλλά θαυματοποιός!
σαφως έχει δείξει στοιχεία λιγοτερης διαφθοράς μέχρι στιγμής..
μπορουμε να συζητήσουμε. Λες σωστά πράγματα. Μπραβο.
Βλέπεις. ... εγω δεν υποστηρίζω τους συριζαίους. Την ελλαδα υποστηρίζω. Δεν μας εχουν αφήσει περιθωρια.
χεσε τους όλους. Μονο ο κασιδιαρης μου αρεσει. Τα λέει όπως τα νιωθει. Και να μην συμφωνω με ολα. Τουλάχιστον δεν υποκρινεται.
τσιμπούκια ο Συριζα!
Μπουρδέλο της γιαννούσενας, ε μπουρδ΄'ελο. Ολοι οι αριστεροί εχουν πάθει κοκομπλόκο αυτές τις μέρες.
Φέρετε μνημόνιο που θα το σκίζατε, θα το καίγατε, ενημερώσατε τους ευρωπαίους πριν τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών οτι το πρόγραμμα ειναι άκυρο κλπ. Παπάριααααααααααααα
Ρόμπες ξεκούμπωτες
φιλε μου νομιζω οτι η κυβερνηση συριζα ΚΑΙ αυτοι που δεν ψηφισαν για προεδρο διελυσαν τα παντα για πολλα πολλα χρονια........ο εθνικο-λαικισμος με την επιθετικοτητα του
θα διαλυσει τα παντα χωρις αντισταση.
Παρακμη και ερειπια
Η παρακμη ειναι βαθυτερη κοινωνικη διαδικασια που δεν εχει να κανει με την εκλογη ενος προεδρουφιλε μου νομιζω οτι η κυβερνηση συριζα ΚΑΙ αυτοι που δεν ψηφισαν για προεδρο διελυσαν τα παντα για πολλα πολλα χρονια........
;)Η παρακμη ειναι βαθυτερη κοινωνικη διαδικασια που δεν εχει να κανει με την εκλογη ενος προεδρου
η την αναδειξη μιας κυβερνησης.
σαφως έχει δείξει στοιχεία λιγοτερης διαφθοράς μέχρι στιγμής.