jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Τσιπρας λοιπον. Η τελευταια ελπιδα του τοπου.
α ειναι γενικο το κακο
Τσιπρας λοιπον. Η τελευταια ελπιδα του τοπου.
Ρε τυπε. Επειδη ειπα οτι σε 6 μηνες δε μπορει να φτιαξει τη χωρα (αλλα μπορει να τη χαλασει) και οτι οι "κουκουλοφοροι" δεν περιμενουν τηλεφωνο του Τσιπρα για να δρασουν "ημουν στο Συριζα"? Και επειδη γουσταρω γαμους γκευ και τετοια αριστεριστικα? Ουτε τον ψηφισα ποτε τον Τσιπρα (ειπαμε μονο στις ευρωεκλογες για να σφιξουν οι κωλοι· παρασφιξανε ομως), ουτε στο ηλιθιο δημοψήφισμά του πηγα να ψηφισω...
Ουτε προταση εχω. Τσιπρας λοιπον. Η τελευταια ελπιδα του τοπου.
Σιγα ρε Ρεχαγκελ εσυ.... :-Aυτό αν το κοουτσάρω τα 150 τα χτυπάει άνετα!
Επίσης:
Σωτηρία Ακριβού, 26 ετών. Υποψηφια Α Αθηνων, Συριζα.
http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/publishingimages/2015/01/140115123229_9613.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Aυτό αν το κοουτσάρω τα 150 τα χτυπάει άνετα! :)
Να το θυμασαι αυτο οταν θα κανεις την φορολογικη σου δηλωση εεε? Και λεω αν λεω αν εστειλες κανενα εμβασματακι δεν θα σε πειραξει να δωσεις κατι και απο εκει..!
Ρώτησα ΣΗΜΕΡΑ στην Εθνικη Τραπεζα αυτο ακριβως.Τύποι μου μια ερώτηση λίγο άσχετη, γίνεται να πληρώσω το φόρο μου ηλεκτρονικά, μέσω e-banking?
1ον Ναι δεν σταματησε ποτε τα παντα κανεις μεσω e-baking προς τραπεζα εσωτερικουΤύποι μου μια ερώτηση λίγο άσχετη, γίνεται να πληρώσω το φόρο μου ηλεκτρονικά, μέσω e-banking?
Tύπε δεν είναι παράνομο να βγάζει κανείς τα λεφτά του έξω. Ελεύθερη μετακίνηση κεφαλαίων είχαμε, ότι ήθελες τα έκανες.
Aυτό αν το κοουτσάρω τα 150 τα χτυπάει άνετα!
Τα παντα ισχυουν οπως και πριν οσο αφορα το ebaking.Ρώτησα ΣΗΜΕΡΑ στην Εθνικη Τραπεζα αυτο ακριβως.
Η απαντηση ειναι ΝΑΙ.
Εγω ρωτησα βεβαια για περιπτωση κωδικου ηλεκτρονικης πληρωμης για καταβολη δόσεων ρυθμισης.
Υποθετω οτι ισχυει γενικως.
Να ναι καλα το αγγλικο δικαιο τυπε μου...!Eχεται αναρωτηθεί γιατί μας δανείζουν οι Γερμανοί και ή Γερμανική Ευρώπη ενώ ξέρουν ότι δεν προκειτε ποτέ να τα πάρουν πισω καθότι ή οικονομία βρίσκεται και θα βρίσκεται σε ύφεση χωρίς κούρεμα χρέους κτλ...Ή Απάντηση είναι εύκολη θα τα πάρουν δεν είναι μαλακές αλλά όχι σε χρημα ...και μάλιστα σε πολλαπλάσια αξία Σιγά σιγά το πάνε για να μας πάρουνε το φυσικό μας πλούτο τζάμπα
Ο Καμμένος δεν θα έβγαζε τους υδατάνθρακες?Eχεται αναρωτηθεί γιατί μας δανείζουν οι Γερμανοί και ή Γερμανική Ευρώπη ενώ ξέρουν ότι δεν προκειτε ποτέ να τα πάρουν πισω καθότι ή οικονομία βρίσκεται και θα βρίσκεται σε ύφεση χωρίς κούρεμα χρέους κτλ...Ή Απάντηση είναι εύκολη θα τα πάρουν δεν είναι μαλακές αλλά όχι σε χρημα ...και μάλιστα σε πολλαπλάσια αξία Σιγά σιγά το πάνε για να μας πάρουνε το φυσικό μας πλούτο τζάμπα
Ο Καμμένος δεν θα έβγαζε τους υδατάνθρακες?
Στους υδατανθρακες εμεινες εσυ?Ο Καμμένος δεν θα έβγαζε τους υδατάνθρακες?
Να ναι καλα το αγγλικο δικαιο τυπε μου...!