geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.107
- Πόντοι
- 6.515
τυπε δηλαδη ακομα πηγαινουν εξω να φανε?δεν τρωνε απο τα συσσιτια?γκρεμιζεις ολο το σκηνικο της κρισης τυπε :S
σαββατο βραδυ δεν επεφτε καρφιτσα στον Βερτη
τυπε δηλαδη ακομα πηγαινουν εξω να φανε?δεν τρωνε απο τα συσσιτια?γκρεμιζεις ολο το σκηνικο της κρισης τυπε :S
Ποιο είναι το κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας που χάνουμε για να ξέρω;Δε ξέρω αν σου το είπαν αλλά με τη συμφωνία χάνουμε κομμάτι της Εθνικής μας κυριαρχίας
ΉΠΑ. Μάλιστα. Για πήγαινε να δεις στο Ντιτρόιτ πχ τι έκανε η ελεύθερη οικονομία που υπηρετεί τον λαό. Και όπως είσαι εκεί κάνε μια βόλτα και στο Τσικάγο.
Τύπε ο Τσίπρας σε 2-3 μήνες που θα γίνουν εκλογές (γιατί θα γίνουν. Σήμερα θα χάσει 10 με 15 βουλευτές του που παίζει και να ανεξαρτητοποιηθούνε και μαζί και τη δεδηλωμένη. Θα τον στηρίξουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι ίσα ίσα να πάρει τα πρώτα μέτρα για να μπουν τα λεφτά και μετά θα κάνουν μια ωραιότατη πρόταση μομφής και άντε γεια) δε θα βρίσκει ούτε τη ψήφο του. Και θα έρθουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Μπομπ..εεε Ποτάμι ήθελα να πω και θα πουν "εμείς δε θέλουμε να πάρουμε αυτά τα μέτρα αλλά να οι άλλοι τα έφεραν.τυπε στην δραχμη θα παμε ολοι μαζι και οταν το πει η πλειοψηφια....ζυγωνει η ωρα...προς το παρων κερδισε χρονο να ετοιμαστεις....μια χαρα αριστεροι ειναι....αυτο ελειπε να μας πει η ραχηλ ποιος ειναι αριστερος η μη...μη τσιμπας,μη μασας....ο τσιπρας ξεμπερδεψε μια και καλη απο τα δεξια ζαγαρια της μεταπολιτευσης....ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ...ΣΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ! ;)
τυπε στην δραχμη θα παμε ολοι μαζι και οταν το πει η πλειοψηφια....ζυγωνει η ωρα...προς το παρων κερδισε χρονο να ετοιμαστεις....μια χαρα αριστεροι ειναι....αυτο ελειπε να μας πει η ραχηλ ποιος ειναι αριστερος η μη...μη τσιμπας,μη μασας....ο τσιπρας ξεμπερδεψε μια και καλη απο τα δεξια ζαγαρια της μεταπολιτευσης....ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ...ΣΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ! ;)
Δηλαδή θες να πας πεις πως η σπάταλη ή και η διεφθαρμένη οικονομία είναι η ελεύθερη;...Και δε ντρεπεσαι βεβαια που το γραφεις!
Τύπε ο Τσίπρας σε 2-3 μήνες που θα γίνουν εκλογές (γιατί θα γίνουν.
αλλιως ειναι τα πραγματα...οποτε και να γινουν εκλογες ο τσι θα σαρωσει....αυτη τη στιγμη δεν εχει αντιπαλο...αν κανει και πεντε γαμημενες δομικες αλλαγες, που κανενας απο το διεφθαρμενο πελατειακο προηγουμενο καθεστως ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ....ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ....ΟΠΟΙΟΣ πηδηξει απο το καραβι τωρα ειναι μαλακας ....τωρα εχει πολεμο! ;)Τύπε ο Τσίπρας σε 2-3 μήνες που θα γίνουν εκλογές (γιατί θα γίνουν. Σήμερα θα χάσει 10 με 15 βουλευτές του που παίζει και να ανεξαρτητοποιηθούνε και μαζί και τη δεδηλωμένη. Θα τον στηρίξουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι ίσα ίσα να πάρει τα πρώτα μέτρα για να μπουν τα λεφτά και μετά θα κάνουν μια ωραιότατη πρόταση μομφής και άντε γεια) δε θα βρίσκει ούτε τη ψήφο του. Και θα έρθουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Μπομπ..εεε Ποτάμι ήθελα να πω και θα πουν "εμείς δε θέλουμε να πάρουμε αυτά τα μέτρα αλλά να οι άλλοι τα έφεραν.
Το καράβι μπάζει νερά.
Θες να σου πω Αγγλία; Νιουκαστλ, Λιντζ. Για να μη σου πω για πόλεις της Β. Ιρλανδίας. Στη δουλειά μου συναναστρέφομαι ΚΑΙ με Άγγλους 50άρηδες που έζησαν τη πολιτική της γαμημένης που έχεις για άβαταρ και έχουν να λένε για τη καταστροφή που έφερε σε πόλεις της Αγγλίας.Ποιο είναι το κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας που χάνουμε για να ξέρω;
Μην μου βάζεις πολιτείες της Αμερικής ούτε μόνο την Αμερική που μόνο μου παρέθεσες.
Σου ανέφερα τόσες δυτικές δημοκρατίες. Καμιά φαίνεται δεν σου κάνει.
Πες μας λοιπόν μια δημοκρατία η "δημοκρατία" στον κόσμο που εσένα να σου κάνει. Για να καταλάβω τελικά για ποιο πράγμα συζητάμε.
το ινδαλμα μου τυπε ειναι κοινωνια ελευθερη ,ανθρωποι που προοδευουν....νομιζα ότι η ραχηλ είναι το ίνδαλμα σου τυπε
δηλαδη, αφου κανεις το χαζο ,τα μουνοπανα που στηριζες,στηριζεις και θα στηριζεις ,κυβερνουσαν 40 χρονια τωρα!Δηλαδή θες να πας πεις πως η σπάταλη ή και η διεφθαρμένη οικονομία είναι η ελεύθερη;
Αυτό θες να μου πεις αλήθεια; Έτσι το αντιλαμβάνεσαι;
Τυπε την Κρητη θα την φαει το Κρακεν, το ξεχασες να το αναφερεις.
Αμα ο Τσιπρας κυβερνησει οπως κυβερναει 6 μηνες, ναι, η Ελλαδα σε 2 χρονια θα ναι 3οκοσμικη χωρα. Αν σοβαρευτει, στρωσει κωλο κατω, ξεφορτωθει τους παπαρολογους καθηγηταδες και κυβερνησει (δλδ μοιρασει τα πακετα Γιουνκερ για να φτιαξει ιδιωτικο τομεα, οχι backdoor αυξησεις σε ΔΥ κλπ) παιζει και να σωσει τον εαυτο του και τη χωρα.
Πως θα σαρώσει; Τι θα πει; Πήγαμε για ένα τίμιο συμβιβασμό και γυρίσαμε με τη κοιλιά και τριπλ πενετράτιον;αλλιως ειναι τα πραγματα...οποτε και να γινουν εκλογες ο τσι θα σαρωσει....αυτη τη στιγμη δεν εχει αντιπαλο...αν κανει και πεντε γαμημενες δομικες αλλαγες, που κανενας απο το διεφθαρμενο πελατειακο προηγουμενο καθεστως ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ....ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ....ΟΠΟΙΟΣ πηδηξει απο το καραβι τωρα ειναι μαλακας ....τωρα εχει πολεμο! ;)
εγραψε ο τυπος που προτεινε διαγραφη αντιφρονουντων στο μπουρδελα......ωχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα......ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ!!!Φίλε είσαι σοβαρός άνθρωπος, μην συνδιαλέγεσαι με φανατικούς μικρόνοες που δεν καταλαβαίνουν καν τί λες και απλά ονειρεύονται επαναστάσεις και λαϊκές δημοκρατίες...
Ναι. Συνδιαλέξου με ανθρώπους που ονειρεύονται απώλεια εθνικής κυριαρχίας και εθνικούς εξευτελισμούς. Είναι καλύτερα σαφώς.Φίλε είσαι σοβαρός άνθρωπος, μην συνδιαλέγεσαι με φανατικούς μικρόνοες που δεν καταλαβαίνουν καν τί λες και απλά ονειρεύονται επαναστάσεις και λαϊκές δημοκρατίες...
το ινδαλμα μου τυπε ειναι κοινωνια ελευθερη ,ανθρωποι που προοδευουν....
μετα από 5 χρονια ανακαλύπτουμε συνεχεια νεα
το ΚΕΕΛΠΝΟ αντι να πληρωνει κοσμο και υποδομες για να βοηθησει τους ταλαιπωρημένους, πληρωνε χιλιαδες ευρω για διαφημησεις (να διαφημησει τι?) σε αρεστα της κυβερνησης ΜΜΕ
Βαστα Σοιμπλε,γκρεμησεδιώξε το μπουρδελο απ το έουρο
Αυτές η δημοκρατίες που μου ανέφερες είναι μια χαρά δυτικές, καπιταλιστικές και σύγχρονες όπως πρέπει να είναι.Θες να σου πω Αγγλία; Νιουκαστλ, Λιντζ. Για να μη σου πω για πόλεις της Β. Ιρλανδίας. Στη δουλειά μου συναναστρέφομαι ΚΑΙ με Άγγλους 50άρηδες που έζησαν τη πολιτική της γαμημένης που έχεις για άβαταρ και έχουν να λένε για τη καταστροφή που έφερε σε πόλεις της Αγγλίας.
Όποια δημοκρατία ή "δημοκρατία" βάζει την οικονομία πάνω από τον άνθρωπο έχει γαμήσει χιλιάδες κατοίκους της.
Όπως στις Λαϊκές Δημοκρατίες τύπε;το ινδαλμα μου τυπε ειναι κοινωνια ελευθερη ,ανθρωποι που προοδευουν....