redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
λες να συχναζει και baron τυπε?φαντασου και να ειχε εισοδημα δηλαδη τυπε
λες να συχναζει και baron τυπε?φαντασου και να ειχε εισοδημα δηλαδη τυπε
αστα τωρα μην τα σκαλιζεις...........δεν υπάρχει τιποτα για μενα που να γουσταρω,αλλα εχω στοχο να μην βλέπω τον αδωνι πια........κι εσύ αναρχικος τύπε?
και τι πάθατε ρε σεις και υποστηρίζετε το κόμμα που μόνο τους δημόσιους υπάλληλους φροντίζει σαν τον νταβά τις πουτάνες του, και θεωρεί εξ ορισμού τους ελεύθερους επαγγελματίες, κλέφτες?
ετσιιιιι δυναμικουςςςς σας θελωωωωωω !!!
στειλε σε πμ το μπαρακι γιατι ειμαστε και κοντα....μπορει να σου ερθω καμια μερα με κανενα μπλουζακι της Ν.Δ να σου κανω και δωρακι....μην ερθω με αδεια χερια...ντροπη
ακριβα γουστα να βγω να πιω εναν καφε η ενα ποτο στα συγκεκριμενα μερη υπαρχουν και φτηνα μαγαζια που κανουν και εκπτωσεις στους ανεργους
τυπε μηπως εισαι ο hippoaki? τα ιδια ακριβως εγραφε και εκεινοςακριβα γουστα να βγω να πιω εναν καφε η ενα ποτο στα συγκεκριμενα μερη υπαρχουν και φτηνα μαγαζια που κανουν και εκπτωσεις στους ανεργους
ποσο χρονων εισαι ρε μλκα ?
εχεις αυτο το κλαψομουνιστικο υφος....δεν παλευεται.....διεκδηκησε ! ψηφισε Ν.Δ !
ποσο χρονων εισαι ρε μλκα ?
εχεις αυτο το κλαψομουνιστικο υφος....δεν παλευεται.....διεκδηκησε ! ψηφισε Ν.Δ !
μονο σε ελληνικα εστιατορια ;)σοβαρά?
γίνονται και στην Ευρώπη τέτοια?
κι εγώ που νόμιζα ότι είναι αποτέλεσμα της κακής πολιτικής του Σαμαρά και θα έρθει ο Τσίπρας να μας κάνει Ευρώπη!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι συνεταιριστικο μπαρ και συχναζουν αριστεροι δεν νομιζω να κολλας εκει μεσα
ένα πράγμα σιχαίνομαι στη ζωή μου ρε τύπε!αστα τωρα μην τα σκαλιζεις...........δεν υπάρχει τιποτα για μενα που να γουσταρω,αλλα εχω στοχο να μην βλέπω τον αδωνι πια........
εχω πάθει ψυχωση.....ασε να δουμε τι κανουν και αυτοι! το πιο πιθανο ειναι σε 6 μηνες να αυτοκαταστραφουν αυτοι!........![]()
![]()
![]()
ο αιβαλιωτης εβγαλε ραβδακι πριγκιπισσας στο πανελ τυποι
Ο σαμαρας υπόγραψε απο 01/15 365 σύνταξη για όλους!!!!Και ψηφίζεις Συριζα για να παιρνει σε έναν χρονο 250?
30 χρονων ειμαι και δεν υπαρχει λογος να κλαψομουνιαζω επισης νδ δεν υπαρχει περιπτωση να ψηφησω ποτε ουτε εχω ψηφησει ποτε δεξια κομματα