john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Κάτσε να τον πάρω τώρα τηλέφωνο να μάθω. Περιμένεις έτσι, μην φύγεις...Για να φερει ο Σοιμπλε πισω τον χριστοφορακο. Αληθεια σου ειπε ποτε θα τον στειλει?
Κάτσε να τον πάρω τώρα τηλέφωνο να μάθω. Περιμένεις έτσι, μην φύγεις...Για να φερει ο Σοιμπλε πισω τον χριστοφορακο. Αληθεια σου ειπε ποτε θα τον στειλει?
Indeed.
Τώρα όμως?
Κανεις δεν θελει εκλογες....!Αυτο που θελουν ειναι Κυβερνηση εθνικης ενοτητας χωρις την ΝΔ ισως με στελεχη της μονο η ατυπη στηριξη. ΕΑΝ γινουν ΤΩΡΑ εκλογες η Χ.Α θα ειναι 2ο κομμα.Τι να κλάσουν μωρέ τα φασιστόνια.Τζερζελέ για να πάρουν το πολύ πάλι μέχρι 8%,παραπάνω δεν έχει.
Ψευτης δεν ειναι (ακομα τουλαχιστον) θα δειξει.Οι προηγούμενοι ήταν ψεύτες κλέφτες και διαπλεκόμενοι κατά συρροή.
Ο Τσίπρας προς το παρόν είναι μόνο ψεύτης, συνεπώς έχει ακόμα το ηθικό πλεονέκτημα.
Ο κόσμος θα στηρίξει
Ψευτης δεν ειναι (ακομα τουλαχιστον) θα δειξει.
Κανεις δεν θελει εκλογες....
Ψευτης δεν ειναι (ακομα τουλαχιστον) θα δειξει.
Εαν τον ψηφισες για αυτα για σενα ειναι. Εγω δεν τον ψηφισα για αυτα αρα για μενα ΔΕΝ ειναι (ξανα λεω προς το παρων)Τύπε προεκλογικά υποσχόταν παροχές που ήξερε πως δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει ακόμα και αν δεν είχαμε μνημόνιο.
Ψεύτης
Δεν μας τα έλεγες αυτά προεκλογικά τύπε...τώρα μόνο τα πραγματικά ακροαριστερά κ ακροδεξιά γίδια θα μείνουν να ξεφτυλίζονται στους τσαμπουκάδες παρεάκι με τπτ φαρμακοποιούς κ λοιπούς που θίγονται τα επι χρόνια άκυρα προνόμια τους.
Τύπε προεκλογικά υποσχόταν παροχές που ήξερε πως δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει ακόμα και αν δεν είχαμε μνημόνιο.
Ψεύτης
Για να φερει ο Σοιμπλε πισω τον χριστοφορακο. Αληθεια σου ειπε ποτε θα τον στειλει?
Δεν μας τα έλεγες αυτά προεκλογικά τύπε...
Εαν τον ψηφισες για αυτα για σενα ειναι. Εγω δεν τον ψηφισα για αυτα αρα για μενα ΔΕΝ ειναι (ξανα λεω προς το παρων)
σιγά που ο κόσμος ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή πίστευε οτι θα έκανε όσο έλεγε.Δεν είναι τόσο μπάζα ο κόσμος.Απλά έλπιζει σε μια πιο ελαφρως φιλολαική πολιτική από τους εκπρόσωπους των δανειστών κ της διαπλοκής.Λίγοι είχαν ψευδαισθήσεις πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε όσα έλεγε κ ειδικά μετα την άθλια χθεσινή συμπεριφορά από την Γερμανία ακόμα πιο καλά βλέπουν τι παίζει.
To ιδιο του το ειπε ο Βαρουφακης οn camera..Θυμαμαι σε μια συνεντευξη τυπου που εκανε κηρυγμα για τη διαφθορα στην Ελλαδα,κουναγε το δαχτυλο και ελεγε πως η Γερμανια ειναι ετοιμη να μας βοηθησει για να την καταπολεμησουμε.
Τον ρωταει ενας δημοσιογραφος για το σκανδαλο Siemens και το Χριστοφορακο+αμεσως καταπιε τη γλωσσα του+αρχισε να τα μασαει
Εε...μα,ξερετε,αυτο ειναι δικο τους θεμα...εε,μα δεν θυμαμαι....
Εγώ τύπε φοβόμουν πως θα τα έσκιζαν, αλλά δεν θα μπορούσα να στο πω από εδώ. :SΚαι εγω γιατι πιστευα οτι θα εσχιζε τα μηνμονια!
Aυτος ηταν ο Τσιπρας τυπε,και δεν υπαρχει πια,τελειωσε,απο τα ξημερωματα Σαββατου εγινε ΠαπαδημοςΚαι εγω γιατι πιστευα οτι θα εσχιζε τα μηνμονια!