mad_max
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 98
- Like
- 4.838
- Πόντοι
- 22.915
Ψεύδεσαι!!!Δεν τα ξύνω τύπε, δημόσιος υπάλληλος είμαι!![]()
Ψεύδεσαι!!!Δεν τα ξύνω τύπε, δημόσιος υπάλληλος είμαι!![]()
Και για πες μου πως μπορούμε να τις αντιγράψουμε;;;; Γιατί δεν βρίσκω κανένα πολιτικό τρόπο.
Πόσες φορές θα ρωτήσεις την ίδια παπαρια?Εσύ στρατηγε μου ανήκεις σε κλάδο των υπαλλήλων που τρέφονται από το δημόσιο και τα ξύνουν με τσουγκράνα.
Απορώ γιατί τόση χολή για τους συνάδελφους ξυσαρχίδες...
Δεν τα έκλεψες, αλλά τα στερείς από άλλον που τα έχει δουλέψει. Οπότε τα κλέβεις νόμιμα!Δεν τα έκλεψα, τα δούλεψα από τα 20 δούλευα και σπούδαζα μαζί.
Δεν σου απεύθυνα κανένα χαρακτηρισμό...
Δε νομίζω να είναι πάνω από 5-6 οι χώρες του ευρω που έχουν θετικό ισοζύγιο ψευτάκο.
Εγώ πιστεύω στο κοινοβούλιο. Εσύ που το μισείς θες να το κάψεις. Το ίδιο θέλουν και τα χρυσαύγουλα. Συνεπώς όχι ξαδέρφια μου δεν είναι, αλλά δικά σου αδέρφια.τα τριτα ξαδερφια σας λες...γιατι ιδεολογικα εισαι και εσυ στο λουκι μεσα
αυτα θα τα πατε ξανα φυλακη εσεις της νδ μετα το δικαστηριο του σεπτεμβριου
Δεν βγάζουμε άκρη....Δεν τα έκλεψες, αλλά τα στερείς από άλλον που τα έχει δουλέψει. Οπότε τα κλέβεις νόμιμα!
Στη γερμανία αληθεια έχουν κρατική τηλεόραση;;;;
Δεν τα έκλεψα, τα δούλεψα από τα 20 δούλευα και σπούδαζα μαζί.
Δεν σου απεύθυνα κανένα χαρακτηρισμό...
Τι θες;Ψεύδεσαι!!!
Δεν ειναι θεμα συριζοποιησης.διαβασα ενα βοθρολυμα απο το χαζετα και ειπα να αναρτησω μερικες φρασεις απο αυτο.
Μας εύχομαι να μην εξοντωθεί πολιτικά ο Τσίπρας
Ο Βασίλης Σαμπράκος εκδηλώνει τον ανθρώπινο σεβασμό του για τη στάση του Πρωθυπουργού στην πιο δύσκολη στιγμή της Ελλάδας, και γράφει για τη νέα εθνική συνείδηση που δίνει ιστορική ευκαιρία στον Τσίπρα και για την απάνθρωπη επίθεση της Γερμανίας που δημιουργεί ελπίδα αλλαγής στην Ευρώπη.
μετα τη συριζοποιηση του σπορ φμ, εχουμε και την απολυτη συριζοποιηση του χαζετα.
Κι εσύ δημόσιος υπάλληλος;Άεργος είναι...![]()
Δεν θα περάσει το 3ο. Ακόμα τουλάχιστον. Αργότερα μπορεί.ΦΥΣΙΚΑ και τα κλέβεις!
Τα κλέβεις από εμένα και τον καθένα σαν εμένα που είμαι μεγαύτερός σου και πληρώνω φόρους για να παίρνεις εσύ την σύνταξή σου! Κι αυτό μου δίνει το δικαίωμα να σε χαρακτηρίσω για κάτι αυταπόδεικτο, δεν σε είπα "πούστη" π.χ.
Αλλά τώρα με το μνημόνιο 3 του αρχηγού Αλέξη πάνε αυτά! Όσα έχει το ταμείο μέσα του, ο κρατικός προϋπολογισμός θα σταματήσει να επιδοτεί αιώνιους συνταξιούχους. Οπότε για όσα φτάνουν! 200-300 τον μήνα; Μια χαρά θα είναι αφού κάθεσαι κι έχεις κι άλλη δουλειά...
Καμια φορα φανταζομαι πώς θα ηταν να επαιρνα κι εγω στα 47 μου συνταξη!ΦΥΣΙΚΑ και τα κλέβεις!
Τα κλέβεις από εμένα και τον καθένα σαν εμένα που είμαι μεγαύτερός σου και πληρώνω φόρους για να παίρνεις εσύ την σύνταξή σου! Κι αυτό μου δίνει το δικαίωμα να σε χαρακτηρίσω για κάτι αυταπόδεικτο, δεν σε είπα "πούστη" π.χ.
Αλλά τώρα με το μνημόνιο 3 του αρχηγού Αλέξη πάνε αυτά! Όσα έχει το ταμείο μέσα του, ο κρατικός προϋπολογισμός θα σταματήσει να επιδοτεί αιώνιους συνταξιούχους. Οπότε για όσα φτάνουν! 200-300 τον μήνα; Μια χαρά θα είναι αφού κάθεσαι κι έχεις κι άλλη δουλειά...
Ποιο δεν θα περασει? Χαζος εισαι?Δεν θα περάσει το 3ο. Ακόμα τουλάχιστον. Αργότερα μπορεί.
Πάω για δουλειά τώρα...
Γιατί, από που μας κάνεις την τιμή;Δεν βγάζουμε άκρη....
Θα ανέβω Αθήνα αύριο να ξελαμπικάρω κομμάτι....
Δεν ειναι θεμα συριζοποιησης.
Ειναι η απολυτως εύλογη σταση στηριξης ενος πρωθυπουργου που αποφασισε να γινει Ηγέτης.
ΦΥΣΙΚΑ και τα κλέβεις!
Κι όμως δεν στραβώνουν καθόλου. Εχουμε και χρόνο και.....Καμια φορα φανταζομαι πώς θα ηταν να επαιρνα κι εγω στα 47 μου συνταξη!
Τωρα ειμαι 44 πλεον, δηλαδη σε τρια χρονια να καθομαι σπιτι και να με πληρωνετε!!!
Σκεφτομαι ομως οτι μαλλον τα γκομενακια θα "στραβωναν" να μπλεξουν με συνταξιουχο...![]()
Απο Αίγιο αγαπητέ. Αθηναίος είμαι αλλά έφυγα και ηρέμησα..Γιατί, από που μας κάνεις την τιμή;