john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Δεν ξέρω τύπε. Εγώ πάντως πάω στην ουρά για το τελευταίο 50αρι.Παίζει τέτοιο σοου σήμερα?
Θα πάω να τρολάρω
Δεν ξέρω τύπε. Εγώ πάντως πάω στην ουρά για το τελευταίο 50αρι.Παίζει τέτοιο σοου σήμερα?
Θα πάω να τρολάρω
Όχι φιλέ μου δεν είναι σταρχιδια μας. Το γουσταρουμε κιόλας, υπηρέτες του κεφαλαίου ήταν. Όπως γουσταρουμε που και όλος ο ιδιωτικος τομέας ασφυκτια και οι τράπεζες είναι κλειστές. Να πληρώσουν οι τραπεζίτες τα μουνια.Είναι πολύ πιθανόν να διώξουν από το ΕΥΡΩ την Ελλάδα για τους αχαμνοξύστες της ΕΡΤ και τις καθαρίστριες της Χαρούλας.
1.700.000 άνεργοι προφανώς στα αρχίδια όλων.
λαλακη την καταστροφη την εφερε ο μπουχεσας και δρακουμελ
σε σχεση με τοχρεος
για το ελειμμα αστο
ο μπουχεσας παιρνει το χρυσο
Ανεβάζει στο twitter τη φωτό της με τον Όλαντ. Στο ψοφοειδες σάρκωμα της Ελλάδος, αυτή ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ τις προσπαθείς της για να τις δούμε και να πούμε μπράβο Φώφη θα σε ψηφισουμε.Και το ανεβάζει στο Twitter
Η Φώφη Γεννηματά φωτογραφίζεται με τον Ολάντ στις Βρυξέλλες
Τον αποκαλεί «φίλο και συμπαραστάτη της Ελλάδας» την πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας
Με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ απαθανατίζεται η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, τον οποίο χαρακτηρίζει “φίλο και συμπαραστάτη της Ελλάδας” την πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας.
Όπως σχολιάζει η κυρία Γεννηματά, η οποία βρίσκεται στις Βρυξέλλες, τονίζει ότι οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές ηγέτες είναι μαζί μας, φίλοι, σύμμαχοι κ συμπαραστάτες απέναντι στους θιασώτες του. «Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή στηρίζουμε απολύτως τη διαπραγμάτευση με διπλή εντολή: όχι στη ρήξη ναι στην Ευρώπη ναι στο ευρώ”, σχολιάζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου των Ευρωπαίων ηγετών και προσθέτει ότι "ξεκινά η προσύνοδος των Ευρωπαίων σοσιαλιστών... Ας ελπίζουμε για καλά νέα. Οι πρωτοβουλίες του #pasok εντός κ εκτός Ελλάδας έχουν στόχο να κατοχυρωθεί το ιστορικό κεκτημένο της χώρας με ισότιμη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκή 'Ένωση και Ευρωζώνη».
ετσι κανουν οι πατριωτες πολιτικοι
δεν πωλουν ψευτικους τσαμπουκαδες
ΜΠΡΑΒΟ ΦΩΦΗ
ΜΠΡΑΒΟ ΦΩΦΗ
Δεν ξέρω τύπε. Εγώ πάντως πάω στην ουρά για το τελευταίο 50αρι.
Σωστός..Δεν ξέρω τύπε. Εγώ πάντως πάω στην ουρά για το τελευταίο 50αρι.
Σωστός..
Εμένα μου έχει μείνει μέσα κάνα χιλιάρικο :S
Να μη ξεχνάμε και τον Κουβέλη με τη συμμορία του και τη ζημιά που έκαναν στην Χώρα.
Εξαιτίας της Ρημαδ και του Κυρ Φώτη ζούμε ότι ζούμε.
Κανένα έλεος! Καμιά συγγνώμη!
Λες?Χαλαρωσε, εδω που φτασε το θεμα θα κανουν τον Τσιπρα Θατσερικο ... θα τον βαλουν να περασει οτι μεταρρυθμιση δε μπορουσαν/ηθελαν να περασουν οι προηγουμενοι με 75% πλειοψηφια στη Βουλη. Σε καλο παιζει να βγει, με δεδομενο οτι πεθανε και το παραμυθι του "αντιμνημονιου" και το "μας χαριζουν χρεη", προγραμματα Θεσσαλονικης κλπ
Μακάρι.Χαλαρωσε, εδω που φτασε το θεμα θα κανουν τον Τσιπρα Θατσερικο ... θα τον βαλουν να περασει οτι μεταρρυθμιση δε μπορουσαν/ηθελαν να περασουν οι προηγουμενοι με 75% πλειοψηφια στη Βουλη. Σε καλο παιζει να βγει, με δεδομενο οτι πεθανε και το παραμυθι του "αντιμνημονιου" και το "μας χαριζουν χρεη", προγραμματα Θεσσαλονικης κλπ
η κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας υλοποιεί τη λαϊκή εντολή.