alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Παρεα εγω, ο νιπλ και ο Μιλτος?Κλείσε το γραφείο και έλα και εσύ ρε Άλεξ
Εφιαλτικο.
Παρεα εγω, ο νιπλ και ο Μιλτος?Κλείσε το γραφείο και έλα και εσύ ρε Άλεξ
Κλείσε το γραφείο και έλα και εσύ ρε Άλεξ
Θα με κανουν βουλευτη ρε λαμογιο, κλαψεΤου το εκλεισε το γραφειο η ΝΔ![]()
![]()
![]()
Παρεα εγω, ο νιπλ και ο Μιλτος?
Εφιαλτικο.
Θα με κανουν βουλευτη ρε λαμογιο, κλαψε![]()
Θα του ριχνουμε καρπαζιες στην καραφλα απο πισω και θα κανουμε μπζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζΘα του πω να φερει και Χατζηδακη...να περασουμε ομορφα
Το ξερεις πιστευω οτι του Χατζηδακη του αρεσουν τα ''αλμυρα΄΄ , οτι το φουσκωνει το λαστιχο![]()
Θα του ριχνουμε καρπαζιες στην καραφλα απο πισω και θα κανουμε μπζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
Θα είμαι και εγώ κάτω ρε,θα μας φτιάξει ο νιπλ!Παρεα εγω, ο νιπλ και ο Μιλτος?
Εφιαλτικο.
Α γινεται ολο και καλυτερο.Θα είμαι και εγώ κάτω ρε,θα μας φτιάξει ο νιπλ!
29 Μαϊού 1979, η Ελλάδα γινόταν μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντασσόταν επίσημα στον ΔΥΤΙΚΟ κόσμο.
![]()
12 Ιουλίου 2015![]()
Ο Τζημερος ειναι ενα αισχρό υποκείμενο από αυτά που κατα καιρούς εχουν ξεφυτρώσει στη χωρα μας και αποζητούν δημοσιότητα μεσα από αντεθνικές θεσεις..
Γραφτε τον στ'αρχίδια σας ειναι Μαλάκας με κεφαλαίο "Μ"..
![]()
Εδώ πριν από την Συμφωνία με τον Χελμουτ Σμιτ.
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/tsipras-merkel-kafes-708.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
:D
Μεχρι την Τεταρτη. Καλό.15:11 Eurogroup τέλος
Ολοκληρώθηκε το Eurogroup, με τη Γερμανία και τη Φινλανδία να κρατούν σκληρή στάση, να θέτουν θέμα αξιοπιστίας της Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπουργοί Οικονομικών των κρατών μελών της Ευρωζώνης ζήτησαν από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να περάσει η κυβέρνηση από τη Βουλή μέχρι την Τετάρτη κάποια πρώτα (σκληρά) μέτρα για να τους πείσει πως είναι αξιόπιστη (!) και τότε να γίνει νέο Eurogroup για να αποφασιστεί η έναρξη των διαπραγματεύσεων. Αυτό το νέο Eurogroup μπορεί να γίνει Τετάρτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή!