EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αν προσφέρουν ελεγχόμενη έξοδο απο το κωλοευρώ θα είναι η καλύτερη λύση
Tύπε ο ιδωτικος δυσκολα θα καβατζαρει,τελικα η χωρα θα πληρωσει τις παροχες των Δυ οι οποιες πάλι δε πειραχτηκαν και θα μας οδηγουσαν μαθηματικα στο θανατο ισως λιγο αργοτερα αν δεν ηταν η Μπαρουφα
Αν προσφέρουν ελεγχόμενη έξοδο απο το κωλοευρώ θα είναι η καλύτερη λύση
Ακριβώς,Tύπε ο ιδωτικος δυσκολα θα καβατζαρει,τελικα η χωρα θα πληρωσει τις παροχες των Δυ οι οποιες πάλι δε πειραχτηκαν και θα μας οδηγουσαν μαθηματικα στο θανατο ισως λιγο αργοτερα αν δεν ηταν η Μπαρουφα
Ο Σόϊμπλε προτείνει 5ετή έξοδο από Ευρώ, ανθρωπιστική βοήθεια.
Game over.
Από ότι κατάλαβα σήμερα θα αποφασίσουν αν η πρόταση είναι βάση διαπραγματευσης.
Αν περάσει που δεν το βλέπω θα ζητήσουν πρώτα να ψηφίσει κάποια μέτρα η βουλή για να ανακτήσουν κάποια εμπιστοσύνη
Ξύσε τα αρχίδια σου με γκασμα
Ξέρεις κάτι τύπε;Αν προσφέρουν ελεγχόμενη έξοδο απο το κωλοευρώ θα είναι η καλύτερη λύση
Ξέρεις κάτι τύπε;
Το ευρώ δεν είναι μόνο ένα νόμισμα και μια οικονομία. Είναι πολλά περισσότερα και είμαι σίγουρος πως το ξέρεις.
Εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει αν η Ελλάδα γίνει Αλβανία του Χόντζα ή μια τύπου βόρεια Αφρικανική Δημοκρατία.
Εμείς που μένουμε και ζούμε εδώ μας νοιάζει ακόμα και αν δεν τον καταλαβαίνουν οι περισσότεροι.
Έστω κι αν τρολλάρεις (που νομίζω πως αυτό κάνεις) καλό είναι να περιοριστείς λίγο.
...ξερω φυστικι...απο δευτερα δεν θα εχεις ιντερνετ να μπεις στο μπουρδελα .....Ξέρεις κάτι τύπε;
Ξέρεις κάτι τύπε;
Το ευρώ δεν είναι μόνο ένα νόμισμα και μια οικονομία. Είναι πολλά περισσότερα και είμαι σίγουρος πως το ξέρεις.
Εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει αν η Ελλάδα γίνει Αλβανία του Χόντζα ή μια τύπου βόρεια Αφρικανική Δημοκρατία.
Εμείς που μένουμε και ζούμε εδώ μας νοιάζει ακόμα και αν δεν τον καταλαβαίνουν οι περισσότεροι.
Έστω κι αν τρολλάρεις (που νομίζω πως αυτό κάνεις) καλό είναι να περιοριστείς λίγο.
Aν γίνει ελεγχόμενη έξοδος κανείς δεν θα σε διώξει από πουθενά.
Και τι θα γίνει από φόβο μια ζωή θα δέχεστε τα πάντα?
Τι ζωή είναι αυτή μέσα στα ψέμματα και στον φόβο?
Οικονομολόγοι εδω έξω παντού λένε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και ότι το ευρώ είναι λάθος δομημένο.
Θα στα πάνε όλα στα 23%, ως πότε θα συνεχίζετε αυτό?
Η λιτότητα της δραχμής (μιλάμε μόνο για οικονομία τώρα και όχι για τα υπόλοιπα τεράστια αρνητικά του να φύγουμε από το ευρώ και την Ε.Ε.) θα κάνει την λιτότητα του ευρώ, να μοιάζει με παιδική χαρά.τυπε αλβανια ξε-αλβανια αν ζητανε κι αλλα μετρα μετα από αυτά τα φορολογικα απλα δεν υπαρχουν :S
Η λιτότητα της δραχμής (μιλάμε μόνο για οικονομία τώρα και όχι για τα υπόλοιπα τεράστια αρνητικά του να φύγουμε από το ευρώ και την Ε.Ε.) θα κάνει την λιτότητα του ευρώ, να μοιάζει με παιδική χαρά.
Ο Σόϊμπλε προτείνει 5ετή έξοδο από Ευρώ, ανθρωπιστική βοήθεια.
Game over.
Θα στα πάνε όλα στα 23%, ως πότε θα συνεχίζετε αυτό?