Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.453
- Πόντοι
- 12.756
Θλιβερός μειμαρακης. Εκδικητικότητα, ύφος κουτσαβάκι και ανούσιοι εξυπνακισμοι ... Τυπικός δεξος.
τσαμπα μαγκας και αυτος ...
Θλιβερός μειμαρακης. Εκδικητικότητα, ύφος κουτσαβάκι και ανούσιοι εξυπνακισμοι ... Τυπικός δεξος.
Ρε φίλε Τζόνη πες μου ένα πράγμα:Αφού ο Παπανδρέου κρατούσε πυρηνική βόμβα στα χέρια του,γιατί δεν τους γαμούσε το κερατο;Ηξερε ότι θα τον ρίχνανε;Ή δεν ήθελε να παιξει την τυχη της χωρας στα ζαρια;αυτη ειναι η αληθινη ζωη
EτσιΓιατη η χώρα χρειάζεται ΚΑΙ μια σοβαρή μη εγκληματική Ακροδεξιά για λόγους αντιστάθμισης.
Ρε φίλε Τζόνη πες μου ένα πράγμα:Αφού ο Παπανδρέου κρατούσε πυρηνική βόμβα στα χέρια του,γιατί δεν τους γαμούσε το κερατο;Ηξερε ότι θα τον ρίχνανε;Ή δεν ήθελε να παιξει την τυχη της χωρας στα ζαρια;
Τελικά ο Τσίπρας δικαίωσε την πολιτική ΓΑΠ.Από δω και πέρα ΚΙΔΗΣΟ.
Νομιζω ειναι αναποφευκτο.
Εκτος αν μπαλωθει με παραδοση εδρων (?)
Αλλά θα παραδωσει η Ζωη την εδρα???????????
Αυτοί είναι οι 18 επιχειρηματίες που χρωστούν 11 δισ. ευρώ στο Δημόσιο
Χάθηκαν όλοι οι υπέρμαχοι του Τσύριζα και του όχι
Και ο Φυστίκης;Πήγαν στην Αίγινα μαζί με τον Βαρουφάκη.
Ναι και γαμώ. Θα έχεις το ΠΑΣΟΚ που έφερε το μνημόνιο 1, τη ΝΔ με το μνημόνιο 2 και τον ΣΥΡΙΖΑ με το μνημόνιο 3. Και αφού μας γάμησαν οι 3 αυτοί ο καθένας μόνος του ή σε 2άδες τώρα θα τους πάρουμε και τους 3 μαζί. Τριπλ πενετράτιον. Δε νομίζω ότι έχει ξαναγίνει σε τσόντα. Ας το κάνουμε εμείς να πρωτοτυπήσουμεΤο σενάριο για οικουμενική κυβέρνηση και εκλογές αργότερα
Καλό σενάριο