john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Πολύ τικ ο Κασίδας
Αντέ σειρά να πάρουν και οι υπόλοιποι τύπε
Με κόλλησε και μένα ο Κασίδας το τικ τόση ώρα που τον βλέπω
να γίνει επανασύσταση τυπεΜε κόλλησε και μένα ο Κασίδας το τικ τόση ώρα που τον βλέπω
Γιατι να τον φανταστουμε?Τυπικός τίποτας και πουθενας ο αρχηγός ... Η ξεφτίλα της ελληνικής Ακροδεξιάς ... Φαντάζεσται τον γερό Πλεύρη στην θέση του μιχαλολιακου?
Εξαιρετικη μια βαρετη, ξεψυχισμενη και προβλεψιμη ομιλια?Εξαιρετικη η ομιλία Τσίπρα ... Κάνει ακόμα ποιο έντονη την απόσταση που τον χωρίζει σε επικοινωνιακό επίπεδο από ναυάγια τύπου μειμαρακη ...
Εδω ο αλλος ο μικρονοϊκός λεει "μου αρκει που εφυγε ο Σαμαρας κι ας πληρωσω δεκα μνημονια".Τύπε πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχει πλέον κανείς που να λέει, ότι καλά "κάναμε" και δεν εκλέξαμε τον Δήμα για ΠτΔ;
Εγώ Θέλω ΕΝΑΝ να μου το υποστηρίξει αυτό... ΕΝΑΝ!!!
Yποστηρίζεις τον συνάδελφο τύπε :SΕξαιρετικη μια βαρετη, ξεψυχισμενη και προβλεψιμη ομιλια?
Αντιθετως ο Μειμαρακης ηταν εξαιρετικος, δηκτικος και πολυ σωστος.
Γιατι να τον φανταστουμε?
Καλά που μας τον θύμησες. Αλήθεια που είναι, τι κάνει αυτή η ψυχή;Εδω ο αλλος ο μικρονοϊκός λεει "μου αρκει που εφυγε ο Σαμαρας κι ας πληρωσω δεκα μνημονια".
Τοσο κομπλεξ.
Ουδόλως χρειαζομαστε την ακροδεξια.Γιατη η χώρα χρειάζεται ΚΑΙ μια σοβαρή μη εγκληματική Ακροδεξιά για λόγους αντιστάθμισης.
Εξαιρετικη μια βαρετη, ξεψυχισμενη και προβλεψιμη ομιλια?
Αντιθετως ο Μειμαρακης ηταν εξαιρετικος, δηκτικος και πολυ σωστος.
Άντε!
ΔΡΧ σε τρίο με τέσσαρο χρονάκια.
Και με τάξη. Όχι άτακτα.
Calo couragkio.
Ναι σιγα...
Άντε!
ΔΡΧ σε τρίο με τέσσαρο χρονάκια.
Και με τάξη. Όχι άτακτα.
Calo couragkio.