EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Tυπε το "καλο" ειναι εχθρος του καλυτερουΑ μπραβο.
Αυτο το περιεργο οτι για να γινεται "καλο" μαθημα πρεπει να ειναι 15 μαθητες μονο στην ταξη, δεν το καταλαβα ποτέ μου.
Γουστάρω για τον ξεκώλιασμα που έφαγαν οι νησιώτες ψηφίζοντας σύριζα.Ειναι όλοι τους επικινδυνοι και τώρα να ξεπεράσουμε το σκοπελο πολυ συντομα θα εχουμε προβλημα,ποιος ξερει ποσο κακο θα κανουν μεχρι να ξεκουμπιστουν.
Επομενος κινδυνος θανατος μετα τη ξεκωλιαρα τη καραφλη της Αιγινας ειναι αυτη η
γρια η Νοσφεράτου η Χριστοφιλοπουλου με την οποία κάνεις δεν ασχολειται και μάλλον κανει οτι γουστάρει στυλ Μπαρουφα
Γουστάρω για τον ξεκώλιασμα που έφαγαν οι νησιώτες ψηφίζοντας σύριζα.
Αντι τουριστών, γέμισαν με λάθρο.
Να τους κρατήσουν εκεί οι καθυστερημένοι
Καταλαβαινετε τωρα ποσο σημαντικο θα ηταν να ειχε μπει ο ΓΑΠ στη Βουλη?Προβλεψη
Το μνημόνιο περνάει από την Βουλή, με 156 ναι κυβερνητικών βουλευτών ή 6 διαρροές και πάνω από 251 ναι συνολικά
Από τα κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι σχεδόν στο σύνολο τους θα ψηφίσουν υπέρ και κατά θα ταχθούν η Χρυσή Αυγή που εναντιώνεται στο μνημόνιο και το ΚΚΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΡΕ Μ$Λ#κ@ .......Η Κωνσταντοπουλου αρνειται να εκδωσει την ημερησια διαταξη.
Επιτελους τι θα γινει?
Σε ολα τα επιπεδα θα βρισκουμε τρελους, ψυχασθενεις και γραφικους γαμω την τρελα μου?
Για να γινει λεει για το τυπικο "δευτερη μερα" θελει να ξεκινησει 12 και ενα λεπτο.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ??????????????
Η Κωνσταντοπουλου αρνειται να εκδωσει την ημερησια διαταξη.
Επιτελους τι θα γινει?
Σε ολα τα επιπεδα θα βρισκουμε τρελους, ψυχασθενεις και γραφικους γαμω την τρελα μου?
Για να γινει λεει για το τυπικο "δευτερη μερα" θελει να ξεκινησει 12 και ενα λεπτο.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ??????????????
προφορά south yourkshire...
Μα ειναι τωρα απαντηση το "σε εχουν νταμπλ σκορ στις δημοσκοπησεις"???????Νταμπλ σκορ σε έχουν στις δημοσκοπήσεις βοσκέ
Σκέψου πόσο καλός ήσουν εσύ?
Το ότι εδώ μέσα έχεις μαζί σου 7-8 κουρού της οικονομίας δεν λέει τίποτα για την πραγματικότητα
Ο ηλιθιος λαος που λεγαμε.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΡΕ Μ$Λ#κ@ .......
Καταλαβαινετε τωρα ποσο σημαντικο θα ηταν να ειχε μπει ο ΓΑΠ στη Βουλη?
Το τσιρκο της συγκυβερνησης θα ειχε σημερα μονο 153 βουλευτες και σημερα θα μας αποχαιρετουσαν.
Αλλά τοτε, με δουλευατε οτι ψηφιζω ΓΑΠ...