alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Το φαινόμενο Ανδρέας Παπανδρέου και η καταστροφική του επίδρασηΤυποι πρεπει να σταματησουμε να συνδεουμε την ευτυχια-ευημερια με την ικανοτητα καταναλωσης. Παλια ακομα και ενας ψαρας στο τελευταιο ελληνικο κωλοχωρι ηταν ενας μικρος φιλοσοφος. Τωρα κλεβει τις επιδοτησεις για να αγορασει jeep. Οσα δανεικα και να μας δωσουν, απο την στιγμη που γιναμε ετσι, που ψαχνουμε ταυτοτητα και ολοκληρωση μεσα απο τον υλισμο, δεν θα χει τελος ο κατηφορος
Τυπε αυτοι που μας φερανε σε αυτη την κατασταση και ακομα και στην ουρα των ατμ που αναφερεις σιγουρα δεν ειναι οι συριζαιοι. Εκτος και αν σαν λαος εχουμε μνημη χρυσοψαρου και θυμομαστε μονο τι εγινε τους τελευταιους πεντε μηνες στην χωρα.το μεσημερι στις ειδησεις του μεγκα ειχε ρεπορταζ απο τις ουρες των ΑΤΜ και εδειχνε ενα μουσατο συνταξιουχο που εκανε μπαμ απο τα 18 χιλιομετρα οτι ηταν συριζοσκυλο και ελεγε:
"δεν πειραζει που περιμενουμε στα ΑΤΜ γιατι επρεπε να μιλησουμε πιο νωρις. δε φταινε αυτοι που κυβερνανε 6 μηνες, φταινε οι προηγουμενοι που κυβερναγαν 5 χρονια".
ΝΑΙ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
ΤΩΡΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΑ ΓΙΔΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ 120 ΕΥΡΩ ΤΟ 15ΗΜΕΡΟ
αυτα επρεπε να του πουν οι γυρω αλλα δεν ασχοληθηκε κανεις
:-
Ναι έβλεπε ότι θα τη βγάλει από τη κρίση και είπε να τη ξαναβάλει. Τι μαλακίες ρε πούστη μου διαβάζω μεσημεριατικαΕικασιες.
Κι εγω μπορω να κανω αλλες τοσες.
Ας αφηνε το Σαμαρα να ολοκληρωσει την τετραετια και μετα ας εκανε ό,τι ηθελε ο Τσιπρας.
Αν το παρουμε ετσι, κι εγω μπορω να ΕΙΚΑΣΩ, οτι ο Τσιπρας βιαστηκε να αναλαβει την εξουσια επειδη εβλεπε οτι ο Σαμαρας τα καταφερνει και βγαζει τη χωρα απο την κριση χωρις δυσβασταχτα επιπλεον μετρα, και το 2016 θα εχανε τις εκλογες.
Τα τωρινα τα χρεωνονται οι ΤΩΡΙΝΟΙ.
Ληξις.
παρτε 14 τωρα στο κεφαλι ετσι
τυπε εγω ξερω οτι επι γκαβου εμπαιναν τα λεφτα μου στην ωρα τους, σηκωνα οσα ηθελα οποτε ηθελα και μου ετοιμαζαν κοστουμακι 2 διςΤυπε αυτοι που μας φερανε σε αυτη την κατασταση και ακομα και στην ουρα των ατμ που αναφερεις σιγουρα δεν ειναι οι συριζαιοι. Εκτος και αν σαν λαος εχουμε μνημη χρυσοψαρου και θυμομαστε μονο τι εγινε τους τελευταιους πεντε μηνες στην χωρα.
Το ενδεχόμενο είναι ακόμα χειρότερο ... θα είμαστε πολιτικά απομονωμένοι, εκτός αγορών, εκτεθιμένοι στους καλούς μας γείτονες, με κατεστραμένες Τράπεζες, με κατεστραμένη ιδιωτική οικονομία, διχασμένοι στο εσωτερικό και χωρίς καμία προετοιμασία για εισαγωγή νέου νομίσματος. ..
Ναι ολάκερη. Και στο 20ήμερο ήταν στον μπακάλη, στον ιχθυοπώλη, στο κρεοπώλη, στο "γράψτα"το μεσημερι στις ειδησεις του μεγκα ειχε ρεπορταζ απο τις ουρες των ΑΤΜ και εδειχνε ενα μουσατο συνταξιουχο που εκανε μπαμ απο τα 18 χιλιομετρα οτι ηταν συριζοσκυλο και ελεγε:
"δεν πειραζει που περιμενουμε στα ΑΤΜ γιατι επρεπε να μιλησουμε πιο νωρις. δε φταινε αυτοι που κυβερνανε 6 μηνες, φταινε οι προηγουμενοι που κυβερναγαν 5 χρονια".
ΝΑΙ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
ΤΩΡΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΑ ΓΙΔΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ 120 ΕΥΡΩ ΤΟ 15ΗΜΕΡΟ
αυτα επρεπε να του πουν οι γυρω αλλα δεν ασχοληθηκε κανεις
:-
σωστοΝαι ολάκερη. Και στο 20ήμερο ήταν στον μπακάλη, στον ιχθυοπώλη, στο κρεοπώλη, στο "γράψτα"
τυπε εγω ξερω οτι επι γκαβου εμπαιναν τα λεφτα μου στην ωρα τους, σηκωνα οσα ηθελα οποτε ηθελα και μου ετοιμαζαν κοστουμακι 2 δις
επι χαρουμενου δε μπαινουν τα λεφτα μου στην ωρα τους, στηνομαι καθε μερα στην ουρα για ενα 50αρικο και μου ετοιμαζουν κοστουμι 12 δις
εχει μια μικρη διαφορα
δε βρισκεις;
Και συ τα έχεις πει αυτά , απλά τα συνόψισα.
Οποτε καλα τους κανουν λιγα,λιγα να μη τα χαλανε αμεσως και κακομαθαινουν,και κανα δυο μηνες χωρις καθόλου συνταξη ακομα καλυτερα ,να εκτιμησουν αυτα που παίρνουνΝαι ολάκερη. Και στο 20ήμερο ήταν στον μπακάλη, στον ιχθυοπώλη, στο κρεοπώλη, στο "γράψτα"
Ρε φίλε δεν έχεις ούτε ΕΝΑΝ κλασσικό φιλόλογο διεθνούς εμβέλειας ... ο τελευταίος αξιόλογος ήταν ο Κοραής ... ΟΛΗ η κλασσική φιλολογία στηρίζεται στο έργο του βιλαμόβιτς ... Δεν έχεις ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ έκδοση ελλήνων κλασσικών που να θεωρείτε αντίστοιχη με αυτές της οξφόρδης ή της λειψίας, με την εξαίρεση του "ακρωτηρίου" και των "Αιγών" το 99% των αξιόλογων ανασκαφών σου έχει γίνει με μέριμνα και ευθύνη ξένων αρχαιολόγων και αρχαιολογικών σχολών ...
ΠΟΙΑ προνομιακή σχέση με την κλασσική αρχαιότητα του μέσου έλληνα βλέπεις?
Ναι και σε 2 χρόνια το χρέος θα είναι στο 200% του ΑΕΠ σου. Και θα σου πει ο μαλάκας ο ανάπηρος ότι ξέρεις δεν είναι βιώσιμο (που σου το έχει πει ήδη) φάει και άλλα 40 χρόνια μνημόνειο. Ευρώ πάση θυσία ρε μουνιαααααααααααααααααααα.Μια βδομαδα τωρα ημουν Βρυξέλλες στην Κομισιον.Το τι -λεκτικό-ξυλο επεσε πανω δε λεγεται..Το κλίμα ηταν -και ειναι δηλαδή-πολύ εχθρικό και φταίνε οι τωρινοί γιατί καθυστερούσαν 5 μηνες με "δημιουργικές ασαφειες" κλπ μαλακίες.
Ολοι μου λεγανε πόσο λαθος ηταν το Δημοψηφισμα και ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ,αφού τωρα παμε σε μετρα χειροτερα απο αυτα που ο λαός ειπε ΟΧΙ..Αντε τωρα να απαντησω εγω..
Τωρα να κανουμε το σταυρό μας να παρει μπρος η οικονομία,γιατι η κατασταση ειναι πια τραγική..Ελπίζουμε στην ποσοτική χαλαρωση του Ντραγκι και στα 35δις του Γιουνκερ..
Ηθικο Διδαγμα: οποιος θελει να κανει το Λεωνίδα,η τον κανει μεχρι τέλους με support και plan b,η βαζει τη μυτη του στον κωλο του και λέει YES MAN!Μεση λυση δεν υπαρχει,σε κανει ρόμπα και αναξιοπρεπή..
Είπα εγώ αυτό; Σκατά τ ένα, σκατά και το άλλο. Τι δε καταλαβαίνεις;Οποτε καλα τους κανουν λιγα,λιγα να μη τα χαλανε αμεσως και κακομαθαινουν,και κανα δυο μηνες χωρις καθόλου συνταξη ακομα καλυτερα ,να εκτιμησουν αυτα που παίρνουν
Σε αυτο θα σου απαντησω οτι αν δεν ορθωσεις αναστημα και δεν παρεις γενεες αποφασεις δεν προκειται ποτε να ορθοποδησεις σαν κρατος και θα εισαι μια ζωη το κουταβακι των δανειστων.τυπε εγω ξερω οτι επι γκαβου εμπαιναν τα λεφτα μου στην ωρα τους, σηκωνα οσα ηθελα οποτε ηθελα και μου ετοιμαζαν κοστουμακι 2 δις
επι χαρουμενου δε μπαινουν τα λεφτα μου στην ωρα τους, στηνομαι καθε μερα στην ουρα για ενα 50αρικο και μου ετοιμαζουν κοστουμι 12 δις
εχει μια μικρη διαφορα
δε βρισκεις;
Απόλυτα σωστός! Ποσά χρόνια περιμένετε να πάτε για να κατάλάβετε ότι είναι ίδιοι όλοι τους? Και ποσό εκνευρίζονται όταν τους το λένε!! Εκνευρίζονται διότι τους μυριζονται.Εσυ Αlex πρέπει να εισαι γαματος δικηγόρος,απ'ότι λες...Καταφέρνεις με απίστευτη ευκολία να κανεις το ασπρο μαυρο και αντίθετα..
Τι σου ελεγα από το Μαρτιο?Και πιο πριν?Η κωλοτούμπα θα γινει..Αργησε λίγο,ίσως υπέρμετρα και μας φορτωσε και άλλα μετρα ,αλλά εγινε..
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις και προσπαθείς το αποσιωπήσεις,ειναι ότι τα μετρα αυτά τα παίρνει η Αριστερα που ηταν-υποτιθεται -εναντίον..
Αν ηταν επανω ο Γκαβός με το Χοντρο κι επαιρναν τα μετρα μας,θα ελεγες κουραγιο τελειώνουμε,που ελεγε και ο Χαρδούβελης..Αλλα αποσιωπείς ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ,οτι τα μετρα των μεν και των τωρινών ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΦΕΣΙΑΚΑ,δηλαδή τραβανε στο διηνεκές και στοχεύουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ στον ΙΤ.
Εγω παραδεχομαι οτι στην αρχή ξεγελάστηκα και πιστεψα ότι ΙΣΩΣ θα αντρέψουν καποιες δεσμευσεις των προηγούμενων,εσυ θα παραδεχτείς ποτέ ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ???
Και αν καποιοι δεν ειναι τους τρωει η μαρμάγκα??