drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
οι καναλαρχες εχουν τους ανθρωπους τους και στο συριζα
μη νομιζεις οτι θα πεινασουν με τον αλεξη
αλλωστε το μεγκα εχει ηδη κανει την κωλοτουμπα και στηριζει τσιπρα
μετα τις εκλογες θα εχουν και μονιμο σχολιαστη απο την αυγη
οσο για το αν ειναι ηλιθιοι οι δεξιοι η οι αριστεροι
αυτο δε χρειαζεται να το απαντησουμε εμεις
το εχει απαντησει η ελληνικη ιστορια το 1949 και η παγκοσμια το 1989
απλως οι αριστεροι εκτος απο ηλιθιοι ειναι και ξεροκεφαλοι
:S
Οποιοσδήποτε ψηφίζει κάτι απλώς και μόνο επειδή είναι "αριστερός" ή "δεξιός" ή ξέρω γω "Παπανδρεϊκός" για μένα δεν έχει κρίση.
Για τα κανάλια δε νομίζω να έχεις δίκιο. Αν τα είχαν βρει με τον Τσίπρα δε θα του έκαναν αυτό τον ανηλεή πόλεμο. Φοβούνται δηλώσεις όπως αυτές
Παράλληλα, στο πλαίσιο της επιχείρησης «νέο ήθος» που σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, κυρίαρχο ρόλο θα έχει μία νέα… μεταχείριση των λεγόμενων «συστημικών» ΜΜΕ και, κυρίως, των τηλεοπτικών σταθμών. Θεωρείται βέβαιο, όπως διαβεβαιώνουν το matrix24.gr καλά πληροφορημένες πηγές, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει πολύ γρήγορα στην προκήρυξη των τηλεοπτικών αδειών, προκειμένου οι καναλάρχες –ή όσοι θέλουν να γίνουν καναλάρχες στη θέση τους- να πληρώνουν για τις δημόσιες συχνότητες τις οποίες χρησιμοποιούν. Παράλληλα, τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Γιάννης Δραγασάκης έχουν πολλές φορές αναφερθεί στο νόμο περί Ανωνύμων Εταιρειών, διερωτώμενοι πώς εταιρείες ΜΜΕ με μεγάλες οικονομικές ζημίες επί σειράν ετών συνεχίζουν να λειτουργούν, παρά τον σχετικό νόμο.
Δε ξέρω αν τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα κάνει αυτά που υπόσχεται, οι μιντιάρχες όμως δε θέλουν να ρισκάρουν για αυτό και ακούμε από το πρωί ως το βράδυ για δραχμή.
Ο Σαμαράς είδες να κάνει κάποια αντίστοιχή δήλωση;