gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
με καλο ξυρισμα και χαμηλο φωτισμο όλα γινονται....
Πως τα ξέρεις τα κόλπα εσύ!
Γεια σου Φαιδρα, ειμαι ο Αλεξανδρος.με καλο ξυρισμα και χαμηλο φωτισμο όλα γινονται....
Γεια σου Φαιδρα, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Καλα κατσε να καβατζωσουμε τώρα και το Σεπτέμβρη βλέπουμεΘα κάνει εκλογές με λίστα τον Σεπτέμβρη και θα βγει με 384%
Δεν υπογραφει γιατι θα του κοψουν τις μιζες του μπινε,αυτος ειναι ικανος να κάνει προβοκατσια σε συνεννοηση με τους Τουρκους και μετα να γυρισει να πει"σας τα λεγα εγω οτι πρεπει να αγοράσουμε όπλα",πιο ασφάλεια θα αισθανομουν με τον Μπέο υπουργό Αμυναςσαλτα και γαμησου αρχιδι
Γεια σου Φαιδρα, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Ολα τα ξερεις εσυ!!!! Θα συνεργαστειτε?????
Φαντασου πως νιωθουμε εμεις του ελευθερου επαγγελματος οταν ΠΡΕΠΕΙ να επισκεφθουμε δημοσιες υπηρεσιες. Εμενα παντα στριφογυριζε στο μυαλο μου η σκεψη ΠΟΣΑ πραγματα εκανα στη δουλεια μου εκεινες τις 3-4 ΧΑΜΕΝΕΣ ωρες περιμενοντας να παρω 5 χαρτια και 328126359138401386516 σφραγιδες και υπογραφες.
Να μην πω για την ευχαριστη εμπειρια συμμετοχης σε διαγωνισμο προμηθειων του δημοσιου που ειχα τη χαρα να συμμετασχω και να μου ανατεθει......
με τον Μπέο υπουργό Αμυνας
Σαραποβα?Λοιπόν αφήνω τώρα τις μαλακίες και στήνομαι στο NOVASPOTS 1 HD, να δω την Μαρία, σε λίγο.
Μην διαβάσω καμιά ανόητη ερώτηση "Ποιά Μαρία;" ΜΙΑ είναι η Μαρία, άλλο που θα χάσει πάλι από την χοντρή.
Σαραποβα?
Αν μπαιναμε στο μνημονιο με καραμανλη, θα γινοταν εμφυλιος. Ηρθε ο gap και μια χαρα μπηκαμε. Εδω και κανα χρονο ελεγαν οι ευρωπαιοι οτι χρειαζεται επεκταση του προγραμματος για καμια 30ρια δις. Ο πιτσαδορος δε μπορουσε να περασει νεο μνημονιο. Καλα ομως που υπηρχε η χρυση εφεδρεια της πρωτηφορααριστερας. Τωρα και μια χαρα θα το περασουν αφου εκεινοι που εχουν τα πιο ισχυρα συνδικατα, δηλαδη οι πρωην πρασινοπασοκ νυν ροζπασοκ δυ, ειναι και εκεινοι που θιγονται λιγοτερο απο τα νεα αριστερα μετρα.
Εκεινοι που ψηφισαν ΟΧΙ, πως αισθανωνται τωρα?
Aμεση διαγραφη Ντορας, Χατζηδακη και Κεφαλογιαννη.
Eσύ θα πας μπροστά! Φέρε τον έλεγχο σου να σου βάλω 10'