tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
στο πουτσο μου ρε τυπε..στα 35 χρονια για να καλοπερνας εσυ κ να κυβερνανε κ να περνουν τις μιζες τους τα γαλαζοπρασινα λαμογια κατεστρεψες ολη την την επομενη γενια..δε μου λες επειδη σε εκοψα κ για πρασινουλη,το αρχιλαμογιο ο λαλιωτης σε ποια παραλια ειναι κ ξεκοκκαλιζει τα λεφτα που εφαγε?
Πραγματικα τωρα αυτοι δεν χρειαζονται τουφεκισμα τυπε;Οπως ελεγε ο λακης να βγαινεις εξω με την καραμπινα και οποιος ειναι δεξος πασοκ και γαυρος ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ να του δινεις μια στο δοξα πατρι μπας και σωθει ο τοπος;
Εγω δεν ειπα για το 38,7 ειπα για τις περιοχες που μενουν πλουσιοι διαβαζε σωστα.Εχουμε 38,7% πλουσιους στην Ελλαδα?
Καλο.
χαλαρωσε ρε φιλε.Όταν έλεγα ότι το όχι είναι έξοδος από την ευρωζώνη με την συνέναιση του λαού πιστεύατε τον Τσίπρα
Αυτος ειναι ο μονος που ΑΥΤΑ λεει και αυτες ειναι οι θεσεις του. Αν θα τα κανει δεν ξερω, δεν ειμαι προφητης, αλλα απο ολο το χαος αυτος ειναι που τα κραυγαζει. ΟΛΟΙ οι αλλοι λενε τα ΙΔΙΑ.
Δηλαδή όσοι ψήφισαν όχι είναι φτωχομπινέδες τύπε;Εγω δεν ειπα για το 38,7 ειπα για τις περιοχες που μενουν πλουσιοι διαβαζε σωστα.
Εκαλη,φιλοθεη,κηφισια κ.τ.λ.
Οι Έλληνες τον πίνουν πάντα από τις δικές τους μαλακίες και το δικό τους μυαλό, όπως τώρα με την επικράτηση του "ΟΧΙ"...Όταν έλεγα ότι το όχι είναι έξοδος από την ευρωζώνη με την συνέναιση του λαού πιστεύατε τον Τσίπρα
Στοιχηματζηδες για να το πιασουν τυπε που εδινε 3,6.Δηλαδή όσοι ψήφισαν όχι είναι φτωχομπινέδες τύπε;
Ας το παίζε και ο Τσίπρας με τις καταθέσεις του κοσμάκη να ξεχρεώναμε τύπεΣτοιχηματζηδες για να το πιασουν τυπε που εδινε 3,6.
Στο κείμενο του είχε 1000 δίκια
Είδες οι συγκυβερνήσεις να χτυπάνε έστω κάτι απο αυτά?
Αυτοί δεν έφτιαξαν αυτό το κράτος?
Αυτοί δεν έφεραν τα πράγματα εδω?
Θα κατέρρεε σε μήνες το σύστημα αν είχε γερά πόδια και όχι φούσκα σε νούμερα?
Θα μου πεις θα τα κάνουν οι συριζαίοι όχι βέβαια.
Συνεχίζοντας της ίδια κατάσταση, να ζούμε δανεικά μια ζωή? να παρακαλάμε κάθε 6 μήνες για δόσεις?
Οταν όλα τα μέτρα που απαιτούνται με το σύστημα που υπάρχει εδώ να κάνει συνέχεια το ίδιο, να ανακυκλώνει το ίδιο πρόβλημα.
Να μην φαγωθεί και το τελευταίο λίπος, να μην ανοίγουν μόνο καφετέριες και σουβλάτζίδικα.
Να γίνουμε αναγκαστικά παραγωγικοί γιατί όσο υπάρχουν εσπα θα τρέφουμε νέες γενιές κηφήνων
Στο κείμενο του είχε 1000 δίκια
Είδες οι συγκυβερνήσεις να χτυπάνε έστω κάτι απο αυτά?
Αυτοί δεν έφτιαξαν αυτό το κράτος?
Αυτοί δεν έφεραν τα πράγματα εδω?
Θα κατέρρεε σε μήνες το σύστημα αν είχε γερά πόδια και όχι φούσκα σε νούμερα?
Θα μου πεις θα τα κάνουν οι συριζαίοι όχι βέβαια.
Συνεχίζοντας της ίδια κατάσταση, να ζούμε δανεικά μια ζωή? να παρακαλάμε κάθε 6 μήνες για δόσεις?
Οταν όλα τα μέτρα που απαιτούνται με το σύστημα που υπάρχει εδώ να κάνει συνέχεια το ίδιο, να ανακυκλώνει το ίδιο πρόβλημα.
Να μην φαγωθεί και το τελευταίο λίπος, να μην ανοίγουν μόνο καφετέριες και σουβλάτζίδικα.
Να γίνουμε αναγκαστικά παραγωγικοί γιατί όσο υπάρχουν εσπα θα τρέφουμε νέες γενιές κηφήνων
Βολεμένοι είναι και στο όχι..Πόσους από δαύτους είχε διορήσει το Πασόκ και τώρα ψηφίζουν Σύριζα;Σε γενικες γραμμες Ναι ψηφισαν οι βολεμενοι και Οχι οι τελειωμενοι.