ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
ρε φαγατε το μεμοσαν ? :S :S :S :S
Δάκτυλος του Βλώκεμορτ!
ρε φαγατε το μεμοσαν ? :S :S :S :S
Πώς γινεται ομως να ποσταρει και να μας δειχνει το σκρινσοτ οτι δεν μπορει να μπει?????
Τον παραιτήσανε και δε προλαβε και η Μπαρουφα να τους πάει στα δικαστήρια,θα τους έδειχνε αυτη
Όχι βέβαια. Να φάω κάνα μπάν ή χειρότερα να με κυνηγάνε μετά...Ότι πείτε. ΝΔ uber alles...
Δύο εκδοχες.Πως και το έχετε τόσο σίγουρο ρε παιδιά ότι την Κυριακή μας πετάνε από Ευρώ ?
τι κάθεσαι ρε χρήσιμε ?? αντε φτιάξε κόμμα και κατέβα στον πολιτικό στίβο να δουμε τι πιάνεις
Σααας γαμαααει η ΝουΔουυυ (οπως το σας γαμαει ο Λετο ).
Ποια νεα δημοκρατια και αρχιδια ρε. Αν ησουνα γαβρος θα τρωγες ενα ξεγυρισμενο μπαναρισμα
Δραχμουλα και αγιος ο θεος.Ευρω εχω παρα πολλα τα βαρεθηκα.Δύο εκδοχες.
Ή σκληρο διετες μνημονιο ή δραχμη.
Αν καταφερουν το πρωτο να το παρουσιασουν σαν "θριαμβο" (οπότε θα περασει και απο τη βουλη) εχει καλώς.
Βεβαια με τοσο πνευματικο καρκινο της αριστερας σε αυτη τη χωρα, ειναι βεβαιο οτι θα βγουν να το πανηγυρισουν κιολας τα προβατα στο Συνταγμα.
Δύο εκδοχες.
Ή σκληρο διετες μνημονιο ή δραχμη.
Αν καταφερουν το πρωτο να το παρουσιασουν σαν "θριαμβο" (οπότε θα περασει και απο τη βουλη) εχει καλώς.
Βεβαια με τοσο πνευματικο καρκινο της αριστερας σε αυτη τη χωρα, ειναι βεβαιο οτι θα βγουν να το πανηγυρισουν κιολας τα προβατα στο Συνταγμα.
Ακόμα και αυτό όμως δεν είναι καλύτερο από δραχμή;
Πφφφφφ εχεις πολύ πλάκα ρε ΑλεξΒεβαια τωρα τελευταια, οσοι κυβερνητικοι μιλανε, γινεται το αντιθετο απο αυτο που λενε.
[size=10pt]Υποθετω ομως οτι ο Παυλοπουλος επειδη ειναι δεξιος, αρα σοβαροτερος κατα τεκμηριο[/size] απο τους αριστερους καραγκιοζηδες
Ολυμπιακός είμαι όντως. Απο πίσω και απο εμπρός, δηλαδή εντός και εκτός έδρας, να μη ξεχνιόμαστε...
Οτι τον περνετε απο πισω και εμπρος το ξερουμε ρε μαν δεν χρειαζεται να μας το υπενθυμιζεις.Ολυμπιακός είμαι όντως. Απο πίσω και απο εμπρός, δηλαδή εντός και εκτός έδρας, να μη ξεχνιόμαστε...
Πως και το έχετε τόσο σίγουρο ρε παιδιά ότι την Κυριακή μας πετάνε από Ευρώ ?