memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τι ερωτημα?απαντησα, οι τραπεζες λειτουργουν , μαθε web banking ζαγαρι ευρωπαιεΘα απαντησεις? Εχω κανει ενα ερωτημα.
τι ερωτημα?απαντησα, οι τραπεζες λειτουργουν , μαθε web banking ζαγαρι ευρωπαιεΘα απαντησεις? Εχω κανει ενα ερωτημα.
Ειπα εξ αρχης.Μην μου πείς όμως ότι ένα σου κομμάτι δεν πανηγυρίζει με άγρια χαρά ... τα ψέμματα τέλειωσαν πλέον ... ήρθε η ώρα της αλήθειας ...
Λειτουργουν οι τραπεζες μαλιστα. Τερμα η συζητηση. Θελεις να εισαι αστειος. Κανενα προβλημα.τι ερωτημα?απαντησα, οι τραπεζες λειτουργουν , μαθε web banking ζαγαρι ευρωπαιε
Στόκε, βλένα πιθήκου ... ανεγκέφαλε ... παίζεται το μέλλον της πατρίδας σου την Κυριακή το καταλαβαίνεις?
Εγω σε διαβεβαιωνω οτι σε αυτον τον απιθανο δεν θα απαντησω ξανα. Αρκετα υποτιμησα τον εαυτο μου.Ποσο χρονων εισαι ρε φιλε?
Προς ολους μιλαω, αν ειναι δυνατον μην απαντατε σε μαλακιες γενικοτερα, για να μη γαμιεται το θρεντ. Να γραφτει και καμια σοβαρη πληροφορια
Ειπα εξ αρχης.
Καθομαι στον καναπε και απολαμβανω την ηττα του ΝΑΙ.
Περιμενω να απολαυσω στιγμη στιγμη την ΞΕΦΤΙΛΑ των νικητων.
Και, ναι, εκει με φτασανε τα σιχαματα οι συριζαιοι.
ΝΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ για καθε χαστουκι που τρωνε και οι ιδιοι και οσοι τους στηριζουν.
Δεν υπαρχει περιθωριο για να ειμαστε επιεικεις.
Κρεμαλες πλεον.
Ποσο χρονων εισαι ρε φιλε?
Προς ολους μιλαω, αν ειναι δυνατον μην απαντατε σε μαλακιες γενικοτερα, για να μη γαμιεται το θρεντ. Να γραφτει και καμια σοβαρη πληροφορια
Εγω σε διαβεβαιωνω οτι σε αυτον τον απιθανο δεν θα απαντησω ξανα. Αρκετα υποτιμησα τον εαυτο μου.
Στόκε, βλένα πιθήκου ... ανεγκέφαλε ... παίζεται το μέλλον της πατρίδας σου την Κυριακή το καταλαβαίνεις?
Εγινε.Mην απαντατε ρε σε καθυστερημενα. Και δεν εχει να κανει με αριστερος η δεξιος πχ. Ο μεξκανος πχ μια χαρα σοβαρος ειναι.
Και οποιος γραφει σαχλαμαρες να μη κανει τον κοπο γιατι θα σβηνονται τα μηνηματα
Ενώ βρε ΑΡΧΙΔΙ εάν είχε επικρατήσει το "ΝΑΙ" θα ήμασταν κομπλέ τώρα; ΗΛΙΘΙΕ! ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ!
ελα βρε φιλε,μην εισαι εμπαθης..Την Δευτερα λοιπον εχουμε ειτε σκληρο διετές μνημονιο, ειτε δραχμη.
Μια χαρα τα καταφερατε Συριζαιοι.
Συγχαρητηρια...
Mην απαντατε ρε σε καθυστερημενα. Και δεν εχει να κανει με αριστερος η δεξιος πχ. Ο μεξκανος πχ μια χαρα σοβαρος ειναι.
Και οποιος γραφει σαχλαμαρες να μη κανει τον κοπο γιατι θα σβηνονται τα μηνηματα
σε λιγους μηνεςτι εγινε ρε μαγκες ;
νικαμε ;
τους κατοτροπωσαμε τους τοκογλυφους;
τι εγινε ρε μαγκες ;
νικαμε ;
τους κατοτροπωσαμε τους τοκογλυφους;