τα λεφτά αυτά δεν πρόκειται ούτε καν να έρθουν στο ελλάντα... απευθείας ΔΝΤ και ΕΚΤ θα πάνε...
συγγνωμη για μακακες τους εχεις? Δε δινουν γεφυρες και μαλακιες
τα λεφτά αυτά δεν πρόκειται ούτε καν να έρθουν στο ελλάντα... απευθείας ΔΝΤ και ΕΚΤ θα πάνε...
Βλέπεις συμφωνία στον ορίζοντα τύπε;Eιπαν τωρα οτι περιμενουν προτασεις απο την Ελλαδα και θα παρουν την τελικη αποφαση την Κυριακη
μαλακες 2 εβδομαδες ΝΕΚΡΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ,χειροτερα κ απο χρεοκοπια κ εμεις κανουμε πλακα για την καραφλα του Μπαρουφακη..την ωρα που οι συριζαιοι κονομανε στην πλατη μας με τα γνωστα κολπα πονταρισματος...
εχεις βγει καθολου εξω απο το σπιτι σου ρε κουραμπιε?
Στ΄αρχιδια μας.Τυπε εμπορικα καταστηματα λιανικης πτωση 70-80%
Σουπερ μαρκετ ανοδος 80%.
Φουρνοι πανω κατω τα ιδια.
Μια φιλη μου ειπε οτι την προηγουμενη εβδομαδα εκανε το μεγαλυτερο ταμειο στα 22 χρονια που δουλευει εκει.
Πανω απο 20000 ταμειο με 19.000 πιστωτικες και χρεωστικες.
Το ταμειο που κανει συνηθως ειναι 6-7κ και πασχα και Χριστουγεννα 12-13.
Χαρδουβελης: Παρεδωσε ανοικτες τραπεζες, πλεονασμα, αναπτυξη, μηδενικα ελλειματα.6 μηνες "τους γαμουσε¨ο μπαρουφακης κ τελικα καταντησαμε μεσα ιουλιου να παρακαλαμε σαν διακονιαρηδες κ φτωχομπινεδες για να μας δωσουν κανα δανεικο για να βγει ο μηνας..
Δηλαδη τολμησαν να αγνοησουν το 62% της λαικης εντολης τύπε?Συζητηση για χρεος απο τον Οκτωβριο λεει ο Ζαν-Κλοντ,ως τοτε τουμπεκι ψιλοκομενο επι του θεματος
Θα τους αναλαβει η ΕΣΗΕΑΔηλαδη τολμησαν να αγνοησουν το 62% της λαικης εντολης τύπε?
Εγω επιμενω.Κακό προμηνύεται ότι την Κυριακή θα είναι και οι 28.
ΠΟΛΥ κακό.
Δεν φταιει ο Τσιπρας, αυτος τη δουλεια του κανει.Τετέλεσται με λίγα λόγια.
Δεν υπάρχουν πλέον ούτε τα χρονικά περιθώρια και την άλλη βδομάδα σκάει η δόση προς την ΕΚΤ.
Οι Ευρωπαίοι ό,τι λένε το εννοούν.
Το δημοψήφισμα θα το πληρώσει ακριβά ο μπαχαλάκιας των Εξαρχείων,δυστυχώς και μεις μαζί του.
Είχαν εξαρχής κρυφό και βρώμικο σχέδιο να μας βγάλουν από το Ευρώ.
Όταν προτείνεις έσοδα από το 5G που θα βγει το 2020,φαίνεται ξεκάθαρα ότι κοροιδεύεις την κοινωνία.
φωτο-βιντεο εχουμε?Εγω επιμενω.
Περιμενω την μουνίτσα που τραγουδουσε στο Συνταγμα για το ΟΧΙ μπροστα στις καμερες του CNN για πιπες με 10 ευρω.
Και πολλα της ειναι.
Συζητηση για χρεος απο τον Οκτωβριο λεει ο Ζαν-Κλοντ,ως τοτε τουμπεκι ψιλοκομενο επι του θεματος
Οταν θα παιρνει πιπα θα την τραβηξω και βιντεο.φωτο-βιντεο εχουμε?