geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.107
- Πόντοι
- 6.515
γιατι ρε γκεο αγορι μου...τι φοβασαι πως θα σου συμβει χειροτερο εσενα?
δεν ανησυχεις καθολου εσυ τυπε?
γιατι ρε γκεο αγορι μου...τι φοβασαι πως θα σου συμβει χειροτερο εσενα?
πολυ γκεο...παρα πολυ....για σενα ομως ειμαι σιγουρος πως τιποτα αλλο χειροτερο δεν μπορει να σου τυχει...οτι ηταν να γινει εγινε!!!δεν ανησυχεις καθολου εσυ τυπε?
Για τα οικόπεδα στο Ιόνιο
“Άπατος” ο διαγωνισμός για τα πετρέλαια;
Ελένη Στεργίου07/07/201513:035
ο αρμόδιος υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης ίσως κατά 2-3 μήνες το χρονοδιάγραμμα υποβολής προσφορών.
και συ ??? τι στον μπουτσο τελικα ρε τυποι θα γινει???? θα μεινω με τον "σακατεμενο" λεφτι και τον λεγκολα με τον πακι του......???θα μεινει κανεις πισω τελικα
πολυ γκεο...παρα πολυ....για σενα ομως ειμαι σιγουρος πως τιποτα αλλο χειροτερο δεν μπορει να σου τυχει...οτι ηταν να γινει εγινε!!!
γελας με τα χαλια σου?
Βόλτα το πρωί σε παραλία Θεσσαλονίκης, απο Μακεδονία Παλλάς μέχρι Λιμάνι.
Μόλις έφτασα λευκό πύργο πήχτρα οι καφετέριες μέχρι το λιμάνι...πάνω από 40 μαγαζιά.
Ηλικίες απο 18 έως 35, μπρούκληδες με τα κινητά των 700 ευρώ που δεν έχουν να βάλουν κάρτα και κάνουν αναπάντητες.
Δραχμούλα κύριοι, γιατί όσο τρώτε ΕΣΠΑ και τις συντάξεις δεν θα πάτε πουθενά.
Δραχμούλα να σας ζώσει η πείνα να πάτε στα χωράφια, στα χοιροστάσια κ.λ.π να λιγδώσει το εντεράκι σας
Λέμε μόνο για το δημόσιο αλλά και οι ιδιώτες ξύνουν τα αρχίδια τους με την φραπεδάρα
Δραχμούλα κοπρόσκυλα!
Όσο έχετε ισχυρό νόμισμα σε μη παραγωγική χώρα δεν έχετε καμιά ελπίδα.
Δραχμάρααααααααααααααααααααααααααα
αυτό έχει παίξει εδώ μέσα;
....Ekεις εχεις μεινει ρε μαλακα ακομα...εχτες ο αλλος το κατεβασε σπιτι μου....εφερε τα γυναικοπαιδα να παιξουνε με τα δικα μου και εβγαλα μια ρακι παγωμενη να πιουμε και γιναμε φυτιλι....τον μπουστη απορω πως το γυρισε..πρεπει να βαλε τον αυτοματο....Νέες προκλήσεις
Απίστευτο: Τώρα οι Τούρκοι κάνουν πτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά με ελικόπτερα της Ακτοφυλακής
07/07/201513:221
Χαμηλή πτήση μόλις 400 πόδια πάνω από το Φαρμακονήσι έκανε το μεσημέρι της Τρίτης ένα ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής που στη συνέχεια πέταξε και πάνω από το Κουνελονήσι (νοτίως του Αγαθονησίου)
Μετά τις υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, τώρα η Άγκυρα δίνει εντολές για παράνομες πτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος και σε ελικόπτερα της τουρκικής... ακτοφυλακής!
Απίστευτο κι όμως συνέβη. Το μεσημέρι της Τρίτης ένα ελικόπτερο τύπου ΑΒ-212 της τουρκικής ακτοφυλακής έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από δύο νησιά στα Δωδεκάνησα.
Το τουρκικό ελικόπτερο:
- στις 12:19, πέταξε μόλις 400 πόδια πάνω από το Φαρμακονήσι και
- στις 12:54, πέταξε μόλις 500 πόδια πάνω από το Κουνελονήσι (νότια από το Αγαθονήσι).
γελας με τα χαλια σου?
Ωραιος τυπε, ελληνοτουρκικη φιλια κι ετσι να πουμε.....Ekεις εχεις μεινει ρε μαλακα ακομα...εχτες ο αλλος το κατεβασε σπιτι μου....εφερε τα γυναικοπαιδα να παιξουνε με τα δικα μου και εβγαλα μια ρακι παγωμενη να πιουμε και γιναμε φυτιλι....τον μπουστη απορω πως το γυρισε..πρεπει να βαλε τον αυτοματο....
Γιούνκερ ψάχνει την μάνα σου ο Παπακαλιάτης