Διαγραμμένο μέλος 41167
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 200
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 13.040
να τα κανουν τι;
να τα πανε στις βρυξελλες;
Όχι βέβαια θα μας τα ανταλλάξουν με τις πλουτοπαραγωγικές
πηγές της χώρας.
να τα κανουν τι;
να τα πανε στις βρυξελλες;
To βιντεο βλακα προβοκατοραΑφού πετάς μπαρούφες με ρυθμό πολυβόλου ρε τύπε, θέλεις να σου μιλάω και σοβαρά;
Καλα άστο. Όταν γράφεις τέτοια μπούρδα δε θα βρεις κανέναν σε υποστηρίξη.Δημοσιονομικό θέμα είναι η επιβολή ενός φόρου ή η κατάργηση ενός επιδόματος. Εδώ μιλάμε για σχέδιο αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου που θα καλύπτει χίλια δυο πράγματα.
Επιπλέον, δε θα ληφθεί καμία απόφαση από την ΕΚΤ ή το Eurogroup που να λέει ότι "η Ελλάδα βγαίνει από την Ευρωζώνη". Απλώς από τη στιγμή που δε θα μας δίνουν λεφτά οι Ευρωπαίοι η κυβέρνηση θα αποφασίσει μια μέρα ότι για να καλύψει τις ανάγκες της θα τυπώσει δικό της χρήμα. Έτσι θα βρεθούμε όχι de jure αλλά de facto εκτός Ευρώ.
Εξοχικα ξενων τουριστων.
Δε το παίζω αυθεντία. Σου είπα ότι έχει να κάνει με οικονομικά θέματα (και κατεπέκταση ΚΑΙ δημοσιονομικά) ΔΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ δημοψήφισμαΜάλλον εσύ δεν ξέρεις τι λες. Σε λίγο θα μας πεις και ότι το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων ή η κατάργηση των υποχρεωτικών εισφορών στα επιμελητήρια είναι δημοσιονομικό θέμα. Κοίτα κάνα λεξικό πριν αρχίσεις να το παίζεις αυθεντία.
Όσο για τα υπόλοιπα, ξέχασες να αναφέρεις την Τράπεζα της Ανατολής και τα εκατομμύρια του Αρτέμη Σώρρα.
Σαφως αλλα αλλο να παιρνεις συνταξη η μισθο 700 ευρω και αλλα 2000.δηλαδή το εξοχικό του ξένου τουρίστα δεν θα πληρώνει ΕΝΦΙΑ ?? δεν θα πληρώνει δημοτικά τέλη ?? δεν θα πληρώνει ΔΕΗ ?? δεν θα πληρώνει για το νερό ??
Μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι λες. Σε λίγο θα μας πεις και ότι το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων ή η κατάργηση των υποχρεωτικών εισφορών στα επιμελητήρια είναι δημοσιονομικό θέμα. Κοίτα κάνα λεξικό πριν αρχίσεις να το παίζεις αυθεντία.
Όσο για τα υπόλοιπα, ξέχασες να αναφέρεις την Τράπεζα της Ανατολής και τα εκατομμύρια του Αρτέμη Σώρρα.
To βιντεο βλακα προβοκατορα
Δε το παίζω αυθεντία. Σου είπα ότι έχει να κάνει με οικονομικά θέματα (και κατεπέκταση ΚΑΙ δημοσιονομικά) ΔΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ δημοψήφισμα
Ποια τράπεζα;;; Δε τη ξέρω. Και ποιος είναι αυτός που αναφέρεις;
Σε διαβάζω ώρα τώρα που ποστάρεις.....Εγώ θέλω να μου πει κάποιος που είναι τα 2δις Ευρώ, από το
άνοιγμα του επαγγέλματος των φορτηγατζήδων ας πούμε, που
είχε προβλέψει ο Ραγκούσης.
Αν είχες ικανότητα να σκέπτεσαι δεν θα μου ζητούσες το βίντεο θα είχες καταλάβει μόνος σου την φάση!
Το βίντεο που ΕΣΥ έδειξες έδειχνε διάφορους αστυνομικούς πό τριγύρω να βάζουν μέσα στην μέση του δρόμου και σε κοινή θέα στην τσάντα του τύπου τις μολότωφ.
Αν ΔΕΝ ήταν δικές του και δεν του είχαν πέσει από την τσάντα του αλλά απλά ήθελαν να του "φυτέψουν" στοιχεία θα το έκανε ένας αστυνομικός μέσα στην κλούβα (όπου θα υπήρχαν ήδη υποτίθεται) με την ησυχία του κι όχι μέσα στην μέση του δρόμου!
Αλλά τόσο μυαλό έχεις τόσο καταλαβαίνεις!
Και που 'σαι; Δεν χρειάζεται να απολογηθείς γιατί είσαι χαζός, δεν είναι αδίκημα απλά έτσι γεννήθηκες.
Εδώ κολλάει αυτό που λένε "πετάει την μπάλλα στην εξέδρα" ή
αυτό που είχε πει ο κ. Χαλβατζής στον κ. Αργύρη Ντινόπουλο
"μην γαμάς την συζήτηση".
Ετσι κανουν παντα μην περιμενεις απαντηση σε τπτΣε διαβάζω ώρα τώρα που ποστάρεις.....
Κάνεις εύκολες ερωτήσεις που έχουν δύσκολες απαντήσεις για αυτούς που στηρίζουν το σημερινό καθεστώς!!!!
Και για αυτό θα συνεχίσουν να σε αγνοούν φίλε μου!!!!
Που βασίζεσαι ότι πετάω τη μπάλα στην εξέδρα. Έγραψα τι προβλέπει το σύνταγμα. Όσο για την εν λόγο τράπεζα δε τη ξέρω και ούτε καίγομαι να ψάχνω (γιατί απ τ όνομά της και μόνο καταλαβαίνω ότι πρόκειται για κάποιο επιστημονικό σενάριο)Εδώ κολλάει αυτό που λένε "πετάει την μπάλλα στην εξέδρα" ή
αυτό που είχε πει ο κ. Χαλβατζής στον κ. Αργύρη Ντινόπουλο
"μην γαμάς την συζήτηση".
Μάστορα επειδή απλά και με έκανες παράθεση. Καταρχάς δεν είμαι ΝΔ. Στην Ελλάδα αν ήμουν ΔΕ θα ψήφιζα ΝΔ. Οπότε κάνε μου τη χάρηΕτσι κανουν παντα μην περιμενεις απαντηση σε τπτ
Που βασίζεσαι ότι πετάω τη μπάλα στην εξέδρα. Έγραψα τι προβλέπει το σύνταγμα. Όσο για την εν λόγο τράπεζα δε τη ξέρω και ούτε καίγομαι να ψάχνω (γιατί απ τ όνομά της και μόνο καταλαβαίνω ότι πρόκειται για κάποιο επιστημονικό σενάριο)
Εσυ ειπες οτι το εχεις δει. Δεν χρειαζεται να απολογηθω για τπτ και σε κανεναν ειδικα σε εσενα. Το πως γεννηθηκε ο καθενας εχεις δικιο δεν ειναι αδικημα δικο του αλλα των γονιων του που αντι να τον ριξουν στον καιαδα τον μεγαλωσαν. ΠΧ τραμουντανας και εσενα προσωπικα. Πραγματικα ειναι κριμα γιατι τα μοιασματα μολυνουν την χωρα αλλα και την κοινωνιαΑν είχες ικανότητα να σκέπτεσαι δεν θα μου ζητούσες το βίντεο θα είχες καταλάβει μόνος σου την φάση!
Το βίντεο που ΕΣΥ έδειξες έδειχνε διάφορους αστυνομικούς από τριγύρω να βάζουν μέσα στην μέση του δρόμου και σε κοινή θέα στην τσάντα του τύπου τις μολότωφ.
Αν ΔΕΝ ήταν δικές του και δεν του είχαν πέσει από την τσάντα του αλλά απλά ήθελαν να του "φυτέψουν" στοιχεία θα το έκανε ένας αστυνομικός μέσα στην κλούβα (όπου θα υπήρχαν ήδη υποτίθεται) με την ησυχία του κι όχι μέσα στην μέση του δρόμου!
Αλλά τόσο μυαλό έχεις τόσο καταλαβαίνεις!
Και που 'σαι; Δεν χρειάζεται να απολογηθείς γιατί είσαι χαζός, δεν είναι αδίκημα απλά έτσι γεννήθηκες.
ΟΚ.Παρεξήγηση το έχω ήδη διορθώσει.
Αναφέρομαι στην τράπεζα της Ανατολής και στο Σώρρα.
..ΣΤΟ μπλε αρμα της ντροπης και συ καημενε?????...ολα τα λαμογια ξαφνικα καιγεστε μην γινει κομμουνιστικη η χωρα....Τι λε ρε εγγράματε.
Κρίμα που δεν φτάνεις το τρολ με τα 2 Μάστερ και τον οικονομολόγο με το μεταπτυχιακό.
Εσυ ειπες οτι το εχεις δει. Δεν χρειαζεται να απολογηθω για τπτ και σε κανεναν ειδικα σε εσενα. Το πως γεννηθηκε ο καθενας εχεις δικιο δεν ειναι αδικημα δικο του αλλα των γονιων του που αντι να τον ριξουν στον καιαδα τον μεγαλωσαν. ΠΧ τραμουντανας και εσενα προσωπικα. Πραγματικα ειναι κριμα γιατι τα μοιασματα μολυνουν την χωρα αλλα και την κοινωνια