CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.475
- Πόντοι
- 2.606
Δραχμουλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Δραχμουλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Φυσικά και εμάς περίμεναν! Έχουν αριστουργήματα και ταλέντα σαν τα δικά μας;ναι εμας περιμενανε ....τα καλυτερα αριστουργηματα της πρωιμης εποχης του σινεμα στη ρωσια γυριστηκαν...
[move]GIANEVAN ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ......ΚΑΝΟΝΙΣΕ[/move]
Ντακ εσυ δεν ησουν σιγουρος για την επικρατηση του ναι;Ξερεις να πιανεις τον σφιγμο του κοσμου ρε μπαγασα.Νομπελίστας οικονομικών κι εσείς;
ναι εμας περιμενανε ....τα καλυτερα αριστουργηματα της πρωιμης εποχης του σινεμα στη ρωσια γυριστηκαν...
εκλέγεται 30 χρόνια σερί βουλευτής
εκλέγεται 30 χρόνια σερί βουλευτής
Ο Αλέξης κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς και εκανε το ΟΧΙ ΝΑΙ και πηγε στους ξένους να διαπραγματευτεί μια προταση ίδια ή και χειρότερη απο αυτή που απορριφθηκε με το ΟΧΙ
Θα τρελαθώ..
Ο Αλέξης κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς και εκανε το ΟΧΙ ΝΑΙ και πηγε στους ξένους να διαπραγματευτεί μια προταση ίδια ή και χειρότερη απο αυτή που απορριφθηκε με το ΟΧΙ
Θα τρελαθώ..
[size=20pt]Μάρδας (αναπλ. ΥΠΟΙΚ): Δεν απέκλεισε «κούρεμα» στις καταθέσεις - «Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους τράπεζες και ΕΕ»
[/size]
Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιβληθεί «κούρεμα» σε καταθέτες και ομολογιούχους, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και αρμόδιος για τα έσοδα, Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.
Ο κ. Μάρδας έριξε το μπαλάκι σε τράπεζες και Ε.Ε. δηλώνοντας:
«Δεν ξέρω κάτι τέτοιο και τι έχουν στο μυαλό τους οι τράπεζες και η ΕΕ».
οχι βεβαια αλλα ειχα πει οτι ειναι ανοησια το δημοψηφισμα..εκτος αν ειναι σχεδιο να παει χειροτερα η οικονομια και να αναγκαστουν να κανουν κουρεμαγιατί περίμενες κάτι διαφορετικο ????
Έχει εγγυηθεί για αυτές ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαρουφάκης και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τύπεκαταθέσεις ?? τι είναι πάλι αυτό ???
να τις ξεχάσετε...
Έχει εγγυηθεί για αυτές ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαρουφάκης και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τύπε
οχι βεβαια αλλα ειχα πει οτι ειναι ανοησια το δημοψηφισμα..εκτος αν ειναι σχεδιο να παει χειροτερα η οικονομια και να αναγκαστουν να κανουν κουρεμα