billythebuilder
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ότι γαμιέται ο μαλάκας,ο χαρτογιακάς!Tι σημαινει οτι ο ντραγκι διατηρησε τον ELA στα ιδια επιπεδα και εκανε ενα μικρο κουρεμα στα collaterals?
Ότι γαμιέται ο μαλάκας,ο χαρτογιακάς!Tι σημαινει οτι ο ντραγκι διατηρησε τον ELA στα ιδια επιπεδα και εκανε ενα μικρο κουρεμα στα collaterals?
κωλοδαχτυλο με λιγο νυχι....
Λάθος, ΕΜΕΙΣ Γ@μιομ@στεΌτι γαμιέται ο μαλάκας,ο χαρτογιακάς!
γουσταρεις οπισθεν ηδονη δροσερε ιπποτη?Ετσι λιγο μας τον ακουμπαει δηλαδη χαχαχα - προκαταρκτικα πριν το σκληρο ?
Ετσι λιγο μας τον ακουμπαει δηλαδη χαχαχα - προκαταρκτικα πριν το σκληρο ?
...προεξοφλει δραχμη ισως?Ετσι λιγο μας τον ακουμπαει δηλαδη χαχαχα - προκαταρκτικα πριν το σκληρο ?
...προεξοφλει δραχμη ισως?
Καλά,και αυτό σωστό είναι!Λάθος, ΕΜΕΙΣ Γ@μιομ@στε
Tι σημαινει οτι ο ντραγκι διατηρησε τον ELA στα ιδια επιπεδα και εκανε ενα μικρο κουρεμα στα collaterals?
Όχι δραχμη στο ευρω θα μεινουμε αλλά το ζήτημα είναι ΠΩΣ θα μείνουμε, θα μας παει γ@μιοντ@ς...προεξοφλει δραχμη ισως?
γουσταρεις οπισθεν ηδονη δροσερε ιπποτη?
γουσταρεις οπισθεν ηδονη δροσερε ιπποτη?
Εγώ τον θέλω απότομα
Eσενα στον φοραει ο Τουσκ και ο Σοιμπλε. Αν δε μπορεις να το αποφυγεις χαλαρωσε και απολαυσε
Tωρα πηρε και ο Μαριο στην παρεα, γκανγκ μπανγκ σε παιρνουν
οσο πιο απλα γινεται, εβαλε ταβανι στον ELA στα παροντα επιπεδα. Οποτε για να ξαναδωσει ρευστοτητα η ΕΚΤ πρεπει καποιος (η Ευρωζωνη) να εγγυηθει εκ μερους της Ελλαδας το Ελληνικο αξιοχρεο. Αυτο ειναι το καλο σεναριο. Το κακο ειναι να κουρεψει κι αλλο τα collateral οποτε αναγκαζονται οι Ελληνικες τραπεζες να επιστρεψουν λεφτα του ELA οποτε εμπρος καλο μου bail in
αχ καλεEσενα στον φοραει ο Τουσκ και ο Σοιμπλε. Αν δε μπορεις να το αποφυγεις χαλαρωσε και απολαυσε
Tωρα πηρε και ο Μαριο στην παρεα, γκανγκ μπανγκ σε παιρνουν
λεφτα, γκομενες, κραιπαλες...πςςςςςςςς ζωαρα στην Πολωνια κανεις
Αυτο λογικα θα κριθει αυριο, απο το eurogroup η απο τη συνοδο της Τεταρτης?
Εγώ τον θέλω απότομα
πςςςςςςςς ζωαρα στην Πολωνια κανεις