poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 4.765
του κατσες εσυ και ξέρεις ε?ας γινόσουν εσυ η γκόμενα του ανδρεα!......ζηλιάρη!......![]()
![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
του κατσες εσυ και ξέρεις ε?ας γινόσουν εσυ η γκόμενα του ανδρεα!......ζηλιάρη!......![]()
![]()
![]()
![]()
O Ολαντ διαφωνει ανοιχτα με την Αγγελικη ο Ρεντσι επαναστατει το δντ <υποχωρει> ο Μαδουρο <τραγουδαει> η ολλανδικη αντιπολιτευση θελει να αλλαξει ο Γερουν τα χρηματιστηρια πεφτουν ο Πουτιν αρχισε τις <αναπαντητες...Με λιγα λογια....
[quote author=iso13
Τριτη η τεταρτη θα ανακοινωθει κουρεμα 40% στο δεκαρικο και πανω και θα ανοιξει τις τραπεζες..Λαου-λαου ομως μη καλομαθει ο κοσμος.Αυτο θα γινει.
Τυπε μεσα σε ολα πεφτεις. :S :S :S
Μπα ξημερωσε πεμπτη κιολας?![]()
Πάντως βλέποντας χθες αυτον τον περηφανο λαό να λέει Οχι σκεφτηκα απο που αντλησαν αυτην τη δυναμη ψυχής,αυτο το μυαλό και πάνω απ όλα αυτη τη κρίση?
Και ήρθε η απάντηση
«Ο ελληνικός λαός στάθηκε όρθιος! Συνέχισε την αντιστασιακή αγωνιστική του παράδοση και έμεινε όρθιος, εν μέσω απειλών και εκβιασμών! Είμαστε όλοι περήφανοι για το ψυχικό του σθένος και την αποφασιστικότητα! Η ανοικτή τοποθέτηση μου υπέρ του ΟΧΙ, υπήρξε βιωματική πολιτική εντολή του Ανδρέα Παπανδρέου,
[size=18pt]που διαπαιδαγώγησε ένα λαό[/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=18pt]ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ RULE[/size]
![]()
![]()
![]()
να μάχεται και να διεκδικεί την διατήρηση της εθνικής του κυριαρχίας. Από εδώ και εμπρός οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να βαδίσουμε με εθνική ομοψυχία στον δρόμο της οικονομικής ανάπτυξης και της δημοκρατικής σταθερότητας με σχέδιο και συγκροτημένη εθνική στρατηγική.
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου»
http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/image.ashx?fid=131614[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/liani1_0.jpg[/img[/URL]]
[size=18pt]ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ[/size] :headbang3: :headbang3: :2funny: :2funny:
[/quote]
Πώωωωωω τι καριόλα είναι αυτή ρε??? Το κομμάτιαζα άνετα!!! :headbang3:
Μπα ξημερωσε πεμπτη κιολας?![]()
Εντάξει κατάλαβα. Απάντηση δεν έχεις.Δεν ξέρω αν έχω δίκιο, σίγουρα όμως "έχω" ορθρογραφία.
Άντε στο twitter σου να βρεις καμιά φωτογραφία να την ποστάρεις εδώ να χαρείς, γιατί με το γράψιμο δεν τα πας καλά.
Που έχεσε η 5η ξαδέρφη της Θάτσερ και βγήκες εσύ...
ρε παλιοβλακα σκατοφαγεε παλιοκουμουνι κατι σε ρωτησαν,γιατι δεν απαντας ? αλλα και τι απαντηση να δωσεις ρε σκατοβλακα εσυ και οι ομοιοι σου ? η απαντηση σας ολες ειναι κωλοχαρτο για το χεσιμο,ξεφτυλισμενε κουμουνιστηΔεν ξέρω αν έχω δίκιο, σίγουρα όμως "έχω" ορθρογραφία.
Άντε στο twitter σου να βρεις καμιά φωτογραφία να την ποστάρεις εδώ να χαρείς, γιατί με το γράψιμο δεν τα πας καλά.
Που έχεσε η 5η ξαδέρφη της Θάτσερ και βγήκες εσύ...
Τυπε ανακοινωθηκε τραπεζικη αργια για μια ακομη εβδομαδα. :S
Οι ίδιοι εδω μέσα έλεγαν ότι το όριο πάει 20 ευρω απο την προηγούμενη τετάρτη και ότι έμειναν 300εκ την πέμπτη
Άστους με το σκατό στην κάλτσα και συνέχισε
Με τα χύσια στο στόμα είναι ακόμα
Και αυτο σημαινει οτι δεν θα γινει ας πουμε?Και για τις θυριδες ελεγα και συζητιουνται και αυτες ξαφνικα...
εγω που τα εχω στειλει ολα εξω θα μου κουρεψουνε τα @@κια ?
Ωχ, με καταλαβες μπαγασααα. Σαν ανοιχτο βιβλιο με διαβασες!!!Λες και μιλαω στον τοιχο ρε πουστη μου. Ο δεξιος καρκινος στον εγκεφαλο ειναι ενα μεγαλο προβλημα, αλλα οταν συνδυαζεται και με την ανοια της προχωρημενης ηλικιας... Αστα να πανε... :-
Τυπε ανακοινωθηκε τραπεζικη αργια για μια ακομη εβδομαδα. :S
Οι ίδιοι εδω μέσα έλεγαν ότι το όριο πάει 20 ευρω απο την προηγούμενη τετάρτη και ότι έμειναν 300εκ την πέμπτη
Άστους με το σκατό στην κάλτσα και συνέχισε
Με τα χύσια στο στόμα είναι ακόμα
η αντιπολιτευσηδεθηκε χειροποδαρα στον τσιπρα σημερα
απολυτος κυριαρχος ο τσιπρας![]()
Τυπε εδω μεσα οτι λενε βγαινει.![]()
![]()
![]()
Εντάξει κατάλαβα. Απάντηση δεν έχεις.
Η πραγματικότητα σε έχει ξεφτιλίσει!
Όσο για την ορθογραφία, ας μου συγχωρέσεις το πρώτο μου ορθογραφικό λάθος. Με τους τόσους ανορθόγραφους ομοϊδεάτες σου, μπορεί να συμβεί κι αυτό!